Spiritueel beschermen

Regelmatig spreek ik mensen die veel moeite hebben met negatieve sferen, personen, energieën, enz., en weten hier niet goed mee om te gaan. Het is niet zo moeilijk om hier wat tegen te doen en het kost je maar heel weinig tijd. Ik zal proberen uit te leggen wat je zou kunnen doen.

Het is niet zo moeilijk om hier wat tegen te doen en het kost je maar heel weinig tijd

Ten eerste moet je er bewust van zijn dat naast de aardse energie ook een spirituele energie is waar wij mee leven. De aardse energie zit grotendeels in ons bewustzijn en de spirituele energie in ons onderbewustzijn. Hoe spiritueler/paranormaler de persoon hoe meer hij of zij bewust is van deze energie. Merendeel van de mensen is zich niet bewust van het feit hoe sterk deze spirituele energie is of kan zijn.

Wanneer wij als mens komen te overlijden verlaten wij ons stoffelijk lichaam, wij verlaten de aardse energie en gaan verder met onze spirituele energie. Heel veel zaken blijven zoals die waren alleen moeten wij verder zonder ons lichaam, het lichaam die de spirituele energie ondersteund heeft tijdens ons leven (meer niet is mijn mening). Omdat wij dit lichaam niet meer kunnen gebruiken blijft gedachtenkracht over (zo wordt de spirituele energie immers gebruikt). Wanneer wij dan het besef hebben dat gedachtenkracht zo sterk is dan zouden wij hier veel meer aandacht aan moeten besteden, hier moeten wij het immers altijd mee doen, het lichamelijke is maar tijdelijk in dat opzicht.

Je kunt gedachtenkracht dus ook gebruiken om je (spirituele energie) te beschermen tegen negatieve invloeden, simpelweg door het te visualiseren (in gedachten doen). Het belangrijkste is dat je een manier gaat vinden die bij je past, wat voor de een fijn en goed werkt kan voor een ander het tegendeel zijn. Dit moet een ieder voor zichzelf gaan uitvinden. Je hoort van mensen die zichzelf in het witte licht zetten, anderen gebruiken in gedachten een witte cape, enz. Ik zal een voorbeeld geven wat voor mij goed werkt.

Je kunt gedachtenkracht dus ook gebruiken om je (spirituele energie) te beschermen tegen negatieve invloeden

Je zorgt dat je in een rustige omgeving bent, sluit je ogen en je stelt je voor dat je in een hele lichte/witte ruimte staat. In deze ruimte staat een grote glazen bol. Deze glazen bol heeft een klein luikje. Je loopt naar de bol en opent het luikje, je bent je ervan bewust dat de bol leeg is en je stapt erin, direct sluit je de bol weer af. Nu je in de bol staat zie je gewoon alles om je heen maar het kan niet bij jou komen. Op dit moment heb je jezelf beschermt.

Doe dit bovenstaande in een rustig tempo, stapje voor stapje, besef wat je doet bij elke stap.

Is dit niet wat bij jou past, ga dan op zoek, kijk eens op internet, er zijn tal van mogelijkheden, zoek maar eens op beschermen + paranormaal via Google.

Nu is het zo dat het vanaf de eerste dag niet direct 100% is zoals je graag wilt hebben, ook dit heeft een bepaalde tijd nodig, en je gaat zien dat het steeds eenvoudiger gaat en dat het gaat werken. Consequent zijn dat is heel erg belangrijk, elke dag doen!!!! Maak er een vaste gewoonte van, net als tandenpoetsen bijvoorbeeld, je doet het in principe al automatisch.

Consequent zijn dat is heel erg belangrijk

Weet je van te voren dat je te maken kunt krijgen met een negatieve persoon en of situatie ga dan vlak van te voren je nog (extra) beschermen, b.v. in de auto of op het toilet. Wanneer ik b.v. een zaaloptreden geef bescherm ik mij ook altijd nog even extra, ik weet immers niet met wie ik in aanraking kom, want in een grote groep heb je positieve maar ook altijd wel negatieve energieën. Op den duur ga je merken wanneer je het een keer bent vergeten om dit te doen, zo sterk werkt het, maar nogmaals consequent zijn, af en toe werkt niet, althans velen malen minder.

Stel dit niet uit, maar begin er vandaag nog mee!