Menu Sluiten

De website’s Claasjan.nl, Claasjan-podcast.nl en Claasjan-cursus.nl en alles wat daarbij hoort, is mijn eigendom. Het is niet toegestaan om informatie daarvan te verspreiden, openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder mijn toestemming.

Wanneer je tekst of informatie wilt overnemen van mijn site dien je ten alle tijden mijn naam ‘Claasjan’ en mijn website: https://claasjan.nl en of https://claasjan-podcast.nl en of https://claasjan-cursus.nl  te vermelden.

Is er twijfel om iets te mogen gebruiken, in welk opzicht dan ook. Neem dan altijd contact met mij op.

Ik doe mijn best om de informatie zo goed mogelijk weer te geven. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat iets niet volledig, juist of verkeerd wordt weergegeven. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen pas en vul ik teksten en informatie steeds aan. Ik behoud mij het recht voor om wijzigingen, direct en zonder enige kennisgeving, vooraf toe te passen.

Aan teksten, informatie en advies kunnen geen rechten worden ontleend.

Ga met klachten altijd eerst naar een (huis) arts.
De teksten, informatie en adviezen dienen, indien nodig, als ondersteuning naast een (huis) arts te worden gebruikt, en niet in plaats van.

Ik sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die verband houdt met teksten, informatie of adviezen van Claasjan en of de websites Claasjan.nl, Claasjan-podcast.nl en Claasjan-cursus.nl.