Menu Sluiten

Gastenboek reacties

Reacties zijn altijd welkom! Mail deze onder vermelding van: ‘Bericht gastenboek.’
Alvast bedankt!


Dag Claasjan. Ik heb onlangs contact met jou gehad omdat jij was aanbevolen door een vriendin van mij. Ik begrijp nu waarom zoveel mensen je willen spreken. Ik vond het bijna eng dat je zoveel kloppende informatie op weet te pikken. Bedankt Claasjan. Er zijn nu vragen met een antwoord. Ik ga verder met mijn leven. Ik zal zeker weer contact opnemen. Lieve groet, Mandy

Dank je wel! Vaak is het onbekende ‘eng,’ omdat het anders is dan wat wij gewend zijn. Er zijn mooie dingen naar boven gekomen in het consult. Soms direct, maar altijd met een bedoeling. Zo werkt de kosmos. Ik ben blij dat je er wat aan gehad hebt! Succes en vergeet niet de planten water te geven! 馃槈


Beste Claasjan, Ik heb echt genoten van de online cursus mediumschap. Hoewel ik geen medium wil worden vond ik het erg leuk om meer te weten te komen over paranormaliteit. Je was erg goed in het duidelijk vertellen en uitleggen van de ingewikkelde dingen. Het enige waar ik echt een probleem mee had heb jij weten te op te lossen. Nu weet ik wat ik voel wat ik hiervoor niet begreep. Ik moest ook mijn aannames beter beheren in plaats van dingen in te vullen op mijn manier. Ik vind het erg jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor alles. Groetjes, Miranda

Dank je wel! Fijn dat je het leuk hebt gevonden. Je leergierigheid en positiviteit is een prettige manier om mee te werken! Ik ben blij dat je nu ook een deel gebruikt in je werk, ook al is dat op een heel ander vlak. Bedankt voor het vertrouwen en het vertellen van je persoonlijk en heftig verhaal tijdens de cursus! Succes in alle opzichten! Ook met de komende verhuizing!


We hebben elkaar al vaak gesproken en het is altijd fijn. Wat een warme en liefdevolle energie krijg ik van jou. Ik heb eindelijk de bevestiging gekregen en ik ben zo blij om nu met mijn tweelingziel te zijn. Jij bevestigde ook mijn doel in het leven. Bedankt en kijk steeds uit naar ons volgende gesprek. In liefde en licht. B. v. W.

Dank je wel! Het zijn steeds positieve en goede gesprekken met de juiste energie! Ik ben blij voor je dat je nu de bevestiging hebt en dat het klopt. Nu weet je ook dat je gevoel steeds juist was! Heel veel succes! In alle opzichten!


Claasjan, Je bent geweldig! Mijn consult was perfect en jij zei zelfs dingen die ik nooit had verteld en niemand wist! Dank je, je hebt mijn hart echt tot rust gebracht! Groetjes. W.

Dank je wel! Het was een leuk en positief gesprek, dat zegt veel over jou! Ga zo door, ook met je stichting! Je doet goed werk, twijfel daar niet aan! Heel veel succes met je verder plannen!


Bedankt voor jouw consult. Dit waren nog eens twee waardevolle uren. Jammer dat het toch zo snel voorbij was. Heel erg bedankt voor je warme inzet en wat fijn om jouw visie te willen delen! Dit had ik zo echt nodig. Nu al had ik er profijt van in een contact met een client van mij. En wat belangrijk dat ik ook meer vertrouwen ga krijgen. Je bent oprecht een prima en goed mens. Met vriendelijke groeten, Janneke

Dank je wel! De tijd gaat snel wanneer het gezellig is, zegt men toch? En ja het was zo voorbij. Ik ben blij dat we veel hebben kunnen bespreken waar je verder mee kunt. Je hebt mooi plannen, volg deze, je bent al goed onderweg. Maak je niet teveel druk over je familie. Het is zoals het is. Laat dit niet tussen jou en je doelen inkomen! Ik wens je alle succes!!


Hoi hoi Claasjan, YES, ik heb de job bij S. Precies zoals je voorspelde is het gegaan en ik weet niet hoe je het doet en ik ben dan nog steeds zeer verbaasd. Dus Dank voor je steun want ik durfde je haast niet meer te bellen met steeds weer dezelfde vraag en nu is het zo ver. Je moest dan ook eens weten hoe, ik ben z贸贸贸贸贸贸贸 blij, 100000 keer bedank ik je weer.聽 Heel veel liefs van M.H.

Dank je wel! Een felicitatie is wel op zijn plek! Mooie baan met goede vooruitzichten. Zo snel kan de wereld er dan weer uitzien! Je hebt het verdient en ik wens je alle succes met deze grote stap op je pad!


Hoi Claasjan
Ik wil je nog even bedanken voor het mooie en bijzondere consult van een paar weken geleden. Ik heb nog veel aan het gesprek teruggedacht. Het voelde gelijk goed, en dan durf je meer van jezelf te geven. Ik vond het een bijzonder consult en ben blij dat ik die stap genomen heb. Vind het ook wel spannend wat er nog gaat gebeuren, maar zie vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Groetjes Karin 🙏

Dank je wel! Ik vond het ook een fijn gesprek! Mooie bevestigingen qua signalen zoals bijvoorbeeld de duiven, heel mooi! Verder kan ik maar 1 tip geven, zo doorgaan en het laten gebeuren, dan komt het helemaal goed! Ik wens je daar alle succes mee!


Hi Claasjan, Je had gelijk. Als ik dit had geweten had ik mij al die tijd niet zo druk lopen maken. Jeemienee wat een stress. Ik ben je zooooooo dankbaar dat je mij vertrouwen gaf steeds weer. Nog steeds moet ik denken aan je opmerking over de paraplu en nog steeds lach ik daar erg hard om. Geweldig. Bedankt je bent een warme steun en nu kan ik verder.
Lieve groetjes, Simone

Dank je wel! De paraplu vergeten we niet weer, haha! Wat fijn voor je dat je d茅 bevestiging hebt gekregen! Het zat er al een tijdje aan te komen en nu mag je genieten. Doe dat en blijf zo dicht bij jezelf als je de laatste tijd staat! Ik wens jou / jullie alle succes!


Claasjan, je voorspelling is uitgekomen dat mijn Tweelingziel en ik een relatie hebben. Hij heeft het mij bevestigd. Jij voelde dit elke keer gebeuren en daar heb je helemaal gelijk in gekregen! Hopelijk gaat hij los komen van zijn omgeving en zal hij meer naar mij toe trekken. Hoop dat dit eerdaags gaat gebeuren en hij ook naar zijn eigen huis gaat en weggaat uit zijn omgeving die hem dingen opleggen. Je hebt mij uitgelegd wat de grote betekenis is van deze hele situatie en dat dit snel goed komt. Dat hij inzichten gaat krijgen! Ik zal denken aan het schaakbord. Liefs x

Dank je wel! Ik ben heel blij voor jou, voor jullie! Ik gun je dit ook. Er moest wel het nodige geburen om hier te komen, maar de marathon is gelopen! De laatste kruimeltjes nog, maar daar kunnen jullie nu samen aan werken. Je geduld is niet voor niets geweest, zo blijkt het maar weer! Ik wens je in alle opzichten, heel veel succes!


Hoi Claasjan, Wat fijn dat ik je weer gevonden heb! Onze gesprekken zijn van een ander niveau. Mooi om weer inzichten te hebben verkregen in mijn proces en duidelijkheid waar mijn droom voor staat. Hopelijk ga ik aards gezien ook de verandering zien, maar tot die tijd ga ik gewoon verder. Zoveel te vertellen en het klokje tikt dan helaas heel snel verder. Kom snel weer een keertje terug. Liefs Jessica

Dank je wel! Goed en fijn om elkaar weer gesproken te hebben! Mooi zoals je op je pad loopt! Spiritueel, sterk en toch heel nuchter. En je spirituele ontwikkeling, ja daar wordt ik heel blij van! Goed dat je zo je gevoel volgt! Zo doorgaan dan krijg je precies wat voor bestemd is, en je bent al goed op weg! Heel veel succes!


Hallo Claasjan, heel erg bedankt voor de reading. Ik was die zenuwachtige beller en ik kan je vertellen dat ik nu een stuk rustiger ben. De tijd die ik gepland had was zo voorbij. Je gaf me een schat aan informatie die ik allemaal nog moet verwerken. Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor alle antwoorden. Ik wens je alle goeds en bel je zeker gauw weer. Warme groet, Gaby.

Dank je wel! De tijd ging inderdaad snel, er was dan ook veel te vertellen. In ieder geval niet saai. Misschien wat minder twijfelen aan jezelf. Kijk eens naar je bedrijf! Heb je helemaal zelf gedaan! Kijk eens wat je met jouw bedrijf voor een ander betekent! Vergeet dat niet! En je andere plannen? Doen! Ik wens je daar alle succes mee!


Lieve Claasjan,聽 Het is elke keer weer een cadeautje om met jou te spreken. Je hebt keer op keer gelijk gekregen qua voorspellingen. En wat ik echt grappig vind is dat jij mij dingen zegt, en ik het achteraf kan beamen zoals bijv: 鈥渋s jouw zoon zijn sok kwijt?鈥 Niet dat ik weet. Maar de volgende ochtend komt hij met 2 verschillende sokken naar beneden! Of 鈥渉ij doet een jasje uit鈥 en dan het universum die me dat dan ook letterlijk laat zien! Gewoon hilarisch! Dat bewijst maar weer hoe goed jij bent en dat jouw lijntje met boven zuiver is. Nou heb ik in mijn proces te maken met een sterke en koppige man en dat maakt mijn proces heel zwaar. Maar 1 ding weet ik zeker want claasjan zegt het! Thanks, letterlijk voor alles.

Dank je wel en graag gedaan! Het is altijd fijn je te spreken en mooi te horen dat je er ook altijd wat mee doet. Ook al is het een boek, een website of een andere tip, je pakt het op en je doet er wat mee! Zoals je regelmatig het ook teruggekoppeld geeft het jou ook vaak resultaat! En dat is聽 jouw verdienste! Met je verhuizing komt er meer! Gaan er meer deuren open! Zo doorgaan, met alles en in alle opzichten en je krijgt wat er is voorbestemd! Succes Schorpioen!


Beste Claasjan. Mijn man en ik willen jou enorm bedanken. De rust die jij ons steeds gaf via de vele gesprekken deden ons goed en bleven ons hoop geven. Nu schrijven wij jou om je te delen in onze vreugde. Want wij zijn zo opgelucht. Het wonder gebeurde. Onze zoon stond derde kerstdag op het station. Hij belde ons via een gsm van een ander omdat hij was blut en gebroken. Hij slaapt nu bij zijn oma en is overdag bij ons. We hebben een lange weg te gaan en dat weten wij. Maar onze blijdschap is met geen honderden pennen op te schrijven. Claasjan bedankt. Ook namens mijn man. Warme groet, Esmeralda

Dank je wel! Ik gun jullie dit zo! Het was geen vraag of hij kwam, maar wanneer hij kwam. Net op het moment dat jullie het niet meer konden opbrengen gebeurt dit. Toeval? Ik weet het zeker van niet. Wat bijzonder dat je vorige week nog over hem met een koffer droomde! Doe rustig aan, de grootste stap is gezet, en de rest komt. Alle succes en doe de groeten aan je man!


hi claasjan, toch nog op het einde van dit jaar dat ik jou mail. een week geleden lachte ik je nog uit. en vanochtend zat hij hier aan de keukentafel. ongelofelijk dat jij dit zag. dit rot jaar is plots een top jaar geworden. ik ben verbaast dat jij vertelde dat zijn zus negen vingers heeft. dit klopt in de zomer een ongeluk gehad. ik weet niet hoe maar ben wel blij. ik bel je gauw weer met nog meer vraagjes. groetjes van Ria. / de kerstboom gek /

Dank je wel! Wat fijn voor je! Zo snel kan de situatie anders zijn. Iets meer vertrouwen in de kosmos zou je nog verder brengen, ook in je werk! Misschien is dit een goede bevestiging om meer vertrouwen te hebben en te houden!
Ik wens je alle succes en sterkte met het aftuigen van de 4 kerstbomen
馃槈


Mijn eerste consult had ik ongeveer een jaar geleden. Ik was toen nog alleen. Ik had geen werk en was absoluut niet gelukkig. Wat U zei tijdens dat consult was volkomen nauwkeurig en U benoemde verschillende zaken die toen speelden. Het gaf mij het vertrouwen om steeds weer positieve stappen te blijven zetten. Ik ben U blijven bellen en ik had het nodig. NU een jaar verder kan ik zeggen dat ik niet meer alleen ben. Het cirkeltje is rond. En ik begrijp nu pas waarom het zo gegaan is. U bent een bron van kracht geweest in vele opzichten. U zag dingen die ik niet zag. Ik ben gekomen waar ik moest zijn. D A N K聽 U!

Dank u wel! U heeft het zelf gedaan. Ik heb alleen gezegd wat ik voelde. U bent degene die doorzette! Ik ben blij voor u. Ga door met uw passie, met uw talent, daar zit nu uw grootste uitdaging! Ik wens u heel veel succes!!


Die afspraak met jou moest ik gewoon gemaakt hebben, stond vast. Na ons gesprek moest ik er ook echt even (met verbazing) van bijkomen. Wat bijzonder Claasjan, mijn dank is enorm groot! Lieve groet Hanny

Dank je wel! Het was een goed gesprek, positieve聽 en goede energie! En wat een mooie bevestiging heb je gehad! We hadden tijd te weinig om alles te bepreken, maar misschien moest dat, voor nu, wel zo zijn. Ik wens je alle succes!


Hai CJ, Nog bedanken wil ik je. Je heb gelijk hij was het. En even later een bericht. Ze zijn gescheiden. Ik begrijp niet hoe je dit zien kunt. Maar op een ding na klopt. Zijn werk is er nog. Maar misschien later niet. Rustiger ben ik. Bedankt voor je steun. Goede feestdagen voor je gezin. En tot snel. Groetjes uit Zwolle. (lipstick)

Dank je wel! Het zat er aan te komen, dat zei ik je vorige week nog. Ga niet geloven in dingen die er niet zijn. Alleen in wat er echt is. Ik ben ook blij dat je de laatste tijd veel meer energie in jezelf hebt gestoken! Hierdoor heb je nu wel een andere baan en heeft hij ondertussen zijn ding kunnen doen. Ik wens jullie ook goede feestdagen!


Beste Claasjan, Uit de grond van mijn hart wil ik je bedanken. De consulten betekenen alles voor me en geven me de broodnodige duidelijkheden en bevestigingen. Eindelijk mag ik mijn levensweg vervolgen met mijn tweelingziel. Nu nog verhuizen naar een ander land, dan klopt het voor mijn gevoel en dan kom ik weer thuis. Je weet hoe ik daar aan toe ben. Je bent een geweldig mens met een geweldig gave. De meeste oprechte groeten. J. v. O.

Dank je wel! Het sprookje is dus toch (gedeeltelijk) uitgekomen. Het andere komt ook, daar heb je voor een deel ook al de bevestiging van gekregen. Laat nu de pijn van het verleden ook achter je. Dat komt het vervolg ten goede. Kijk naar wat je nu hebt. Je hebt er zolang naar verlangt. Laat het verleden niet tussen jou en je geluk komen! Ik wens je alle succes!


Lieve CJ, het was weer fijn om jou gesproken te hebben. Ik leer telkens zoveel van jou! Sommige dingen waar een mens tegen aan loopt in het leven zijn zo pittig en vragen echt om geduld. Dan is het fijn om even met jou van gedachte te wisselen en heb ik veel aan jouw input. Je weet ook telkens weer mijn eigen intu茂tie en voorgevoel te bevestigen, dat is ook heel fijn! Je voelt alles heel goed en scherp. Dan denk ik, 鈥渉oe doet hij dat toch!鈥. Je zit er altijd bovenop! Toen ik jou vroeg of je mij nog meer te melden had, begon je direct over dat 鈥渮akelijke鈥 stukje, dat ik al met jou wilde bespreken maar dat ik vergat. Dat is weer een mooi bewijs van hoe goed jij in kan voelen. Ik vind jouw idee rond dit laatste heel spannend. Ik wil er iets mee maar hoop dat ik mezelf niet voor de voeten loop! En hoop ook dat mijn geduld nu echt een keertje beloond mag worden. CJ, jij bent een topper en ik ben diep onder de indruk altijd. Respect!

Dank je wel! Het respect is wederzijds! Het zakelijke stuk zou ik persoonlijk z.s.m. oppakken. Ik weet wat je kunt en gebruik dat. Voor mijn gevoel is dat je levensdoel, een missie! En je weet wat ik altijd zeg, als er 茅茅n deur opengaat dan gaan er meer! Dus ga ervoor! Het is geen toeval dat je nu net in je nieuwe woning zit en dat dit ook weer op je pad komt. Ik wens je weer alle succes!!


Lieve Claasjan, bedankt voor het mooie consult. Het voelde voor jou allemaal heel goed aan met mijn liefdesman. Afgelopen weekend heb ik ontzettend genoten met hem. Hopelijk weer een stuk dichter bij het einddoel de relatie. Je voelde het snel komen en dat hij mij ook gaat vertellen dat hij de relatie wilt aangaan en hij het aardse etiket erop gaat plakken. De bezegeling der liefde hahahaha. Ik kan niet wachten eer dat hij het duidelijk gaat toegeven. Dank je wel topper! Veel liefs

Dank je wel! Het was fijn te horen en bevestigend dat jullie het zo fijn hebben gehad. Alle ingredi毛nten zijn aanwezig, het is zover, alleen je ziet het zelf nog niet zo. Dat begrijp ik. Daarom moet hij de stempel er nog op zetten, dan is het cirkeltje rond. Ik wens jou / jullie alles succes!


Dag Claasjan. Ik heb ik van jou zulke mooie antwoorden gekregen die nog treffend waren ook. Ik neem niet klakkeloos dingen aan, maar je heb me overtuigd. Betreft de negatieve energie, na ons gesprek voelde ik me ontladen.Het was een prettige ervaring. je doet goed werk. Ik zal binnenkort weer een afspraak maken. Groetjes, Ciska

Dank je wel! Goed dat je niet alles klakkeloos aanneemt! Mijn vader zei en zegt altijd; ‘Onderzoek alles en behoud het goede.’ Dat pas ik nog steeds dagelijks toe. Ook ben ik blij te lezen dat er wat gebeurt is met betrekking tot de zware energie. Dat heeft een positieve uitwerking, nu, maar ook zeker in de toekomst. Heel veel succes!


Hr claasjan. Bedankt dat u altijd zonder oordeel naar me luistert. Ik ben altijd blij om met u te praten.
Ik voel me gesteund en gehoord. Het zijn niet de gesprekken van wat komt er op mijn pad? Het zijn gesprekken ter versterking van mijn “zijn”. Ja u zegt altijd wat ben je een sterke vrouw en dan hang ik op en besef ik…. Wauw wat ben ik gezegend dat u dat zeg, geeft mij doorzettingsvermogen om mijn levenspad te belopen Mijn dank is groot claasjan Helen

Dank u wel! Als we kijken naar uw verleden en ook naar uw huidige situatie, dan is dat nogal wat. Wanneer ik u dan steeds zo positief aan de lijn krijg, zonder te klagen, heel bescheiden, heel realistisch, heel nuchter, altijd dankbaar en altijd sprekende over alles met veel respect! Dan bent u inderdaad een hele sterke dame! Ik wens u alle succes, in alle opzichten! ‘Luctor et Emergo’


Hai Claasjan. Ook al ben ik mij bewust van mijzelf, heb jij daarin bevestigd, wie ik ben. Het is al een aantal weken geleden dat ik jou gesproken heb, maar het blijft mij herinneren. Ik zal wel uren met jou kunnen praten. Zoals jij in de maatschappij stond, sta ik nu. Het klopt wat je hebt gezegd, eind 2020 nadert en er is verandering. Zelfs in positief opzicht. Dank! Groeten, K.

Dank je wel! Je staat op een punt die jezelf hebt bereikt. Mijn complimenten! Je komt van ver en op eigen kracht. Wanneer mensen jou niets geven terwijl jij veel van jezelf geeft, dan dient men een keuze te maken. Lastig dat is zeker, maar wel heel spiritueel om jezelf op 1 te zetten, want dan kom je pas verder! Heel veel succes!


O wat was ik er klaar mee! En toch kreeg jij gelijk! Het contact is er! Hij heeft een bos bloemen op mijn werk laten bezorgen! Op deze wijze wat te horen van hem had ik nooit verwacht! Wel bijzonder! Jij bleef het steeds zeggen! En voor mijn gevoel kon het niet! Maar dus toch! Als het van mijn huis ook uitkomt ben jij de beste! Warme groet, B.

Dank je wel! Ik ben blij voor je! Een hele stap is hier gezet! Neem het zo als het nu is en verval niet steeds in het verleden. Nu is er weer contact en laat dit weer een start zijn voor een nieuw begin. Begin van jullie toekomst! Wat betreft je huis. Laat ook dit gebeuren. Ga niet proberen het af te dwingen. Nu is het goed en straks wordt het nog beter! Succes!


Echt leuk om je weer gesproken te hebben Claasjan. Fijn om te horen dat ik er niet alleen mee worstel en 鈥渉et鈥 dus geen sprookje is en ik er ook niet alleen voor sta…….Voel me gesteund door mijn moeder, alsmede door jou en dat voelt fijn.
Nog een uur had ik met je aan de telefoon kunnen zitten …..altijd bijzondere gesprekken met jou, maar veel mooie dingen waren allemaal al vertelden in dit uur …..zeker het schrijven van 鈥榤 was voor mij erg bijzonder om te horen. Dankjewel Claasjan……lieve groet Hanny

Dank je wel! Het was een ook een bijzonder gesprek. Warm, emotioneel en goed! Het was een uur, maar gevoelsmatig zo voorbij. Er is veel gezegd, maar is er nog meer ‘gezegd’ dan alleen聽 gesproken woorden. Dit kwam mede door de sterke energie van je moeder! Heel krachtig en positief! Ik wens je weer alle succes!


Beste Claasjan, Vandaag heb ik de bevestiging gehad van een situatie die jij mij een jaar geleden hebt benoemd. Ik achtte dit voor onmogelijk….maar je hebt helemaal gelijk! Met vriendelijke groeten, Lisa

Dank je wel! Wanneer麓echte’ spirituele zaken uitkomen, dus die voorbestemd zijn, gaat dit vaak op een manier die, of onlogisch is of die onmogelijk lijkt. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Ik wens je alle succes op je mooie pad!


Hoi C-J. Wijze woorden en mooie ervaringen krijg ik steeds! Duidelijke aanwijzingen en heldere antwoorden. Diepe dalen worden daardoor iets minder diep. Ik zorg nu goed voor mijzelf en ben minder bezig met anderen die er niet toe doen. De Kerstdagen zie ik minder zwaar. Ik voel mij gezien bij jou. Ik ben op mijn gemak en mijzelf. En ik ben blij dat je op mijn pad gekomen bent! Namaste. Janny.

Dank je wel! Je kunt jezelf het meeste bedanken. Ik kan nog zoveel zeggen, maar je bent zelf degene die er wat mee doet! Ik vind het fijn te lezen dat je pad iets lichter loopt. Het zou mooi zijn wanneer je ‘het paard’ weer van stal gaat halen! Dat gaat komen en doe het in jouw tempo! Heel veel succes!


Dag Claasjan, Het wordt eens tijd dat ik een berichtje achterlaat in je gastenboek. Bedankt voor alle mooie spirituele inzichten. Ik vind het leerzaam, opbouwend, zuiverend en intensief. Ik heb er veel aan en gebruik het met regelmaat. Met name in mijn werk pluk ik daar nu de vruchten van. Ga zo door met je mooie werk. Groetjes van M. uit Kesteren

Dank je wel! Wat goed om te lezen dat je er wat aan hebt en mee doet! Helemaal qua werk, omdat ik weet hoeveel energie je hier in hebt gestoken. Zo zie maar weer, ‘Op het einde komt het altijd goed, en als het niet goed komt, is het nog niet het einde.’ Heel veel succes!


Lieve claasjan, Het is een lastig proces, soms ben ik even het vertrouwen kwijt en denk ik dat het niet meer komt.
Het voelt vaak zo eenzaam. Maar dan ben jij daar gelukkig. Dank je claasjan. Je bent echt een topper en zo bescheiden altijd. Je bent gewoon zo enorm goed in wat je doet. Zoals beschreven in al jouw gastenboek berichten. Het is allemaal waar. En ik ben blij dat ik jou gevonden heb. Dank claasjan. You know who.

Dank je wel Schorpioen! Ondanks alles ben en blijf je een positief iemand! Hoe jij met je zoon omgaat roert me. Deze ochtend mocht ik daar iets van mee krijgen. Dit zegt veel over hoe je bent. Je bent in je proces al heel ver gekomen, het laatste stukje red je ook. Doen wat je steeds doet en het is er opeens! Heel veel succes!


Dank je Claasjan dat je er soms even voor me bent. Toen jij mij in januari vertelde dat ik in november zou gaan verhuizen kon ik dit niet geloven want ik had geen reden daartoe. Zoals je zei had het met mijn werk te maken. Je had het bijna goed want ik zit聽 inmiddels al in mijn nieuwe woning. Niet in november maar in oktober hihi. Je hebt een mooie gave! Groetjes, Annet

Dank je wel! Goed om te lezen! Dan heb je qua werk dus ook stappen gemaakt! Van harte!! Voelt positief en ik zou nu zeker ook ‘het andere’ gaan oppakken! Daar is het nu ook tijd voor! Heel veel succes daarmee!


“Het is een moeilijke tijd voor mij en onze gesprekken zijn mooi en belangrijk en geven me veel steun. Mijn dank daarvoor!” H.

Dank u wel! Dank voor steeds weer het vertrouwen! Het is niet niets wat er gebeurt is. Met alle woorden die ik hierover zou schrijven zou ik u tekort doen. Dus laat ik het bij 1 woord: ‘respect!’
Sterkte!


Beste Claasjan, Was weer fijn om je te spreken vanochtend. Zoals altijd nuchter, met humor, krachtig, zoveel wijsheid en inzicht. Wat pik je alles altijd goed op. Het blijft bijzonder en geeft vertrouwen, steun en bevestiging. Dank ook voor tips, ga daar zeker mee aan de slag. Het gele vogeltje is ‘geland’, voelsprieten en een regenpijp, paradijs dat geen paradijs is. Er gebeurt een hoop, ook al is dat misschien niet zichtbaar. “Niets is……” dat is m toch?

Dank je wel! De gele vogel had ik ‘gezien,’ maar had ik nooit gevonden! Jij wel, dat zegt wel iets. (heel veel uiteindelijk). En (weer) een mooie bevestiging! Ik weet zeker, dat jij hetgeen terug gaat sturen wat zo ongevraagd bij jou aankomt. En je gaat voelen dat dit voor nu, d茅 weg is! Jij eerst, en dan…..聽 聽 聽 聽Wat betreft: “Niets is….” Ja, klopt, haha, is inmiddels mijn lijfspreuk geworden! Ik wens je heel veel succes!


Bedankt Claasjan voor het mooie consult. Heel blij dat je hebt kunnen invoelen dat ik er bijna ben. De relatie met mijn tweelingziel. Ondanks dat hij nu last heeft van burn-out klachten is een teken dat hij nu ook naar zijn gevoel moet gaan voor mij dan ervoor weglopen. Nog even geduld en dan ben ik er de relatie waar ik zo gedroomd van heb. Deze maand ook al 3x gedroomd dat de relatie tot stand kwam. Hoe bijzonder Claasjan. Ook de nieuwe baan en andere zaken lopen parallel in mijn leven als de relatie zich gaat manifesteren tussen hem en mij. Heel mooi en bijzonder dat het parallelle centraal staat in mijn proces. Super dank je wel Claasjan. Liefs x

Dank je wel! Ja, wie niet luisteren wil moet maar voelen. In de spirituele wereld werkt dat ook zo. Hij kan niet het ene moment zeggen dat hij van je houdt en een ander moment vluchten en zich niet laten zien. Je weet zelf heel goed hoe diep het tussen jullie zit, dat heb je gevoeld en ervaren. Maar de twijfel begrijp ik, zeker omdat hij heel divers is in zijn signalen naar jou toe. Heel veel succes!!


Op aanraden van een vriendin, kwam ik bij jou terecht. Je confronteerde me en schudde me wakker. Je liet me huilen maar ook lachen. Je bent eerlijk en oprecht. Vanaf het eerste gesprek zei jij dat zij mijn tweelingziel niet was en voorzag ook geen relatie meer met haar in de toekomst. Eerlijk gezegd vond ik dat wel lastig, want zij was mijn grote liefde.聽 Inmiddels ben ik zoveel wijzer! Het duurde wel even totdat ik zag dat zij afstand had genomen. Heel pijnlijk waren die momenten van besef. Het wakker worden heeft mij goed gedaan. Zoals je zei, dit had ik echt nodig om vooruit te kunnen. Ik heb weer balans gevonden, eindelijk, Claasjan dank daarvoor. Marcel v. K.

Dank je wel! Ik ben zo blij voor je dat je dit punt hebt bereikt! Je loopt vanaf nu een stuk makkelijker op je pad. Er zijn nu door jou deuren gesloten, maar je zet daar ook weer deuren mee open! Pak je passie weer op, hetgeen waar je zo intens over kan spreken!聽 Gebruik die talenten! Niet te lang mee wachten, doen!聽 Laat het niet (weer) liggen om een ander. Blijf je gevoel blijven volgen zoals je nu doet! Ik wens je alle succes!


Hallo Claasjan, Bedankt voor het mooie consult vandaag. Wauw wat een gesprek. Dat mijn zus voorbij kwam met het geschonken sieraad. Wat bijzonder. Ik ga vandaag ook het kastje opruimen. Je had gelijk. Nu niet meer uitstellen. Ik heb de bevestigingen gehad die ik zocht. Heel erg bedankt. Je komt open en oprecht over. Ik vond het fijn je gesproken te hebben. Warme groet, S.

Dank je wel! Het was een goed gesprek en ik heb het als heel prettig ervaren. Berichten van gene zijde zijn altijd mooie momenten. Ik vind het ook altijd weer een eer om dit te mogen doorgeven. Wat goed van je om direct met ‘het kastje’ aan de slag te gaan. Daarmee ruim je letterlijk en figuurlijk veel op! Ik wens je daar alle succes mee!


hoi claasjan even een berichtje voor je gastenboek en je had gelijk heb het gesprek gehad en ben aangenomen voor een half jaar daar was ik wel aan toe dus ik kan in mijn huisje blijven dat geeft rust voor mij en men dochtertje bedankt claasjan marjolein

Dank je wel en gefeliciteerd! Dat bedoelde ik, maak pas een probleem van iets als het ook een probleem is, en niet eerder. Ik zou persoonlijk nu ook je mooie hobby (weer) gaan oppakken. Dat geeft je ook weer positieve energie. Ik wens jullie heel veel succes!


Hey Claas, 1000x dank! 馃檪 Oei soms was het niet meer vol te houden. Ik weet ook niet meer hoe vaak ik gebeld heb. De super stalker noem je mij 馃槈 vorige week nog. Hoe klein misschien dan ook. Maar ik ben zo blij 馃檪 馃檪 馃檪 馃檪 HIJ HEEFT GEMAILD 馃檪 馃檪 馃檪 Ik dacht dat ik gek werd! Claas bedankt. Door jou heb ik steeds weer de rust gevonden anders had ik niet meer gewacht. Ik hoop dat de afspraak door kan gaan. Want ja Corona 馃檨 Hoe dan ook we hebben inmiddels weer contact 馃檪 馃檪 馃檪 En dat na 26 maanden 馃檪 馃檪 Nogmaals 1000x dank Claas. Liefs C.M.

Dank je wel! Zie je wel, je had geen hersenspinsels. Je gevoel klopte. Maar de tijd en de mens gaat moeilijk samen. Nu gaat er meer op z’n plek vallen voor je. Ook de onrust op je werk gaat nu ‘begrijpelijk’voor je worden. Dat je weet hoe en waarom. Daar ‘zit’ je nu dus ook niet lang meer. Geniet nu van alles. En vergeet het rode boekje niet! Succes!!


Beste Claasjan, Ik heb je vorige week gesproken over mijn zielsliefde en ook over mijn extreme ziekenhuisangst. Ik ben vandaag met mijn dochter die geopereerd moest worden mee geweest. Er ging weliswaar een slapeloze nacht aan vooraf, maar het is me dit keer (voor het eerst!) gelukt om NIET flauw te vallen. Er waren, zoals je al had gezegd, een paar lastige momenten, maar ik ben staande gebleven 茅n ik kon er dus 茅cht zijn voor mijn dochter. Ik weet dat ik al heel wat angsten en blokkades heb weggewerkt en ik denk dat deze angst nog overwonnen moest worden voordat ik 茅cht klaar ben voor mijn grote liefde. Ik ben je heel dankbaar voor alles wat je me hebt verteld. W茅茅r een stukje gegroeid. Warme groeten van M.

Dank je wel! Wat goed, ik ben blij voor je!聽 Dit is een mooi en duidelijk signaal. Deze blokkade staat voor zoveel meer. Het geeft aan dat je verder bent en dat het nu ook tijd is voor al het ander. Heel mooi te zien / horen / voelen hoe jij met jouw proces omgaat. Het is niet altijd makkelijk, dat is zeker. Bedankt voor het vertrouwen en heel veel succes!!


Liefste Claasjan, Ik ben voor de zoveelste keer weer verrast door jouw waarnemingen. Je hebt gelijk gehad over o.a. rode auto, gezondheid, liefde, ex, vriendschappen, familie, spirituele ontwikkeling, werk, mountainbike, kaars, enkels en nog zoveel meer. Je bent de enige die tot nu toe alles juist heeft gezien. Alles komt vroeg of laat uit en het allerbelangrijkste wat ik heb geleerd van onze consulten is, dat we vertrouwen mogen hebben in ons proces en dat we constant bezig zijn met groeien. Ik snap wel waarom zoveel mensen fan van je zijn. Het is de moeite waard. Je hebt me tot nu toe op een geweldige manier begeleid. Dankzij jou ben ik in mijn kracht teruggezet en ben ik dingen vanuit een ander perspectief gaan zien. Voor mij ben je mijn gids en is een consult met jou goud waard. Ik raad iedereen aan om jou te bellen, want je bent de allerbeste! Lieve Claasjan ga zo door, want er gaat nog zoveel moois op je pad komen en als iemand het allerbeste verdient dan ben jij dat! Groetjes

Dank je wel! Dank voor je mooie woorden en dank voor je vertrouwen! Om van jou dit te mogen horen is een groot compliment! Altijd als ik jou spreek moet ik tussentijds opschrijven wat ik doorkrijg, zoveel, dat alles niet te vertellen is. Een consult is dan te kort qua tijd. Dit zegt ook veel over jou, wie je bent en waar je loopt! Je bescheidenheid siert je, je rust is bewonderenswaardig. Kortom altijd fijn je te spreken. Wat je pad betreft, veel is al bij je en er komt nog meer! Heel veel succes!聽


hoi claasjan, op het moment dat ik聽 vertrouwen begon te verliezen heeft hij kontakt gezocht, sorry dat ik je niet geloofde maandag, maar hij heeft een appje gestuurt, een dag later als jij zei maar toch, ook het klopt dat hij geen auto meer heeft, ik zie hem volgende week, dan komt hij deze kant op, bedankt en ik bel je nog over mijn hond, groetjes, j,

Dank je wel! ik ben blij voor je! Zoals ik maandag zei, ga niet in het zicht van de haven een andere koers varen! Hoe moeilijk het soms ook is. Maar je gevoel volgen is en blijft het belangrijkste. Wat je hond betreft, maak je er niet te druk over. Het komt goed. Het ligt niet aan jou en hij hoeft niet weg! Dat hebben ze ook al gezegd. Hou je daar aan vast!


Beste Claasjan, Heel fijn om je gesproken te hebben. De berichten en bevestigingen die je me hebt gegeven bezorgen mij kippenvel en tranen (van ontroering of herkenning). Ik kijk uit naar de hereniging met mijn grote liefde zodat we samen de Ark van Noach kunnen bevaren en ik het geamputeerde gevoel kwijt ben. Nu nog even de bekende laatste loodjes die zo zwaar kunnen aanvoelen. Warme groet van M.

Dank je wel! Het was een gesprek met voelbaar veel emoties. De bevestigingen geven vaak het gevoel van kippenvel. In dit soort processen een positief signaal. Ik heb 茅茅n belangrijke tip voor je, bewaar de rust die je hebt. Op alle vlakken! Ik wens je daar heel veel succes mee!


Lieve Claasjan, altijd fijn een consult van jou. Ik kijk er altijd naar uit als ik je weer kan spreken. Jij kan zo goed invoelen en je bent zuiver. Heel spannend of hij overstag gaat komen deze maand nog in de zomerperiode zag je het liggen. Dat ik de duidelijkheid krijg van hem van de relatie die hij met wilt aangaan. Ik kan niet wachten om met hem door het leven te gaan als stel en dat dit aards bezegeld word en er een etiket opkomt. Ben benieuwd of hij mij deze week uitnodigt voor een etentje wat jij doorkreeg en dit voelde voor jou aan als niet zomaar een etentje. Maar daarbij komt duidelijkheid waar ik zo naar verlang. Ook op werkgebied voelde je snel een nieuwe baan komen. Lieve Claasjan, je bent de beste!!! Dankbaar voor al je begeleiding in mijn processen. Je bent een topper!! Ik spreek je snel weer. Liefs x

Dank je wel! Veel bevestigingen heb je al, nu nog net dat ene. Althans het belangrijkste. Want de rest volgt. Probeer je zoveel mogelijk vast te houden aan wat er al is tussen jullie. Ik weet en besef dat vriendschap nog niet genoeg is, maar het is er wel. En vandaar uit is de stap naar meer relatief klein. Heel veel succes!


Hi Claasjan, Een heel bijzonder gesprek was het weer, fijn om zo de week te beginnen. Cadeautjes in disguise…zo had ik het nog niet bekeken, het ontroerde me enorm. Dankjewel weer voor je mooie inzichten, na ons gesprek schoot gelijk het liedje ‘Let it be’ door mijn hoofd, en dat galmt nog steeds na 😉 En wat je vertelde vwb die foto, ongelooflijk, maar het klopt helemaal, ik hoorde nog net ‘hij staat goed zo’, wat een mooie afsluiter! En zo zijn er al meerdere geweest, tot in detail. Eigenlijk zou het me niet eens meer moeten verbazen, je bent echt een topper! Tot snel, A

Dank je wel! Mooi om de bevestiging (weer) van je te horen, de ontwikkelingen op je werk, het ‘Albert Heijn’ moment, enz. Het zijn allemaal mooie en sterke signalen, maar niet altijd eenvoudig, omdat het veel, enorm veel met het gevoel doet. Twijfels mogen er zijn, maar jij hoeft ze niet te hebben, niet over jezelf, niet over jouw proces. Zoals we zeiden in het gesprek, je weet zelf exact hoe het zit! ‘Let it be.’


CJ! Was heel leuk je van de week zo onverwachts superlang gesproken te hebben! Fijn dat je af en toe met me meekijkt, omdat het voor jezelf met sommige kwesties toch altijd wat lastig is. Het uitwisselen van onze ervaringen over het vinden van je eigen weg binnen 鈥榮piritueel鈥 (daar is het woord weer) NL vond ik ook een mooie toevoeging! Zo goed dat je er gewoon voor gegaan bent en ik wens je heel veel succes met Claasjan.nl! Liefs en tot de volgende 馃檪

Dank je wel! Het was i.d.d. een lang gesprek, maar er is en was ook veel te vertellen. Ik ben heel blij met wat ik voel bij je. De (spirituele) plannen die er zijn, en wat je verder nog gaat ondernemen, heel positief! Je kijk is goed op de zaken die spelen en als er wat twijfel of onzekerheid tussendoor komt is dat begrijpelijk. Het gaat erom dat je grotendeels je gevoel (blijft) volgen. En doe het, je bent eigenwijs. Dus op jouw eigenwijze 馃槈 Succes!


Na een prettig en fijn gesprek ga ik je zeker weer eens bellen, ik heb ook een vriendin jouw website doorgegeven om eens met jou te bellen. Bedankt en tot horens. groeten Elly

Dank je wel! Goed te lezen dat je het fijn vond! Je moet van mij niets, maar ga a.u.b. door met je plannen wat betreft je werk! Dat past bij je en je hoeft er niet onzeker over te zijn! Denk aan het kanaal, de brug waar je bang voor was, is er niet meer! Heel veel succes!


Hi Claasjan, Ik heb jou vanmorgen weer gesproken en je deed me weer versteld doen staan met alles dat jij weet zonder enige voorkennis. Alles klopte gewoon tot op de letter! Voor mij staat al lang vast dat jij een heel zuiver lijntje hebt met het universum. Wat ik ook zo waardeer is jouw eerlijkheid, ik hou daar gewoon van want daar kan ik wat mee. Claasjan, ik vind het fijn dat ik met jou kan levellen. Ik ben jou echt dankbaar. En ook dank namens mijn zusje en nichtje voor de hulp die jij gaf. Claasjan, zonder jou had ik waarschijnlijk de hoop en de moed op een samenkomen met mijn zielsmaatje al lang op gegeven. Liefs, A

Dank je wel! Het zal zijn misschien zijn dat we het zelfde sterrenbeeld hebben, maar er zijn veel聽overeenkomsten, ik herken veel van mijzelf in jouw proces. Je rust maakt dat ik altijd veel kan vertellen, kan voelen wat er bij jou speelt of in jouw omgeving. De tip die ik je gaf werkte je direct aan, je bestelde het Haha, letterlijk en figuurlijk) en bent er al mee bezig, daarmee boek je ook resultaat, want je begrijpt het snel. Nu nog je maatje, die al eens bevestigd heeft jouw maatje te zijn (en dan in zijn bewoording). Je weet hij is onderweg! Succes!


Lieve Claasjan, Ik wil je graag uit mijn ziel bedanken voor al onze gesprekken tot nu toe. Sinds dat ik jou spreek is er al zoveel uitgekomen. Ook zaken die jij spontaan doorkreeg hebben plaatsgevonden. De gesprekken zijn zo waardevol en van zeer hoge kwaliteit. Je bent eerlijk en oprecht en doet dit werk vanuit je ziel, dat maakt jou een topper. Dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen. Ga zo door met dit geweldige werk en ik raad iedereen aan om jou te contacteren voor een super gaaf, eerlijk consult. Hartelijke groeten

Dank je wel! Voor je mooie reactie en je vertrouwen! Zoals ik onlangs al tegen je zei, er is ook steeds weer veel te vertellen/ te voelen. Je maakt een hele spirituele ontwikkeling door die invloed heeft op heel veel facetten in je leven. Blijf wel kritisch op jezelf, puur als bescherming. Je valkuil is om teveel van jezelf weg te geven. Blijf voor je kijken op de stoep 馃槈


Lieve Claasjan, Bedankt voor vanochtend. Door jouw heldere kijk op de situatie en jouw uitleg is alles voor mij ook weer wat minder verwarrend. Ook de humor die je hebt zorgt ervoor dat ik alles wat beter kan relativeren. Ik hoop dan ook dat er elk moment duidelijkheid mag komen van hem. Het was ook fijn om de laatste minuten nog even over mijn zoon te kunnen praten. Fijn om te weten dat het ook met hem goedkomt. Tot snel…

Dank je wel! Het was weer leuk / goed je te spreken! Hij weet je wel te vinden, zoekt je steeds op en blijft aan je trekken. Heel positief natuurlijk, maar ook lastig. Want de duidelijkheid ontbreekt. (nu nog). Toch klopt je gevoel. En heel diep van binnen weet je dat. Trouwens, ook leuk dat de boswachter nog even voorbij kwam 馃槈
Succes!


Lieve Claasjan, Bedankt voor het consult. Je bent mijn favoriete medium, jij kan zoveel invoelen. Het maakt niet uit welke situatie, je voelt alles duidelijk in en verwoord dit ook mooi. Ik kan mij daar heel goed in vinden hoe jij spiritueel de situaties doorkrijgt. Heel mooi en bijzonder dat je alles zo parallel ziet lopen bij mij en hoe alles verbonden is in mijn leven met elkaar. Letterlijk vernieuwing op allerlei vlakken die tegelijkertijd gaan plaatsvinden. Mijn tweelingziel voelde je bevrijd van blokkade en remming en hij is nu bevrijd voelde je in zijn energieveld. Nu kunnen er mooie dingen gebeuren, die duidelijkheid van hem uit voelde je komen op korte termijn. Dat hij dit gaat bezegelen op aards niveau dat we een relatie hebben een stel zijn. Wauw Claasjan!! Ik ben heel benieuwd of ik je binnenkort kan aangeven dat het zover is en we die relatie hebben!! Nu is alles mogelijk vertelde je mij dat hij gaat komen met nieuws!! Dit stukje daar wachten we nog op dat hij het hoge woord gaat uitspreken dat we een stel zijn! Ik spreek je snel weer Claasjan!! Tevens ook mijn complimenten voor je website en artikelen die je schrijft, ze zijn van grote waarde. Veel liefs x

Dank je wel! Nu moet dit nog op zijn plek vallen, en het is zoals het moet zijn. Heb je even een dip, of zie jet het net even met wat minder vertrouwen, denk dan aan zijn woorden dat hij van je houdt. Dat is niet zomaar gezegd, zeker niet van hem. Je hebt al mooie bevestigingen gehad vanuit de spirituele wereld, hou dat vast. En voor dat je het weet, is het al ‘normaal.’ Bedankt voor het vertrouwen en alle succes!!


Lieve Claasjan, Ik ben zo blij dat ik jou gevonden heb! Want je bent bij verre het beste medium dat ik ooit gesproken heb. Alles dat jij zegt, klopt. En bevestigd mijn eigen intu茂tie. Je hebt tegen mij ook al zoveel dingen gezegd die spelen in mijn leven, waar jij echt niet vanaf kon weten. Daardoor weet ik dat jouw lijntje met boven zuiver is! Je wist zelfs de omgeving waar mijn zielsliefde woont te omschrijven. Echt niet normaal zo goed ben jij! Je doet dit alles echt uit jouw hart, zo mooi! Ik ben blij met jouw hulp en ik zal jou nog vaak blijven bellen als ik je nodig heb… Nu is het nog een kwestie van dat mijn zielsliefde over de brug stapt. Zwaar proces. Dank je voor alles Claasjan. Liefs, Angelique

Dank je wel!聽 Een groot compliment om dit van jou te horen! Het zijn ook altijd bijzondere gesprekken, en er is ook altijd wel wat. Kijk maar naar vorige week. Heel heftig. Maar je kunt trots zijn op jezelf! Kijk waar je voor hebt gekozen! Echt mijn (spirituele) petje neem ik er voor af! Doe wat je steeds doet, ook al kost je dat ook veel, maar dat is wel d茅 weg! Vandaag ben je al weer verder dan gisteren! ‘De tip’ mail ik je nog zoals afgesproken! Alle succes wens ik jou! En iedereen die aan jou verbonden is!


Hi Claasjan, Ik ben dankbaar voor de mooie gesprekken, het sparren, inzichten, tips, je humor en altijd ook een lach. Ik hou van je nuchtere benadering, daar kan ik wat mee, dat weet je inmiddels wel. Je hebt al zoveel rake dingen gezegd, soms zo in detail, vind het nog steeds bijzonder. Twee oude zielen die elkaar tegenkomen……en daarna…de wereld op zijn kop….Regelmatig een heftige rollercoaster van vertrouwen naar intense wanhoop. Niets is meer zoals het was, en al zou ik het soms willen, ik kan niet meer terug naar ‘was’. Het is zwaar, maar ik weet inmiddels dat ‘het’ vaak niet is wat het lijkt, dat tijd relatief is, en dat ‘het’ loopt zoals het moet lopen. Hahaha, en last but not least….hij is nog niet bij je langs geweest om dat contract in veelvoud te ondertekenen….mooi, daar denk ik elke dag even aan. Dank en tot snel,
lieve groet, A

Dank je wel! Het is altijd goed en fijn je te spreken! Ik dank je ook hartelijk voor het vertrouwen! Want het is niet niets wat er gaande is. Mijn bewondering is ook groot hoe jij je zo staande weet te houden, erg sterk! En met deze kracht weet jij ook hetgeen te bereiken wat je zo sterk voelt! En ik kan je nog steeds bevestigen, Nee, hij is nog steeds niet langs geweest! 馃槈 Succes!


Hoi Claasjan, Ik heb je vandaag gesproken en daar een heel goed gevoel aan over gehouden. Ik vind het bijzonder wat er gebeurde toen we het over mijn moeder hadden. Je bent een bijzonder en eerlijk mens. We zullen elkaar ongetwijfeld vaker spreken. Tot de volgende keer! Karina

Dank je wel! Heel mooi, bijzonder hoe de bevestiging kwam! Zo zie je maar weer hoe verrassend de spirituele wereld kan zijn! Hou dat moment vast, zoiets gebeurt niet zomaar. Je loopt je pad niet alleen, vertrouw daar op, en je zult zien dat er meer bevestigingen, inzichten, aanwijzingen聽en antwoorden komen! Succes!


Lieve Claasjan, Bedankt voor het fijne gesprek.
Het is altijd een waar genoegen om een consult van jou te krijgen. Specifiek voel jij in op situaties die treffend zijn. Ik ben heel benieuwd of alle stukjes op zijn plek gaan vallen op werk en in de liefde. Ik hoop je binnenkort mede te kunnen delen dat het op beide vlakken zo uitgepakt heeft. Nieuw werk en een relatie met mijn tweelingziel. Lieve groetjes

Dank je wel! Wat mooi om te zien en te voelen hoe jouw pad zich zo ontvouwt! Alles loopt letterlijk parallel! Je liefde heeft je onlangs nog toegelaten, letterlijk en figuurlijk. Hou dat vast, dat was niet zomaar. Ook dat was weer een stap die nodig is om te komen waar je ‘moet’ zijn. En zo ook je werk, op dat gebied speelt er nu ook veel! Dat is geen toeval! Succes!


Hoi Claasjan, Hartelijk dank voor het gesprek van maandag. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Het is voor mij nog altijd moeilijk om te 鈥済eloven鈥 in mijn eigen spirituele krachten, maar zal er toch aan gaan werken. Nu ook nog een goede opleiding voor coach vinden en dan denk ik dat ik mijn nieuwe levensweg gevonden heb. Ik hou je op de hoogte. Hartelijke groeten, Ferena

Dank je wel! Het was een positief gesprek! Je bent heel goed bezig! Ik heb veel respect voor je ‘zelf aanpak’ en je doorzettingsvermogen, dat gaat je ver brengen! Succes!


Beste Claasjan, Nogmaals dank voor je expertise deze afgelopen tijd. Ik heb vele, vele paragnosten gesproken over mijn situatie, en jij bent de enige geweest die het totaaloverzicht – het complete proces – heeft mogen zien van “boven”. Ze hebben het werkelijk waar nogal erg goed met je voor daar, eveneens mijn persoonlijke mening. Ik vind je een klein wonder! Lieve groeten en tot bels, Sanja

Dank je wel! Je ziet, voelt zelf ook veel, maar kan me voorstellen dat het op je eigen pad allemaal wat lastiger is. Ga zo door! Je staat er goed in. Andere mensen helpen is je op het lijf geschreven!


Beste Claasjan, Veel dank voor het consult van gisteren. Het was als vanouds verhelderend! Nogmaals veel dank voor je advies en tijd. Ik zal je op de hoogte houden. Hartelijke groeten, Esmee

Dank je wel! Twijfel niet, je doet het goed. Niet alles is direct te verklaren. Soms gebeuren er dingen op een bepaalde manier, om uiteindelijk verder te kunnen.
Heel positief dat je steeds kijkt wat er anders zou kunnen. Spiritueel, maar wel kritisch en nuchter! Succes!


Beste CJ, Ik moet weer toegeven voor de 100ste keer, je hebt gelijk!! Thanks, Groetjes, Anna

Dank je wel! En bedankt voor de bevestiging! Zoals ik al zei. Maak er pas een probleem van, als het ook daadwerkelijk een probleem is, en niet eerder. Vaak worden mensen in dit soort processen op een dwaalspoor gezet, omdat het gevoel anders is dan wat je op dat moment ziet. Je weet wat ik altijd zeg: ‘Niets is wat het lijkt!”