Menu Sluiten

Gastenboek reacties

Reacties zijn altijd welkom! Mail deze onder vermelding van: ‘Bericht gastenboek.’ Alvast bedankt!


hoi Claasjan, ik heb een goed gesprek met je gehad. van elke minuut heb ik genoten. helaas was de tijd zo om. ik maak snel weer een afspraak! liefs Maaike

Dank je wel! Wanneer er veel te vertellen is gaat de tijd nog sneller. Ook nu weer had er nog meer gezegd kunnen worden. Dat bewaren we voor de volgende keer! 😉 Heel veel succes!


Beste Claasjan, Na drie jaar van waardevolle ondersteuning en begeleiding van jou, wil ik graag mijn oprechte dankbaarheid uiten. Jouw voortdurende steun en inzicht hebben een cruciale rol gespeeld in mijn tweelingzielenreis. Door jouw aanmoediging en begeleiding heb ik de kracht gevonden om door te zetten, en uiteindelijk zijn mijn tweelingziel en ik weer herenigd. Jij hebt me geholpen om mijn weg te vinden in dit proces en om te geloven in de kracht van onze band. Ik ben ontzettend dankbaar voor jouw betrokkenheid en toewijding gedurende deze tijd. Bedankt voor alles! Tot ziens. Julia

Dank je wel! Het was een pittig proces, maar toch heb je de klus geklaard! Nu wordt het tijd om te genieten! En blijf zo met de dingen omgaan zoals je uiteindelijk ook steeds deed. Dan ga je zien dat de kosmos nog meer in het vat heeft voor jou / jullie! Ik wens je alle succes verder!


Hallo Claasjan, Heel erg bedankt voor het fijne consult. Je begrijpt mij heel goed en ook van alles wat er in mijn leven gebeurt. Ik voel me zo rustig na slechts één consult. En ik ben ook opgelucht omdat ik eindelijk een bevestiging kreeg van een kwestie die al lang speelt. Ik hoop dit lang vast te kunnen houden. Groetjes, Ankie

Dank je wel! Misschien is het handig om wat er is besproken op te schijven. Op deze manier kun je het terugpakken wanneer de behoefte er (weer) is. Heel veel succes!


Bedankt voor sessie van vandaag, die mij veel heeft gegeven en ook je adviezen hoe ik mij verder kan ontwikkelen en hoe ik op de juiste manier energie kan ontvangen. Altijd fijn om op een positieve manier bevestiging te krijgen. Marloes

Dank je wel en graag gedaan! Ik vind het mooi hoe jij je steeds verder ontwikkeld en openstaat voor meer! En dat je dit goed doet, zie je wel aan de positieve dingen die op je pad verschijnen! Ik wens je weer heel veel succes!


Hoi Claasjan, Even een reactie na ons telefonisch consult hoor!! Wat was het heerlijk om je even te kunnen spreken … en die vragen te kunnen stellen waar ik al een tijdje een antwoord op zocht Fijn om eens iemand te spreken die het ongeziene kan zien… en datgene wat een ander vanbinnen voelt kan waarnemen. Wat een mooie combinatie !! Er zijn weer heel wat dingen duidelijk geworden …..ik voel daarom ook een enorme vreugde en blijdschap vanbinnen. Dus… nogmaals heel veel dank voor ons waardevolle gesprek. Een lieve groet, Mirjam

Dank je wel! Er kwam veel voorbij in ons gesprek, en alle punten die we bespraken wees op een oudenzielen-proces. (m.u.v. hetgeen over de keuken misschien 😉 ) Ik wens je dan ook alle succes op je positieve, creatieve en spirituele pad!


Beste Claasjan, Ik wilde je bedanken voor het consult van gisteren. De inzichten die ik heb gekregen, hebben me echt geholpen om mijn situatie beter te begrijpen. Je luisterde aandachtig en gaf waardevolle adviezen. Ik voel me nu meer in balans en heb een duidelijker beeld voor me. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet, Naomi

Dank je wel! Er was veel te vertellen omdat er ook veel gebeurt op jou pad. Zo doorgaan is mijn advies. Laat het gebeuren en de rest komt. Ik wens je alles succes!


Het leek onwaarschijnlijk dat ik ooit deze woorden zou schrijven, maar hier ben ik dan. Zoals jij zo vaak zei Claasjan, ben ik nu samen met mijn tweelingziel. Ik voel me zo gelukkig! Dank je wel voor al je steun gedurende onze gesprekken. Mijn oprechte dank vanuit het diepst van mijn hart. Angela

Dank je wel! De laatste keer dat we elkaar spraken had je (zei jij) nog 1% vertrouwen op een goede afloop. Zo zie je dat binnen een relatieve korte tijd er erg veel kan veranderen. Welkom in de verrassende spirituele wereld waar aards gezien niets logisch is. 😉 Heel veel succes samen!


Hoi, Ik wilde je laten weten hoe blij ik ben met jouw podcast. De manier waarop je complexe onderwerpen eenvoudig uitlegt en nieuwe perspectieven introduceert, had ik echt nodig. Dank je wel voor het delen van waardevolle inzichten! Albert v. G.

Dank je wel! Dat is het fijne van de podcast. Wat soms moeilijk is om te vangen in geschreven tekst, is soms makkelijker om uit te spreken. En komt daarmee ook anders over. Succes met het lopen op jouw pad!


Hallo ClaasJan, Sinds ons laatste consult zijn er echt positieve veranderingen in mijn leven zijn opgetreden. De inzichten en oefening die je hebt gedeeld, hebben geholpen om mijn gedachten te verschuiven. Ik voel me nu sterker en meer gefocust. Heel erg bedankt! Liefs, José

Dank je wel! Wanneer iemand de spirituele deur (verder) openzet geeft dat de spirituele wereld de kans om weer meer te geven. Net zo dus nu in jouw geval, op jouw spirituele pad. Ik wens je alle succes met deze mooie positieve ontwikkelingen!


Ik heb je gespreken en ben niet veel onder de indruk. Wat jij kan kan ik ook. Ik denk dat jij nog veel leren moet en doe wat met mij adviez. Karl.

Dank voor je advies. En ja ik ben het met je eens, we moeten allemaal nog veel leren. Als mens zijn we nooit klaar. We zijn immers niet perfect, dus huiswerk genoeg, voor iedereen. 


Claasjan. Ik ben blij met het inzicht dat je tijdens het consult hebt gegeven. Het voelde alsof je precies begreep wat er speelde en de kern van mijn probleem wist te benoemen. Je tips zijn zeer waardevol en ik ben vastbesloten om ermee aan de slag te gaan. Bedankt voor je empathie en wijsheid. Groetjes S.v.M.

Dank je wel! Geen makkelijk onderwerp, maar wel goed dat dit besproken werd! Heel veel succes verder!


hoi Claasjan. nogmaals bedankt voor ons gesprek die ik zeer heb gewaardeerd. jouw rustige benadering en begrip hebben me geholpen om bepaalde zaken in mijn leven te accepteren. tot de volgende afspraak. groeten van manon

Dank je wel! Soms moeten we inderdaad bepaalde zaken accepteren. Het is dan niet anders. Het is dan wel onze taal om hier zo goed mogelijk mee om ye gaan. En daar ben je m.i. al heel goed mee bezig! Succes!


Hoi CJ. Een kort berichtje met goed nieuws. Luuc en ik hebben weer contact. Precies zoals jij zei. Groetjes Evelien.

Dank je wel! Ik ben blij, voor jou voor jullie, want je weet wat ik gezegd heb wat er verder gaat gebeuren! Heel veel succes!


Dag Claasjan, Ik heb met heel veel plezier, interesse naar een aantal van je podcasts geluisterd. Het geeft herkenning, rust en een aantal nieuwe inzichten. Heel fijn om deze podcast naast onze sessies te kunnen luisteren. J.

Dank je wel! Fijn te lezen dat jij mijn podcast kunt waarderen! Voor mij een compliment om dit van jou te horen! Ik wens je alle succes op jouw pad!!


Hoi Claasjan. De cursus was goed en leerzaam. Ik denk steeds aan jouw woorden; het is soms zó simpel dat het daardoor zó moeilijk is. En dat ene zinnetje is zó waar. Dank je wel voor al je geduld met mij. Groetjes Yvon.

Dank je wel! Het klopt, wij kijken vaak te ver, denken teveel na. Spirituele en paranormale ervaringen / waarnemingen zitten veel dichterbij dan ons denken. Wanneer je dat door hebt, dan maak je reuze sprongen. En volgens mij is dat bij jou aardig gelukt. 😉 Heel veel succes verder!


Beste ClaasJan, Begin dit jaar had jij het over een verandering en een kikker. Ik begreep er helemaal niets van en kon het toen niet plaatsen. Een half uur geleden werd ik gebeld en werd mij een huis aangeboden aan de KIKKERSTRAAT. Door dit zijn er nu meerdere uitspraken van toen door mij te plaatsen. Heel bijzonder. Groetjes, Lydi

Dank je wel! Sommige spirituele zaken zijn achteraf te plaatsen en vallen dan op z’n plek. Daarom is het ook vervelend dat wij als ongeduldige mensen moeten wachten. Want tijd en mens gaat niet zo goed samen. Ik feliciteer je met de nieuwe woning en wens je daar alle geluk!


De podcast heeft mij enorm geholpen en het was mijn beste aankoop in jaren. Y.

Dank je wel! Goed te lezen dat de podcast heeft kunnen helpen in jouw proces! Daar doen we het voor!
Ik wens je heel veel succes verder!


Hoi Claasjan, Jij verdient een medaille voor het omgaan met mijn ‘ik-weet-het-allemaal’ houding. Dankzij je geduld, begrijp ik nu dat ik het eigenlijk helemaal niets wist. Serieus, bedankt voor het redden van mijn ego!” Gr. P.v.D.

🙂 🙂 Dank je je wel! Ik ben blij dat ik je ego heb mogen redden! 😉 En eigenlijk heb ik dat niet gedaan, maar jijzelf. Ik mocht af en toe een spiegel voorhouden en dan is het aan jou de kunst om er wat mee te doen! Zelfinzicht is goud waard, dat blijkt nu ook weer. Zodra het over ego gaat kijken mensen liever niet in een spiegel! Dus mijn complimenten! Ik wens je alle succes op je pad!


Beste ClaasJan, “Vandaag een nieuwe start. Ik heb lang gewacht en nu voel ik me spiritueel sterker en zelfverzekerder dan ooit. Jouw begeleiding heeft mijn spirituele leven echt veranderd. Bedankt!” Met vriendelijke groeten, Raymond.

Dank je wel! En graag gedaan! Wat goed van je dat je de stap heb gezet! Je verdient het! Blijf steeds denken wat er in de laatste sessie gebeurde! Dat is dé bevestiging! Ik wens je heel veel succes!


Hai CJ, Eerlijk gezegd begon ik met lage verwachtingen, maar je wist me al snel te verrassen met je vriendelijke benadering. Geen zweverig gedoe, geen overmatig gebruik van jargon, gewoon heldere en praktische adviezen. Dank! Bea V.

Dank je wel! Beter van lage verwachtingen naar hoog, dan andersom. 😉 Ik ben blij te lezen dat he je is bevallen! Heel veel succes met de vervolg stappen!


Lieve Claasjan,  We hebben elkaar meerdere malen gesproken. Ik wil je bedanken voor de inzichten. Het vertrouwen is sterker geworden en daar ben ik blij mee. Liefs, G.

Dank je wel! Je hebt het zelf gedaan, ik mocht even met je meekijken en doorgeven wat je zou kunnen doen. Blijf zo mooi lopen op je pad zoals je nu doet, en er gaat nog meer komen.! (zet de verhuisdozen maar klaar 😉 )


Hoi Claasjan, Fantastisch nieuws! Ik heb het over de voorspelling, en het is echt geweldig om te delen dat het is uitgekomen. Het toont aan dat soms zelfs de meest onwaarschijnlijke dingen werkelijkheid kunnen worden. Wat een opwindende wending van gebeurtenissen!   XX José

Dank je wel! Wat fijn voor jou, voor jullie! Zo zie je hoe plotseling alles anders kan zijn! Vorige week nog in zak en as, en nu ziet de wereld er heel anders uit! Ik wens je alle succes verder!


Ik wil graag met je delen dat de healing die ik heb ondergaan me op een ongelooflijke manier heeft geholpen. Het is moeilijk in woorden te vatten hoeveel beter ik me voel na de sessies. De fysieke en emotionele veranderingen zijn echt opmerkelijk. Ik wil je bedanken voor het aanbevelen van deze genezingsmethode en voor je steun gedurende dit proces. Het heeft een positieve invloed gehad op mijn leven op manieren die ik me niet had kunnen voorstellen. Ik ben enorm dankbaar. Met vriendelijke groet, Bob

Dank je wel! Goed te lezen dat het je heeft geholpen! Ik zou persoonlijk nu ook gaan kijken hoe jij je pad verder wilt gaan lopen. Dat dit nu moest gebeuren is geen toeval. De kosmos laat je zien dat je klaar bent voor de volgende stap (en je weet wel welke). Ik wens je daarbij alle succes!


Dag Claasjan, Dank je wel voor de gesprekken. Jouw steun betekent veel voor me. Warme groet, Helma Bos

Dank je wel! Mooi om de stappen te zien op je pad, steeds weer! Mijn advies is dan ook, ga zo door! Blijf zo dicht bij  jezelf! Ik wens je heel veel succes hierbij!


Hé CJ, Je cursus was echt tof! Ik heb steeds genoten van onze babbel. Jij hebt een coole mix van humor en wijsheid waardoor de gesprekken altijd boeiend zijn. Laten we zeker nog eens een aantal plannen in de toekomst. Bedankt voor de leuke tijd! Groetjes, Naomi

Dank je wel! Goed om te lezen dat je e.e.a. hebt kunnen waarderen! En heel fijn dat je er een vervolg aan wilt geven!
Je bent van harte welkom, en laten we de positiviteit die er steeds was weer meenemen! Heel veel succes en tot gauw!


Beste Claasjan, Ik wil even laten weten dat ik ons gesprek ontzettend fijn vond. Jouw inzichten en vriendelijkheid hebben dit tot een waardevolle ervaring gemaakt voor mij. Hartelijke groet, Marielle

Dank je wel! Ik hoop dat je nu echt stappen gaat zetten op je pad. Je bent er klaar voor en ik gun je wat je daar gaat tegenkomen en wat het je gaat brengen! Ik wens je alle succes!


Hey hallo! Ik moest gewoon even iets delen over dat telefoontje met jou! Eerlijk gezegd was ik behoorlijk zenuwachtig voordat ik belde. Je hebt me echt gerustgesteld met je fijne stem en toen je begon te vertellen over dingen die je echt niet kon weten, werd ik steeds rustiger! Serieus, je hebt die zenuwen helemaal weggetoverd! Bedankt voor het delen van je gave. Tot snel weer, Sanne B.

Dank je wel! Ik hoor het vaak dat men zenuwachtig is, ik begrijp het wel, maar het is helemaal niet nodig. Ik wens jou heel veel succes, met alles, ja ook met je “haakwerk!” 😉


Engelen bestaan en een ervan heet ClaasJan. Na 11 jaar in een heftige rollercoaster met mijn gevoelens voor een meer dan leuke buurman waarbij we maar niet loskomen van elkaar, wat we ook proberen, al durft de ander nog steeds niet de stap te zetten, was ik echt de wanhoop nabij. Toen kwam ClaasJan op mn pad en vertelde dat dit een Tw proces is en voorbestemd om toch bij elkaar te komen, maar de buurman had nog enige blokkades op te lossen dus geduld was de weg. Door jouw inzicht tijdens de consulten en de blogs en podcast kreeg ik rust en vertrouwen en eindelijk iemand die het begreep. Er begint nu ook wat meer beweging te komen al is het minimaal. Maar door jou kan ik nu met meer geduld afwachten hoe het verder gaat. Superbedankt daarvoor. Willeke

Dank je wel! Of ik een engel ben? Meer een (B)engel 😉. Maar nu over jou! Er is inmiddels al meer beweging in het proces. En ook tijdens de cursus-sessies komt hij regelmatig ‘voorbij’ omdat er wel weer iets gebeurt is. Dat maakt het contact met jou ook altijd zo mooi! Geen gesprek is hetzelfde! Op naar de volgende fase! En natuurlijk wens ik je heel veel succes!


Beste Claas-jan, Ik wilde je laten weten dat ik het telefonische consult bijzonder vond. De inzichten en het advies die je deelde, hebben me veel aan het denken gezet en ik waardeer je tijd en aandacht. Met vriendelijke groet, Marlie van den Broek

Dank je wel! Misschien was het contact eerst wat stroef, maar toch heb ik kunnen zeggen wat de bedoeling was! Ik wens je alle kracht en wijsheid toe!


Hallo Claasjan, heel erg bedankt voor het consult die je me gisteren gaf. Je hebt me een schat aan informatie gegeven om te verwerken. Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor al die mooie woorden. Groet, Antonie

Dank je wel! Ik ben blij dat je er wat mee kunt! Groeten aan je kat en ik wens je alle succes!


Hoi ClaasJan, Ik heb de mediumschapscursus bij jou gevolgd. Het was als een achtbaan in de beste zin van het woord! Je hebt echt een manier om de mystieke wereld begrijpelijk te maken. Geen idee hoe je het doet, maar ik ben blij dat je het doet! Dus bedankt voor de wijsheid, de lachbuien en alles daartussenin. Ik kijk nu al uit naar de volgende delen! Lieve groet, Chantal

Dank je wel! ik vond het ook mooi om de cursus te geven aan jou! En ben blij dat je een vervolgd doet. Je kunt veel, daar ben je nu inmiddels ook wel achter! En er komt nog meer! Heel veel succes met alles wat op je pad komt!


Lieve Claasjan, Ik kan mijn enorme opwinding gewoon niet voor me houden: ik ben herenigd met mijn tweelingziel! Het voelt als een ongelooflijk cadeau van het universum. Dank je Claasjan voor je steun in de afgelopen drie jaar.

Dank je wel! Het is geen wedstrijd, maar hoe vaak heb jij gezegd dat het niet goed zou komen en ik wel 😉 Heel veel succes samen!


Ons telefoongesprek was een openbaring, en het heeft me echt geholpen om iets dieps en waardevols te begrijpen.

Dank je wel! Doorgaan, dat is mijn advies. En de rest komt! Succes!


Hallo Claasjan, Ik wilde je even laten weten dat ik onder de indruk was van ons gesprek aan de telefoon. Ik ben niet zo goed met woorden, maar jij hebt begrepen wat ik bedoelde en je hebt me dingen verteld die ik diep van binnen ook zo voelde. Dank je voor je geduld. Met vriendelijke groet, Selma

Dank je wel! Woorden zijn ook maar aards. Jij hebt hele andere talenten, en daar heb je in de toekomst veel meer aan gezien je plannen! Heel veel succes!


Hoi Claasjan, Wat een te gek consult! Ongelooflijk hoe jij als medium de spijker op z’n kop sloeg. Bedankt voor de inzichten en de magie! Tot snel XX, Marloes

Dank je wel! Het was niet alleen een te gek consult, maar ook een gek consult. Ik heb niet vaak zo gelachen in een half uur. 😉 Succes met al je plannen!


Beste Claasjan, Wat een buitengewone ervaring was het om een telefonisch consult bij jou te hebben. Je gaven en inzichten hebben me verwonderd en me perspectief geboden. Tijdens ons gesprek voelde ik een sterke connectie in de boodschappen die je doorgaf. Je hebt een eigen manier om de spirituele wereld dichterbij te brengen. Ik ben onder de indruk van je professionaliteit, warmte en empathie gedurende het  gesprek. Dank je wel dat je je bijzondere gave met mij hebt gedeeld. Met diepe waardering, Jos

Dank je wel! Veel wist je al, ook al is het onbewust. Door de fase waar je nu inzit, wordt jij je bewuster van je eigen kunnen. Blijf zo met het proces omgaan als je steeds doet! Ik wens je daar alle succes mee!


Hi Claasjan, Bijna 2 weken geleden hebben wij elkaar gesproken en wat was het fijn om eindelijk iemand te spreken die begrijpt wat ik doormaak. Die snapt hoe zielenpijn werkt, hoe het is om zo veel van iemand te houden, dat je letterlijk een stuk van jezelf mist nu er geen contact is. Ik had het die ochtend zwaar, en was daar ook gewoon eerlijk over tegen je. Het voelde goed en veilig bij je. Waar iedereen in je omgeving zegt, vergeet hem, hij heeft je belazerd, het was maar een affaire, leef je leven, voelde jij direct hoe het zat en wat voor pijn ik ervaar. Nee, het was geen affaire of iets gebaseerd op alleen lust, het is veel meer dan dat. Lastig uit te leggen aan mensen die hier niet mee bekend zijn. Overigens terwijl ik dit schrijf schieten de tranen weer in mijn ogen. Het was bijzonder fijn om de bevestiging te krijgen van iets waar ik zelf al langer mee bezig ben. Je voelde zo goed aan wat er speelt en beantwoordde zelfs vragen die ik niet eens gesteld had. Het is een verademing om met jou te praten en te horen dat het goed komt. Dat er nu een storm gaande is in het leven van R, maar dat hij terugkomt. Het gesprek heeft me gerustgesteld en op moeilijke momenten denk ik hier aan terug. Nogmaals heel veel dank, en ik hoop dat je binnenkort weer ruimte hebt voor een gesprek. Liefs G.

Dank je wel! Hoe ouder de ziel, hoe zwaarder het proces. Je proces is zwaar en eenzaam. Maar er komen andere tijden, in meerdere opzichten. Op dit moment kun je niets anders dan afwachten, of wat ik zo vaak zeg, het laten gebeuren. En dat doe je al, en dus ook goed! Ik wens je sterkte en succes!


Lieve Claasjan, dank voor de door jouw gegeven cursus. Ik voel mij zelfverzekerder, dat is mijn winst. Mediumschap is een vaag begrip. Maar zoals ik het toepas is het duidelijk. Mijn kracht is daardoor toegenomen in mijn werk. Dank je wel. Met spirituele groet, Marianne

Dank je wel! Ik vond het ook heel mooi om aan jou deze cursus te geven! Je hebt mooie resultaten laten zien. En daar blijft het niet bij. Doe het steeds stap voor stap, dan is het ook goed. Een olifant eet je niet in één keer op, maar in stukjes! Ik wens je alle succes!


beste claasjan, het is al even geleden toch wil ik je laten weten dat nicole en ik weer bij elkaar zijn. jij zag het al goedkomen en een paar dagen voor de kerstdagen heeft ze mijn zus gebeld en alles uitgelegd en nu begrijp ik het. en nu begrijp ik ook wat jij aan de telefoon vertelde. bedankt. Richard.

Dank je wel! Mooi voor jullie dat het nu zo ver is. Nu nog een andere woning en het is al aardig huisje, boompje beestje, wat je graag zag voor de toekomst! (En dat huis komt ook zo op jullie pad, let maar op!) Ik wens jullie alle succes!


Beste Claasjan, Als er zoiets in je leven gebeurd als het ontmoeten van je tweelingziel ….dan is het wel erg fijn als er iemand is die handen en voeten kan geven aan datgene waar je qua gevoel in terecht bent gekomen. Niemand snapt het om je heen…maar Claasjan gelukkig wel!! Ik ben dan ook blij met je podcast elke week …..omdat je daar allerlei aspecten van het proces benoemd, zodat er steeds weer een puzzelstukje op z’n plek valt. Graag tot een volgende keer. Mirjam

Dank je wel! Het is inderdaad vaak een eenzaam-proces. Lastig te delen met anderen. Goed bedoelde adviezen krijg je vaak, waar je niets mee kunt. Jij bent ook echt een ‘voeler,’en dat maakt het vaak ook nog wat moeilijker. Leg het proces maar eens uit, en dan ook nog je gevoel.  Je ziet ze al wijzen naar hun voorhoofd. Ik wens je heel veel succes!


Hey Claasjan, heb ons gesprek van vanmiddag even moeten laten landen en aarden (onnodige spanning in het lichaam loslaten) pppfff was nodig ook. Dank voor je steun en voor je vertrouwen. Leuk als jij zegt : ik ken je al wat langer dan vandaag dat geeft mij dan ook weer vertrouwen en herken ik zoveel in wat je me vertelt. Het stilstaan en een jaar terug gezet in de tijd is een toch een positieve vooruitgang geweest, dit had ik zonder jou niet begrepen en idd over door blijven (doem)denken. tot weer…..lieve groet Hanny

Dank je wel! Goed dat je het zo ziet, een jaar die goed geweest is. Goed voor jou en voor het proces! Het denken staat je nog wel eens in de weg. Maar dat mag, we zijn mens, en je doet het gewoon goed! Ik wens je weer, alle succes!


Het gaat snel contact zoeken zei jij. Ik dacht dat moet ik nog eens zien. Mijn mond viel open toen hij gisteren contact opnam. WE HEBBEN WEER CONTACT! Claasjan je bent een topper! Groetjes Angelique.

Dank je wel! Het is je gegund. Persoonlijk ging ik nu ook op het andere vlak actie ondernemen. De tijd is er nu rijp voor. Heel veel succes, en nu ook maar minder koffie drinken! 😉


Eind oktober ’22 kwam ik op de site van Claas Jan terecht. Na het lezen van alle blogs besloot ik om een afspraak te maken voor een persoonlijk consult. Sindsdien hebben we elkaar een paar keer gesproken en ik kijk er iedere keer naar uit. Cj is rustig, nuchter, en enorm begripvol. En dat is heel fijn in een wereld waar maar weinig mensen het tz proces echt begrijpen. Hij weet mij iedere keer weer juist datgene wat op dat moment van belang is te vertellen en geeft me het vertrouwen dat ik op de goede weg zit in mijn/ ons proces.

Dank je wel! Fijn te lezen hoe jij e.e.a. ervaart! Je bent als oude ziel ver, dus je ziet en voelt veel. Dat merk je aan alles. Je rust in dit roerig proces is opmerkelijk!  Ik wens jou / jullie heel veel succes!


Zojuist een gesprek gehad met jou. NEE het was GEEN goed gesprek!!! Ik ben het NIET met jou eens!!! PUNT!!! En daar blijf ik bij!!!

Dat mag, ieder zijn of haar mening. Ik zeg wat ik voel, en ja, het kan wel eens anders zijn dan wat je wilt horen. En ook nu zeg ik weer, denk goed na, laat je niet gebruiken, pak je leven weer op en ga een ander pad bewandelen. Op dat ander pad, kom je ook andere mensen tegen! En dat gun ik jou! Heel veel succes!


Hai Claasjan. Een gaaf consult was het met veel inzichten. Dank je wel! Groetjes, B.L.

Dank je wel! Bijzonder dat de postbode net mat dat kaartje kwam toen ik belde. Mooie bevestiging!
Heel veel succes, ook met je nieuw te volgen cursus!


Hoi Claasjan, Wat ben ik geraakt door het consult wat je mij hebt gegeven. Je bent heel integer en puur en dat vind ik zo mooi Het was fijn om mijn verhaal met je te kunnen delen en de bevestiging te krijgen dat hij onmiskenbaar mijn tweelingziel is. Ik begrijp nu beter in welke fase wij zitten en hoe de dynamiek in ons tweelingzielenproces verloopt en zich zal gaan ontwikkelen. Dank dank dank voor je bemoediging en inzicht.

Dank je wel! Het mooie van het gesprek is, dat je alles al weet. Ik mocht slechts e.e.a. bevestigen. Maar zoals bij een ieder, we zijn mens, en dat maakt het lastig, want we denken teveel. Ik wens je heel veel succes op jouw bijzonder pad! Een pad die makkelijk is (geweest) maar wel met duidelijk doelen !! 


Bedankt Claasjan, Ik heb al meer dan 10 consulten van je gehad en ik ben steeds weer onder de indruk over je nauwkeurige waarnemingen. Je zegt zelfs dingen die ik op dat moment moeilijk kan plaatsen, maar of het nu een dag, week of maand is, ze kloppen, inclusief dromen, gezondheid, werk, familie en gebeurtenissen.  Groetjes, G. v. U.

Dank je wel! In die 10 gesprekken hebben we ook heel veel besproken. En ik ken je nu wat langer en weet ook dat je met jou nooit uitgesproken raakt. Het woord ‘duizendpoot’ is bij jou geheel van toepassing! En dat is goed, het houdt ons mensen jong van geest en creatief! Ik wens je alle succes met alles waar je mee bezig bent! (en dat is veel 😉 )


Hai ClaasJan, Ik wil je bedanken voor je podcast. Ik luister er met veel plezier naar omdat het mij rust geeft. Alleen de oefeningen doe ik nog niet omdat ik dat een beetje eng vindt. Groetjes, Marielle B.

Dank je wel! Het doet me goed te lezen dat jij de podcast kunt waarderen! En doe wat goed voor je voelt. Misschien dat je de oefeningen later kunt gaan doen. Succes!


Lieve Claasjan, je ondersteunt me nu al een tijdje in/bij mijn tweelingzielenproces en zonder jou had ik het echt niet gered. Had ik zeker niet gestaan waar ik nu sta en had ik mijn vertrouwen in een goede afloop al lang verloren. Ik voel nu aan alles dat er veel beweging is en dat mijn tweelingziel en ik volop in ontwikkeling zijn. Ik vertrouw inmiddels bijna blind op een heel mooi vervolg voor ons samen die niet vreselijk lang meer op zich zal laten wachten. Ik durf me daar zelfs al langzaam op te gaan verheugen! Heel erg bedankt voor jouw belangrijke aandeel daarin!

Dank je wel! Het mooie in de gesprekken met jou, vind ik je nuchterheid, terwijl dat je een hele spirituele dame bent. Ook stel jij mij meestal vragen die nooit zo gevraagd worden, en daar hou ik van. Het houdt mij ook scherp.  Je bent sterk gegroeid in spiritueel opzicht, in een relatief korte periode. Daar mag jij jezelf een schouderklopje voor geven! Ik wens je heel veel succes met al het moois dat op je pad gaat komen! 


c.j, “wie niet in wonderen gelooft is geen realist”, zei jij onlangs tegen mij. en ik kan zeggen dat ik in wonderen geloof. want wat er gebeurt is is niet te geloven. nooit had ik gedacht haar ooit weer te zien. jij dacht en zei steeds anders. en toen gebeurde er een wonder. ze stond voor de deur met haar kinderen. en ze wonen nu bij mij. cj, bedankt voor al die gesprekken die geweest zijn en nog gaan komen want ik blijf je bellen. hartelijke groeten van ronald.

Dank je wel! Ik ben blij voor jou / jullie. Het cirkeltje is rond. En nu zie je dat al die tijd van ‘wachten’ niet voor niets is geweest. Nu je deze bevestiging hebt, zou ik persoonlijk nu ook werk gaan maken van je plannen met de boerderij. Ik wens jullie daarbij alle succes!


Lieve Claasjan, ik heb je nu een aantal keer gesproken en allereerst gaf het al ontzettend veel rust om bevestigd te krijgen dat R. inderdaad mijn tweelingziel is. Dat het daarom klopte dat ik ‘mijn ex’ niet los kon laten. Steeds zeg je dingetjes en die zijn dan nog wat ongrijpbaar, dan geloof ik nog niet echt dat dat zal gebeuren, maar er zijn nu al een aantal dingen op rij die kloppen en zo zie ik het proces vorderen vanaf een afstandje. En waar ik het eerst heel moeilijk had, kan ik nu soms ook genieten van het toekomstige beeld dat we weer samen komen (en mijn TZ dat nog niet door heeft!). Dank je wel voor elk fijn gesprek en er zullen er vast nog meer volgen. Liefs Bianca

Dank je wel! Het is altijd goed je te spreken! Dat je dingen soms niet direct kan geloven, begrijp ik. Vaak is het in de spirituele wereld zo (dus helemaal in tweelingziel processen) dat je vaak achteraf de bevestiging(en) krijgt. Jouw kracht zit in het feit dat je het laat gebeuren. Niet makkelijk, maar wel dé manier. Teveel mensen willen het proces sturen, en dat gaat niet. Ik wens je alle succes, in alle opzichten !!


Hoi, Ik heb je gesproken en voor mij ben je de zoveelste blablabla figuur. Praten ben je goed in maar al het andere is gewoon lulkoek. B.

Dank je wel. Kort door de bocht mening wat ik lees. Maar dat mag. Heb ik 1 vraagje, is dit je echte mening over mij? (wat trouwens mag) Of  is dit een gefrustreerde reactie omdat ik gezegd heb dat, volgens mij, die dame niet jouw tweelingziel is? Wat de reden ook is, ik wens je alles succes!


Hallo Claasjan. Bedankt voor je inzichten steeds weer. Het bericht wat je zag is gekomen. Ik zie haar volgende week. Ik kan niet wachten. Ik heb hier drie jaar op gewacht. Groet van Erik

Dank je wel! Fijn dat er weer contact is! nu op naar een mooie toekomst. Dit is ook het moment om ‘de spullen’ waar je over sprak weg te doen. Opruimen  van negativiteit geeft ruimt voor de positiviteit! Heel veel succes!!


Ik wil je bedanken. Wat een fijn consult, het sprak me diep aan, het raakte mijn ziel en gaf me de antwoorden die ik zocht! Groetjes, Manon

Dank je wel! Goed te lezen dat je het gesprek kunt waarderen! Ga erop uit, zoals je graag zou willen!  Het geeft inspiratie voor je schrijven. Niet wachten, want voor dat je het weet, is er weer een jaar voorbij! Ik wens je heel veel succes!


ClaasJan een herkenning zit in kleine verborgen elementen die de kille aarde en de immer uitnodigde hemel in zich verstopt heeft. De mens mag hier kinderlijk naar opzoek gaan met de hoop ooit volwassen te worden. Wanneer het diepste vanuit de besmeurde ziel zichtbaar wordt voor het zelfingenomen menselijke oog is men onderweg op het moeizame levenspad volgens de stappen die vanuit het universum aangereikt worden. Alles bekeken vanuit de immers perfecte natuur maakt ons mensen klein, maar de ogen van de mens zijn groot en zijn de valkuilen op het onzekere levenspad. Mijn diepste onderbewustzijn is iets bewuster geworden door het intensieve gesprek met jou. De rust die ik daardoor ervaar is als zoetwater aan een kustlijn waar de inmiddels oranje zon langzaam zakt achter de verre horizon. Vanuit deze tere kwetsbare ziel wil ik je bedanken. Bedanken voor het feit dat jij mij als compleet mens ziet en niet veroordeelt om mijn diep zwart verleden. Moge al het beste op jouw levenspad komen. Ik groet je vanaf de besneeuwde bergtop die mij verder brengt naar een nog hoger gelegen berg. Stefan

Dank je wel! Een heel roerig pad die gaat met veel vallen en opstaan. Veel zelfkennis en inzicht brengt je steeds verder. Knap hoe je dit doet en hoe jij met jouw rugzak (verleden) omgaat! Niet (teveel) achterom kijken maar vooruit, dat is iets wat jou op het lijf is geschreven, en je ook steeds verder brengt. Ik wens je alle succes! 


Beste Claasjan, Elke week kijk ik uit naar jouw podcast. Die is zo leerrijk en ondersteunend. Dit geeft werkelijk een duw in de rug bij moeilijke momenten. Tot de volgende, Groetjes van Katrien.

Dank je wel! Fijn om te lezen dat je de podcast kan waarderen!  Ik wens je alle succes op jouw pad, en met jouw proces, we houden contact!


Hai CJ! “The Eagle Has Landed.” Je had (weer) gelijk! Dank je wel voor alles! Hartelijke groeten van José

Dank je wel! Geduld is moeilijk, maar wel een schone zaak! 😉 Ik wens je heel veel succes!


Het is altijd fijn om met Claasjan te bellen. Hij geeft rust en vertrouwen, iets wat nog weleens ontbreekt in dit lastige proces. Hij geeft je soms een klein kijkje achter het gordijn van het levenstheater. Net dat stukje wat ik weer nodig heb om weer even verder te kunnen. Dank Claasjan!

Dank je wel! Het is altijd goed je te spreken! je bent een bescheiden, nuchtere en spirituele dame, die een mooi pad bewandelt. Ook al voelt dat niet altijd zo voor je. Het doel is zeer positief, op meerdere vlakken, alleen de route ernaar toe is vrij lastig. Ik wens je alle succes!


Claasjan, Super jouw podcast!!! Ik heb gelachen, gehuild, opluchting, vertrouwen … van alles wat! N. G.

Dank je wel! Om dat van jou te horen is een groot compliment! Heel veel succes met alles wat op jouw pad komt!!


Lieve Claasjan, Helaas kan ik het niet veroorloven want het liefste zou ik je vaker willen spreken. Het doet me keer op keer goed. Door onze gesprekken krijg ik rust en vertrouwen. Ondanks dat ik al ver ben in het tweelingzielenproces zijn er steeds veel vragen. Volgende maand spreek ik je weer. XX Marloes

Dank je wel! Onderschat jezelf niet! Je weet en kunt zelf ook veel. En hou je vast aan wat je zelf zegt, want ja, je bent al heel ver in je / jullie proces! En de rest komt ook! Ik wens je alle succes!


Beste Claasjan, Absoluut geweldig je podcast die me door een ongelooflijk moeilijke tijd in mijn leven helpt. Ik ga zeker een keer een afspraak maken om je persoonlijk te spreken. Groetjes, Sandra

Dank je wel! Fijn dat de podcast kan waarderen! “Richt je zoveel mogelijk op de zon, dan valt de schaduw achter je.” Ik wens je veel sterkte met de moeilijke periode! 


Hoi Claas Jan, Bedankt voor het gesprek die ik met je had. En het klopt als een bus. M. is inderdaad uit haar woning. Na ons gesprek ben ik gaan kijken en het huis staat leeg. Ik ben sprakeloos dat je dit ziet. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen. K. v. V.

Dank je wel! Deze bevestiging moest er voor jou komen, op dit moment, en dat heeft te maken met het andere wat je me vertelde. Zo zie je maar weer dat een proces zich opeens heel snel kan ontwikkelen. Heel veel succes!


Je sloeg de spijker op zijn kop Claasjan, cornetto’s en drop hahaha , ik moet het laten, ga het laten. Het lopen doet me veel meer goed met het lossen van mijn energie. Bedankt weer voor het fijne gesprek, bevestiging , vertrouwen geven en het simpel houden! Altijd super je te spreken. Fijn de herkenning met je podcast, iets om even stil bij blijven te staan, processen lopen ook al voel je dat niet altijd zo. Tot weer….lieve groet Hanny

Dank je wel! Een half uur met jou is altijd zo weer voorbij! (de tijd gaat snel wanneer het gezellig is, zegt men toch? 🙂) Er is veel te bespreken, steeds weer. En het mooie is dat ik merk dat jij ook steeds weer een stap ver komt en bent. Ik wens je alle succes en tot de volgende keer!


Ha Claasjan, nog geen week na ons gesprek is de grote doorbraak al een feit. Het stond om de hoek. Ik ben blijkbaar al die tijd niet uit zijn systeem geweest. Ik was overal. Hij had een wake-up call nodig om zich te openen en in het nu te leven. Het universum is hier flink bezig geweest! Nu het in 3D mag doorgaan is fantastisch. Wat een energie komt er vrij! Rustig aan laten ontvouwen en aarden. Mss spreek ik je nog een x voor wijze raad. Ik had je beloofd dat ik van me zou laten horen als..   M.

Dank je wel! Het zat er al een tijdje aan te komen. De appel waar we over spraken, hing al een poosje in de boom, en is nu eindelijk rijp! Ik ben ben blij voor jou / jullie dat het zover is! Ik wens je alle succes op je pad met alle mooie dingen die nog komen gaan!!


Het was mijn eerste ontmoeting met een medium en eerlijk het was de moeite waard. Het was vier maanden geleden dat mijn tweelingziel me verliet zonder iets te zeggen. Dankzij jou begreep ik het en had ik geduld. Hij nam weer contact op en nu is het beter nog dan vroeger. X.

Dank je wel! Hoge bergen, diepe dalen, jij hebt ze allemaal gehad en in veelvoud! Daarom ben ik blij dat je op het punt bent gekomen dat het allemaal samenvalt.  Heel veel succes voor jullie!


Hallo Claasjan, Hier een mailtje van Mar. want ik ben blij blij blij blij blij blij! En jij weet waarom! Dank dank dank!

Dank je wel! En ik ben blij dat jij blij bent! Het is je gegund! Je hebt veel gezaaid, nu mag je oogsten! Ik wens je alle succes verder!


Dat een telefoongesprek met Claasjan me zoveeel rust en vrede zou geven had ik niet verwacht. Claasjan voelt, vraagt, vertelt en geeft door. Rake punten, warmte en begrip. Ik heb in het half uur dat we gesproken hebben, zo ontzettend veel bevestiging en vertrouwen gekregen. Tijd is een aards begrip, want het gesprek voelde als vijf minuten. Het liefst zou ik Claasjan onder de speed dial zetten, maar ik weet ook dat ik m’n eigen pad moet lopen. Claasjan, ik dank je heel hartelijk en ben ontzettend dankbaar dat ik je gesproken heb. S uit O.

Dank je wel! Een mooi bericht van iemand die in een behoorlijk lastig pakket zit! Een heel eenzaam proces omdat de omstandigheden dit zo maken. Ik kan alleen maar mijn pet voor je afnemen voor hoe jij het doet! Voor jezelf, voor je zielenmaat en je omgeving! Want (grotendeels) door jou is er dé rust die nodig is om verder te komen, op wat voor vlak dan ook. Ik kan maar één advies geven”ga zo door!” Heel veel succes met alles wat komen gaat, en dat is veel 😉


Hoi Claasjan,
het was fijn om je weer te spreken, blij met halve uur. Genoeg om mij weer de rust in het vertrouwen terug te geven, bedankt! En voor het uitwisselen en bevestigen van gedachten. Groetjes Hanny

Dank je wel! Inderdaad weer fijn om elkaar te spreken! Je rust, spiritualiteit en nuchterheid is altijd aanwezig! En zo kom je steeds weer een stukje verder op je pad. Een pad waar positieve dingen voorbij zijn gekomen en waar nog meer voor jou in het verschiet ligt! Stapje voor stapje steeds iets verder!  Daarbij wens ik je alle succes!!


Lieve Claasjan, Oktober 2021 sprak ik jou voor de eerste maal. Wat jij toen vertelde kon ik toen niet meer geloven. Maar nu kan ik zeggen dat het inderdaad klopt. Er is veel contact met Henk. Via zijn stief zus (wel waar dat jij zei via een vrouw) Henk zijn hobbie is vissen (wel waar dat jij zei dat je hem bij het water zag). We gaan nu kijken hoe het verder gaat. Henk zijn werk is belangrijk voor hem, maar ik wil wel verhuizen. Ik bel je weer als ik geld heb. Groetjes, Jannie

Dank je wel! Wat fijn voor jou / jullie. Denk wel aan je zelf. Ga mooi door in een rustig tempo, dan hou je ook overzicht. “Haastige spoed is zelden goed.” Je hebt dé bevestiging gekregen, de rest komt. Heel veel succes samen!


Beste Claasjan, Niemand zag mij, jij wel. Niemand hoorde mij, jij wel. Niemand nam mij serieus, jij wel. Niemand geloofde mij, jij wel. Niemand had geloof in mij, jij wel. Niemand had interesse in mijn plannen, jij wel. Niemand hielp mij, jij wel. Ik bedank niemand, jou wel! Claasjan bedankt voor het er zijn, steeds weer! Groetjes, Herma V.

Dank je wel! Maar je mag jezelf ook wel bedanken. Want je hebt ontzettend hard aan jezelf gewerkt! Respect! Je weet inmiddels wat je kan, nu alle onzekerheid de prullenbak in! Heel veel succes!!


Hallo Claasjan, Ik heb eindelijk tijd gehad om je site te lezen, ik vind het mooi en bedankt voor al je hulp de afgelopen jaren.

Dank je wel! Eindelijk tijd voor jezelf, geen baas meer die gaat zeggen wat je doen MOET. Dit gaat je goed bevallen en nu opzoek naar een leuke hobby!  Succes en geniet ervan! Tot horens!


Claasjan, zonder jou was ik er niet meer geweest! Nu zie ik de zon weer schijnen. Dank zij jou!  100000000000000000000000000000000000000000 keren DANK JE WEL!!!!!!!!!!

Dank je wel! Je hebt het zelf gedaan en niemand anders. Een zetje in de goede richting heb ik gegeven en de rest heb je aan jezelf te danken!  Zo zie je maar weer,  geef nooit op! Heel veel succes met alles wat nog komen gaat!


Hallo ClaasJan. Heel erg bedankt voor de lezing die je me gisteren via de telefoon gaf. Ik was de man van de groetentuin. Ik kan zien dat je goed werk doet. Want ik voel me een stuk beter. Je hebt me een schat aan informatie gegeven om te overdenken. Bedankt dat je tijd heb genomen om naar me te luisteren. Groeten,  Leo.

Dank je wel! Het doet me goed te lezen dat jij je een stuk beter voelt! Er is veel gezegd en ik kan me voorstellen dat dit wat met je doet. Ik wens je alle succes en wijsheid toe!


Dag CJ, Ik wil je diep bedanken. Ik had dit zonder jou niet vol gehouden. Ik heb de eindstreep gepasseerd. Ik had geen geloof meer in de ander. Jij had dat wel. Ik ben als een kind zo blij. Groetjes, Saskia.

Dank je wel! Ik heb af en toe mee mogen kijken in het proces, maar je hebt het zelf gedaan! Het was niet makkelijk en je zat er soms flink doorheen. En toch was er een positief stukje wat je steeds weer wist te pakken! Respect!
Ik wens jullie heel veel succes!!


hoi claasjan, hopelijk was je vakantie goed. voor je vakantie vertelde je dat hij contact zou opnemen binnen drie weken. 12 dagen na onze afspraak heeft hij contact gezocht. mijn vertrouwen is toegenomen dat geloof je natuurlijk wel. ik ga me opgeven voor je cursus mediumschap en daar mail ik je nog over. bedankt claasjan voor het geven van hoop en vertrouwen. groetjes, M.v. Z.

Dank je wel! Fijn te lezen dat er weer contact is! Loop niet te hard van stapel, denk aan jezelf. Laat hem maar (meer) bevestigingen geven. Het tempo opvoeren kan altijd nog! Ik hou mijn mail in de gaten, alvast mijn dank voor je opgave! Ik wens je alle succes!


Beste Claasjan, Ik wil je hartelijk bedanken voor het laatste consult. Aan het eind was er een boodschap waar ik volgens jou nog iets mee ‘moest’. Wat verdwaasd heb ik toch meteen actie ondernomen met een uitermate bijzondere ervaring en dag tot gevolg. Ik had het zonder jou nooit gedaan, dus wat ben ik blij met jouw boodschap! Het heeft me heel veel opgeleverd. Nu maar vertrouwen dat de rest van het proces ook verloopt volgens jouw aanwijzingen. Met warme groet.

Dank je wel! Wat positief dat je zo snel in actie bent gekomen! De reactie hierop is net zo positief! Zo zie je dat de kosmos deuren openzet wanneer wij erop vertrouwen dat er meer is tussen hemel en aarde! Dat het je nu al wat heeft opgeleverd is nog maar het begin! De ‘deur’ is open, en dan kan het ook (makkelijker) bij je komen. Ik wens je alle succes, met alles wat nog komen gaat!


Lieve Claasjan, ik wil je heel erg bedanken voor de fijne sessie afgelopen week. Het contact via de mail was al heel fijn en warm. En ook al had ik eerst mijn twijfels vanwege een minder fijne ervaring met iemand anders, ik voelde dat ik toch met jou in gesprek moest. Achteraf heel erg blij dat ik dat heb gedaan want alles wat je hebt gezegd heeft me veel meer rust gegeven. En steeds als ik weer in de twijfel ga over het proces hoor ik weer wat jij gezegd hebt. Maar het roept tegelijk ook weer nieuwe vragen op, dus ik hang binnenkort nog een keertje aan de telefoon. Liefs Bianca

Dank je wel! Ik waardeer het altijd wanneer men (direct) eerlijk en open is, dat werkt het fijnst. En dat was je al in je mail. Het gesprek daarna was een positief vervolg hierop! Ik ben dan ook blij te lezen dat het je rust heeft gegeven! Wordt vervolgd! Ik wens je alle succes!


Ik ben terleurgestelt omdat ik het een slecht gesprek vond. Mijn tweelingziel en ik hebben erover gehad en wij vinden dat wij wel tweeligzielen zijn. Wij vinden dat jij dat ook moet weten. Ook wil ik zeggen dat jij fout zat met mijn ex. Mijn ex is niet verdronken in een meer maar in een sloot. Dus dat is ook fout. Ik vind het zonde van mijn centen. Jasmijn van Engen

Dank je wel. Helaas kan ik het niet voor iedereen goed doen. Jij / jullie zijn natuurlijk vrij in wat jullie willen geloven, ik zeg alleen maar wat ik voel. Niets meer, niets minder. Ik wens jullie in ieder geval alle succes!


Beste ClaasJan het was weer top. Het was weer een warm gesprek waarmee ik verder kan. En het is waar wat je zegt dat ik tevreden moet zijn zoals het nu is. En ja hij is er en daar moet ik blij mee zijn. Schuldig voel ik me dat ik nog meer wil. Jij laat mij zien dat dit niet goed is. Nu heb ik meer rust en vertrouwen. Vanmiddag naar mijn tante en neem het boekje mee.

Dank je wel! Wees trots dat je zover gekomen bent. Waar je steeds op zat te wachten is er. Geniet daarvan in plaats van in angst en onzekerheid te zijn of dit wel zo blijft. Goed van je om afscheid te nemen van het boekje, je geeft het aan degene die er nu wat aan heeft! Ik wens je heel veel succes!!


Hoihoi, Ik wil je bevestigen dat hij gaat scheiden. Ik vind het best bijzonder dat jij dit drie maanden geleden al zag! Nu ga ik doen waar ik zeer slecht in ben, afwachten wat er gaat komen. Warme groet, S. Bilthoven

Dank je wel! Ook dat afwachten gaat je lukken! De grootste hobbel heb je overwonnen! Ik wens je alle succes!


Lieve Claasjan, We hebben elkaar nu drie keer gesproken en ik wil jou bedanken. Je rust en geduld doen me goed. Soms verdrink ik in emotie en zodra ik aan jou woorden denk gaat het weer beter. Hiervoor mijn dank! Groetjes, Corrie W.

Dank je wel! Fijn te lezen dat de gesprekken je goed doen! Ik wens je veel succes!


Hej CJ, Thank you! Voor alles! XXX Martha.

Dank je wel! De tijd gaat snel, soms te snel. Maar achteraf zie je wel dat ‘hij’ niet stilstond 😉 Ik wens je alle succes!


Lieve Claasjan, Ik heb je een aantal keren gesproken over mijn maatje en over de processen omtrent persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De laatste keren zat ik in zo’n piepzak dat ik alleen de donkere wolken zag. Je hebt mij handvatten gegeven en een duwtje in de juiste richting gegeven. Ik begin het zonnetje en mijn gevoel een beetje toe te laten. Ik realiseer nu dat ik meer mag vertrouwen en geloven in mijzelf en dat mijn zielenmaatje weer op mijn pad tegenkom. Dank je wel!!!! Liefs Kim

Dank je wel! Het is altijd fijn om je aan de lijn te hebben! En Ja het vertrouwen waar je over schrijft mag je hebben! Kijk maar waar je loopt, kijk maar wat er gebeurt, ook op het werk. Steeds weer beweging. Zelfs je zielenmaatje liep jou vorige week nog letterlijk voor de voeten 😉 Ik wens je heel veel succes!


Lieve Claasjan, via jouw gastenboek wil ik je bedanken. En je weet wel waarom! Groetjes, A.v.G.

Dank je wel! Ik weet zeker waarom! En ik gun het jou het zo!! Succes met alles!!


Lieve Claasjan, Wanneer ik voor de camera sta, krijg ik een knoop in mijn maag. Zelfs na zoveel jaren. Niemand die het ziet of weet. Ik nam een consult voor mijn liefdesprobleem en binnen no-time wist jij een vinger op de zere plek te leggen. Namelijk mijn onzekerheid. Het is niet plots verdwenen is. Maar wat een verschil met mijn vorige optredens. Eindelijk na jaren voel ik iets van ontspanning in mijn werk. Werkelijk Claasjan ik ben je zo dankbaar. Warme groet, ‘035’

Dank je wel! Fijn te lezen dat het consult goed geweest is! Ik zag je op de buis en je deed het meer dan goed! En het andere proces, komt ook, let maar op! Succes!


beste claas-jan, bedankt voor al jou adviezen. ik zelf had geen goed geloof meer in. en toch is het andersgelopen dan ik dacht. zoals jij zei heeft ze het boek teruggebracht. we hebben toen gesproken en ze wil afspreken. wel wil ze tijd om te denken. dit is een grote stap waar ik blij mee ben. bedankt dat je naar mij wilt luisteren en advies geeft. groeten. john

Dank je wel! Ik ben blij voor je dat er weer contact is. Het boek, ja daar zat de sleutel. Nu komt de rest ook. Daar wens ik je alle succes mee!


Beste Claasjan, Ik wil jou bedanken voor het fijne gesprek. Ik heb er veel aan gehad! Groetjes, K.L.

Dank je wel! Het was een goed gesprek, en ik gaf alleen maar bevestigingen, want je wist het zelf wel! Heel veel succes!


Hoi ClaasJan. Ik had mijn consult ongeveer drie maanden geleden en kan nu zeggen dat je goed zat met je voorspellingen. Alles gebeurde zoals je had gezegd dat het zou gaan gebeuren. Groetjes, Helma

Dank je wel! Fijn dat het zo gelopen is! Ik wens je heel veel succes met alles wat nog komt!


Claasjan, gisterenavond kreeg ik een appbericht. ik durfde niet te kijken maar deed het toch. hij bood zijn excuus aan. precies zoals jij het zag gebeuren. ik dacht heel blij te zijn. maar nu ben ik bang dat hij toch niets meer laat horen. J.

Dank je wel! Ik ben blij voor je dat er weer contact is! Wees niet (te) bang. Wacht eerst maar eens af wat hij gaat doen. Pas dan is te zien of je angst ook reëel is. Wordt vervolgd….Succes!


Beste Claasjan, Wat een fantastisch gesprek! Je zei veel rake dingen die je niet kon weten. Ik kan niet wachten om de rest te zien ontvouwen! Het was een zeer positieve opbeurend consult waarbij ook al mijn vragen werden beantwoord!

Dank je wel! Ik ben blij dat ik je vragen heb kunnen beantwoorden. Dat het positief was, ligt ook aan jezelf, want je bent ook een positief iemand en dat werkt gewoon prettig! Heel veel succes!


Hoi CJ, mag ik je een cijfer geven? Je krijgt van mij een 8,5! Ik bel je gauw weer! Groetjes José.

Dank je wel! Dat is een ruime voldoende, daar ben ik blij mee! Succes met alles wat op je pad komt!


Op de dag dat ik je belde regende het buiten. Toeval of niet, maar na een uur hing ik op en de zon scheen. Je zei iets over een olifant en ik kon het niet plaatsen. Die zelfde middag viel er een folder in mijn brievenbus van het bedrijf waar hij werkt. En drie maal raden, op de voorkant stond een olifant.

Dank je wel! Een mooie bevestiging! En je weet wat ik zei zodra je de bevestiging kreeg! Ik wens je alle succes!!


Hallo Claasjan, Ik heb je 1 maal gesproken. Het heeft me goed gedaan. Het is fijn dat iemand wil luisteren. Dank je wel hiervoor. Groetjes, Allie

Dank je wel! Fijn te lezen dat je er wat aan hebt gehad! Dat doet mij weer goed! Ik wens je heel veel succes!


Lieve Claasjan, je bent een ware zegen. Wat fijn om anderen te helpen op deze manier, de laatste reading die je me gaf hielp me om mijn angst op te lossen. Je ziet veel en legt alles rustig uit. Je hebt al eerder gelijk gehad met mijn tz. En van mijn werk zal ook wel uitkomen. Bedankt en ga zo door met het mooie werk. xx Loraine.

Dank je wel! Fijn dat je ermee aan de slag bent geweest! Mag je trots op zijn, want het was niet zomaar iets! En ja je werk komt ook goed!! Ik wens je alle succes!!


Ik ben zo blij dat ik jou vorig jaar toevallig tegen kwam op internet. Ik heb tussentijds al heel wat gesprekken met jou gehad. Het zijn keer op keer warme en fijne consulten. Maar het laatste consult sloeg alles, ongelooflijk nauwkeurig met zoveel details en uitleg van wat er op dat moment speelde. Om eerlijk te zijn had ik geen geloof meer op een goede afloop. Ik ben opgewonden over wat mij de laatste 2 weken overkomen is. Je zei vaak, niets is wat het lijkt. En ik vind het geweldig dat ik nu terug kan kijken en zeggen dat je gelijk had. Eindelijk kan ik de hele wereld mijn vriend laten zien. Ik wil je bedanken voor je inzicht en begeleiding. Ik kan je niet genoeg bedanken. Groetjes en tot gauw, Paulien

Dank je wel! Fijn dat jullie weer samenzijn! Het is jullie gegund! Je gaat nu ook merken dat jouw blokkade ook lichter gaat worden voor je. Blijf jezelf trouw, voor jezelf, voor hem. Diep van binnen weet je hoe het zit. Vergeet dat nooit!
Het gaat nu om jullie, geniet daar van, dan zijn alle andere zaken minder belangrijk! Ik wens jullie heel veel succes!!


Lieve Claasjan, ik ben je eeuwig dankbaar! de hoop had ik al opgeven en ik verklaarde je al een keer voor gek. en toch kwam mijn tz. alles wat ik zeg is te weinig. en dan toch nog een keer, dank je wel Claasjan! Groetjes, Amber van S.

Dank je wel! In de zicht van de haven geven veel op. Dan is het inderdaad soms moeilijk om nog vertrouwen te houden. Maar uiteindelijk is dat jou wel gelukt en ik wens jullie dan ook alle goeds toe, voor nu en de toekomst!


Claasjan, Ik wilde je bedanken voor de consulten die je mij de afgelopen tijd hebt gegeven. Je helpt daarmee mij maar ook mijn familie. Je hebt een mooi gave en je bent altijd aardig. Ik zal binnenkort weer contact met je opnemen. Groeten, Lena.

Dank je wel! Goed om te lezen dat jij en je familie baat hebben bij de consulten! Het zijn altijd emotionele gesprekken, maar wel met de juiste energie! Wanneer jij je zo blijft openstellen, komt het meer dan goed! Alle succes daarmee!


Hoi, Claasjan, Een bedankje, omdat het klopt wat je vertelde. Mister G. heeft contact gezocht. Dank voor je tijd, steeds weer. Groetjes, Monica, Breda.

Dank je wel! Fijn voor jullie! Wees niet onzeker over jezelf. Je hebt de bevestiging en de rest komt! Heel veel succes!


claasjan eenmaal per week bel ik met jou en dat doet me goed daarvoor wil ik je danken je geeft me vertrouwen hoop en bevestiging door jou ben ik de opleiding gaan doen ik in de zorg wie had dat gedacht nu nog de man die voor mij de ware is hij komt steeds trouw en gaat ook weer de glinstering in zijn ogen zeggen genoeg we delen alles alleen gaat hij steeds weer naar zijn huis maar ik heb geduld en voel dat het moment komen met de warmste groet aa

Dank je wel! Ik ben blij dat je de stap bent gaan zetten wat betreft je werk! Het past bij je en je bent er aan toe! Dit gaat andere deuren voor je openen! En op een gegeven moment ook dé deur, die jij graag wilt. Ik wens je heel veel succes!


Hai CJ, een berichtje uit Den Haag. Jou inzicht is juist want hij heeft ten langen leste toch gebeld. Ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij doet. Ik bel je snel. Groetjes, José.

Dank je wel! Ik ben blij voor je, het duurde even, maar al het goed komt langzaam, zegt men toch? Ik wens je heel veel succes!


Bedankt voor het altijd fijne rustgevende gesprek met jou Claasjan. Bedankt voor de eye-openers, bedankt voor het gegeven vertrouwen, bedankt voor de herkenning en bevestiging. Bedankt voor het laten weten van het zelf weten!
Je laat me altijd weer landen, en dat is een kunst hoor. Tot de volgende keer weer….fijn weekend Lieve groet Hanny

Dank je wel! Het is altijd fijn en goed je te spreken! Steeds zijn er wel weer mooie en bijzondere dingen die voorbij komen! Je loopt goed op je pad, dat gaat niet altijd vanzelf, maar je komt wel steeds verder! Doorgaan zo! Ik wens je alle succes!


Bedankt voor de reading en healing. Ofschoon ik wantrouwig was kan ik nu zeggen dat mijn hoofdpijn voor een deel verlicht is. Zodoende heb ik eindelijk weer beter kunnen slapen. Daarbij kan ik ook bevestigen dat wat je zei in de reading mijn maatje aan het bewegen is. Toeval of niet maar de blokkade is van whatsapp. Dank voor je steun en hulp. Gegroet, “Mevr. Wol” 😉

Dank je wel! Fijn dat je minder hoofdpijn hebt! En goed water (blijven) drinken. Water is het goedkoopste medicijn!
Mooi dat er een bevestiging is wat betreft je zielenmaatje! Een begin is gemaakt, en nu de rest! Heel veel succes!


claasjan. een berichtje van mij waarvan ik vorige week nog geen notie had dat ik deze ooit zou schrijven. je uitspraak van de wonderen zijn de wereld nog niet uit kreeg voor mij plots betekenis mijn grote liefde kwam op een manier die ik nimmer voorzien had. ze kwam met weinig woorden maar met duizenden gevoelens nu besef ik wat je zei over mijn problemen eerst op lossen. ik voel me als een koning zo rijk meer dan dank. groeten bernd

Dank je wel! Ik ben blij voor je. Je geduld is beloond. En nu begrijp je ook waarom ik niet boos op je kon worden toen je de telefoon er op gooide. Het leek soms dat het hele proces vast zat, maar dat blijkt niet zo te zijn. Alleen zie je dat vaak achteraf in dit soort processen. De tijd en de mens gaat moeilijk samen, daar ben ik door de jaren wel achter gekomen. Misschien een mooi moment voor je op de plannen met je bedrijf door te zetten! Ik wens je alle succes!


Dag ClaasJan, Het is al weer een paar weken geleden dat ik een telefonisch consult bij je hebt gehad. Je gaf aan dat ik de meest bewuste ziel ben. Daar waar ik altijd heb gedacht dat hij het verst was in dit proces ,gaf je aan dat niet hij, maar dat ik dat ben. puzzelstukjes vielen op zijn plaats.Weer een mooie les dat ik meer op mijn gevoel mag vertrouwen. Het gesprek met je heeft me veel inzicht gegeven.Ik heb de bevestiging gekregen dat ik niet alleen heimwee heb naar hem, maar hij ook naar mij! Halleluja!!!! Ik hoef hem niet op een voetstuk te zetten, wat ik al die tijd heb gedaan. Hij zit alleen in een voor hem comfortabele positie als therapeut., waardoor het voor mij zo ongelijkwaardig voelt.Ook hij is een mens met kwetsbaarheden die gezien mogen worden. Voelt alsof ik weer een fase verder ben. Ik voel me krachtiger en gelijkwaardiger, bevrijder, zelfverzekerder en weet nu nog beter wat de bedoeling is. Groeien en bloeien! Niet alleen ik, maar ook mijn zielemaatje! Geduld en liefde daar draait het allemaal om. De liefde voel ik nog meer als tevoren stromen. De rest is voor later! En het maakt me zelfs niet meer uit in welke vorm.! Dankbaar voor je steun en je luisterend oor. Lieve Groet, Marie Jose

Dank je wel! Goed en mooi te lezen hoe jij met jouw / jullie proces omgaat! Een fase verder zoals jij omschrijft geeft ook nieuwe en andere inzichten! Dat geeft bevestiging want soms kijkt het dat alles stilstaat, terwijl je op een gegeven moment het opeens, ziet, hoort en of voelt dat er zeker beweging is. Zo doorgaan en heel veel succes!


Claasjan, het is het zeker waard om iets in jouw gastenboek achter te laten. De manier waarop jij de puzzelstukjes van mijn vragen samen met mij op de goede plek weet te leggen is bijzonder. Het past gewoon allemaal ineen……daar waar mijn gevoelens nog vragen oproepen leg jij haarfijn uit, in duidelijke taal, de logica en betekenis ervan. Met humor èn kippenvel momenten, zo speciaal zijn die, snap ik het beter, vind rust en herkenning in het proces waar we inzitten.
Het komt wel….. net als de trap Dankjewel…..lieve groet Hanny

Dank je wel! Mooi zoals je het zelf ook ziet! En ja zo’n proces is net een puzzel. Steeds wanneer er weer een stukje bij wordt gelegd wordt de afbeelding steeds duidelijker. En de trap, ja een mooie bevestiging die symbool staat voor het hele proces ! Heel veel succes!


Hallo Claasjan, Ik ken je niet, ik lees je stukjes graag op je website over tweelingzielen, dat doe je leuk. Het geeft herkenning over de elementen waar ik mee worstel. Ik blijf je volgen. Warme groet, Petra

Dank je wel! Blij en fijn te lezen dat je het kan waarderen!


Beste Claasjan. Een reactie omdat je het verdient. Want een klein wondertje is er gebeurt. ‘De grijze beer’ heeft op de avond van toneelles mij een kaartje gegeven. Op de inhoud ga ik nu niet in. Niettemin is er een opening. Lieve groet, G.

Dank je wel! Ik ben blij  voor je dat er een bevestiging is gekomen! Het hing al een poosje in de lucht. Op de planken kan hij goed acteren, maar ten opzichte van jou is het genoeg geweest. Heel veel succes!


Bedankt Claasjan voor je consult. Het was fijn om met je spreken. Je bevestigde dat ik op de goede weg ben in mijn proces. Je gaf mij de tips en handvatten om verder te kunnen. Ik voel de energie weer stromen en heb weer zin om stappen te ondernemen om verder te groeien in mijn spirituele proces. Als je weer wat voor mij kan betekenen dan hoor je mij wel weer. Met vriendelijke groet, Marcel

Dank je wel! Goed dat je weer stappen gaat ondernemen. Je weet wat je kunt, maak daar gebruik van. Sterker nog, ik denk dat het ‘moet.’ Daar liggen je talenten! Heel veel succes Marcel!Hallo Claas Jan,


Bedankt voor het (eerste) fijne gesprek. Er gaan er vast nog vele volgen…. Wat fijn dat mijn eigen sterke gevoel/intuïtie zo door jou werd herkend. Het geeft voor nu even veel rust en het vertrouwen dat ik op de goede weg ben. Ik hoop dat er snel weer contact zal zijn met mijn zielsliefde. Geduld is een schone zaak, maar als er wel iets is dat ik (nog) niet heb. Dus ook voor mij een mooie periode om veel te leren en te helen..

Dank je wel! Je hebt heel veel inzicht in je zelf, dat is al het halve werk! De dromen, je moeder, de foto’s, allemaal mooie bevestigingen die extra helpen in zo’n proces. Heel veel succes!


Claasjan. Je advies was om je weet wel nu wat te sturen. Ik heb een app gestuurd hij antwoorde meteen.

Dank je wel! Soms moet iemand even geholpen worden.  Hou me op de hoogte en succes!


Hoi CJ! Zoals beloofd weer eens een berichtje voor in je gastenboek! Je bent een lief mens en bel je graag zo nu en dan eens op. Is ook echt altijd langer dan gepland dus dat zegt ook iets haha. Je was altijd overtuigd van de positieve veranderingen en ik ben blij dat er nu toch wat dingen bezig zijn! Het zou zo fijn zijn dat het moment komt dat ik je ook eens kan vertellen dat je gelijk hebt gehad wat betreft ‘die man’ 😉 I’ll keep you posted 🙂 Liefs!

Dank je wel creatieve, spirituele, dame! Het is echt een jojo proces waar jij in zit, wel contact, geen contact, heel lastig en toch ga je door met de toekomst! Heel goed! Ik ben dan ook blij iets van het resultaat te hebben gezien (foto’s). Die plannen zijn geweldig en intussen loopt je ander proces ook door want nog steeds meldt hij zich. Heel veel succes!


Beste Claasjan, ik ben wederom zeer blij dat ik je weer gesproken heb en dat je mijn vermoedens weer kon bevestigen. Waar ik vooral blij mee ben dat je me kon vertellen dat mijn ingreep aan/in mijn kaak en kies er voor heeft gezorgd dat er een blokkade is verwijderd die niet alleen helpend is voor mij maar ook voor mijn grote liefde. Ik hoop en verwacht dat er spoedig een hereniging zal zijn. Warme groeten van M.

Dank je wel! Dat zie je goed, die blokkade zat er niet voor niets! Er is letterlijk, maar ook figuurlijk ‘rommel’ opgeruimd. Het heeft veel voor je gedaan, spiritueel en emotioneel! En dat voelt heel goed! Heel veel succes!


Dag Claasjan. Ik heb onlangs contact met jou gehad omdat jij was aanbevolen door een vriendin van mij. Ik begrijp nu waarom zoveel mensen je willen spreken. Ik vond het bijna eng dat je zoveel kloppende informatie op weet te pikken. Bedankt Claasjan. Er zijn nu vragen met een antwoord. Ik ga verder met mijn leven. Ik zal zeker weer contact opnemen. Lieve groet, Mandy

Dank je wel! Vaak is het onbekende ‘eng,’ omdat het anders is dan wat wij gewend zijn. Er zijn mooie dingen naar boven gekomen in het consult. Soms direct, maar altijd met een bedoeling. Zo werkt de kosmos. Ik ben blij dat je er wat aan gehad hebt! Succes en vergeet niet de planten water te geven! 😉


We hebben elkaar al vaak gesproken en het is altijd fijn. Wat een warme en liefdevolle energie krijg ik van jou. Ik heb eindelijk de bevestiging gekregen en ik ben zo blij om nu met mijn tweelingziel te zijn. Jij bevestigde ook mijn doel in het leven. Bedankt en kijk steeds uit naar ons volgende gesprek. In liefde en licht. B. v. W.

Dank je wel! Het zijn steeds positieve en goede gesprekken met de juiste energie! Ik ben blij voor je dat je nu de bevestiging hebt en dat het klopt. Nu weet je ook dat je gevoel steeds juist was! Heel veel succes! In alle opzichten!


Claasjan, Je bent geweldig! Mijn consult was perfect en jij zei zelfs dingen die ik nooit had verteld en niemand wist! Dank je, je hebt mijn hart echt tot rust gebracht! Groetjes. W.

Dank je wel! Het was een leuk en positief gesprek, dat zegt veel over jou! Ga zo door, ook met je stichting! Je doet goed werk, twijfel daar niet aan! Heel veel succes met je verder plannen!


Bedankt voor jouw consult. Dit waren nog eens twee waardevolle uren. Jammer dat het toch zo snel voorbij was. Heel erg bedankt voor je warme inzet en wat fijn om jouw visie te willen delen! Dit had ik zo echt nodig. Nu al had ik er profijt van in een contact met een client van mij. En wat belangrijk dat ik ook meer vertrouwen ga krijgen. Je bent oprecht een prima en goed mens. Met vriendelijke groeten, Janneke

Dank je wel! De tijd gaat snel wanneer het gezellig is, zegt men toch? En ja het was zo voorbij. Ik ben blij dat we veel hebben kunnen bespreken waar je verder mee kunt. Je hebt mooi plannen, volg deze, je bent al goed onderweg. Maak je niet teveel druk over je familie. Het is zoals het is. Laat dit niet tussen jou en je doelen inkomen! Ik wens je alle succes!!


Hoi Claasjan
Ik wil je nog even bedanken voor het mooie en bijzondere consult van een paar weken geleden. Ik heb nog veel aan het gesprek teruggedacht. Het voelde gelijk goed, en dan durf je meer van jezelf te geven. Ik vond het een bijzonder consult en ben blij dat ik die stap genomen heb. Vind het ook wel spannend wat er nog gaat gebeuren, maar zie vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Groetjes Karin

Dank je wel! Ik vond het ook een fijn gesprek! Mooie bevestigingen qua signalen zoals bijvoorbeeld de duiven, heel mooi! Verder kan ik maar 1 tip geven, zo doorgaan en het laten gebeuren, dan komt het helemaal goed! Ik wens je daar alle succes mee!


Hi Claasjan, Je had gelijk. Als ik dit had geweten had ik mij al die tijd niet zo druk lopen maken. Jeemienee wat een stress. Ik ben je zooooooo dankbaar dat je mij vertrouwen gaf steeds weer. Nog steeds moet ik denken aan je opmerking over de paraplu en nog steeds lach ik daar erg hard om. Geweldig. Bedankt je bent een warme steun en nu kan ik verder. Lieve groetjes, Simone

Dank je wel! De paraplu vergeten we niet weer, haha! Wat fijn voor je dat je dé bevestiging hebt gekregen! Het zat er al een tijdje aan te komen en nu mag je genieten. Doe dat en blijf zo dicht bij jezelf als je de laatste tijd staat! Ik wens jou / jullie alle succes!


Claasjan, je voorspelling is uitgekomen dat mijn Tweelingziel en ik een relatie hebben. Hij heeft het mij bevestigd. Jij voelde dit elke keer gebeuren en daar heb je helemaal gelijk in gekregen! Hopelijk gaat hij los komen van zijn omgeving en zal hij meer naar mij toe trekken. Hoop dat dit eerdaags gaat gebeuren en hij ook naar zijn eigen huis gaat en weggaat uit zijn omgeving die hem dingen opleggen. Je hebt mij uitgelegd wat de grote betekenis is van deze hele situatie en dat dit snel goed komt. Dat hij inzichten gaat krijgen! Ik zal denken aan het schaakbord. Liefs x

Dank je wel! Ik ben heel blij voor jou, voor jullie! Ik gun je dit ook. Er moest wel het nodige geburen om hier te komen, maar de marathon is gelopen! De laatste kruimeltjes nog, maar daar kunnen jullie nu samen aan werken. Je geduld is niet voor niets geweest, zo blijkt het maar weer! Ik wens je in alle opzichten, heel veel succes!


Hoi Claasjan, Wat fijn dat ik je weer gevonden heb! Onze gesprekken zijn van een ander niveau. Mooi om weer inzichten te hebben verkregen in mijn proces en duidelijkheid waar mijn droom voor staat. Hopelijk ga ik aards gezien ook de verandering zien, maar tot die tijd ga ik gewoon verder. Zoveel te vertellen en het klokje tikt dan helaas heel snel verder. Kom snel weer een keertje terug. Liefs Jessica

Dank je wel! Goed en fijn om elkaar weer gesproken te hebben! Mooi zoals je op je pad loopt! Spiritueel, sterk en toch heel nuchter. En je spirituele ontwikkeling, ja daar wordt ik heel blij van! Goed dat je zo je gevoel volgt! Zo doorgaan dan krijg je precies wat voor bestemd is, en je bent al goed op weg! Heel veel succes!


Hallo Claasjan, heel erg bedankt voor de reading. Ik was die zenuwachtige beller en ik kan je vertellen dat ik nu een stuk rustiger ben. De tijd die ik gepland had was zo voorbij. Je gaf me een schat aan informatie die ik allemaal nog moet verwerken. Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor alle antwoorden. Ik wens je alle goeds en bel je zeker gauw weer. Warme groet, Gaby.

Dank je wel! De tijd ging inderdaad snel, er was dan ook veel te vertellen. In ieder geval niet saai. Misschien wat minder twijfelen aan jezelf. Kijk eens naar je bedrijf! Heb je helemaal zelf gedaan! Kijk eens wat je met jouw bedrijf voor een ander betekent! Vergeet dat niet! En je andere plannen? Doen! Ik wens je daar alle succes mee!


Lieve Claasjan,  Het is elke keer weer een cadeautje om met jou te spreken. Je hebt keer op keer gelijk gekregen qua voorspellingen. En wat ik echt grappig vind is dat jij mij dingen zegt, en ik het achteraf kan beamen zoals bijv: “is jouw zoon zijn sok kwijt?” Niet dat ik weet. Maar de volgende ochtend komt hij met 2 verschillende sokken naar beneden! Of “hij doet een jasje uit” en dan het universum die me dat dan ook letterlijk laat zien! Gewoon hilarisch! Dat bewijst maar weer hoe goed jij bent en dat jouw lijntje met boven zuiver is. Nou heb ik in mijn proces te maken met een sterke en koppige man en dat maakt mijn proces heel zwaar. Maar 1 ding weet ik zeker want claasjan zegt het! Thanks, letterlijk voor alles.

Dank je wel en graag gedaan! Het is altijd fijn je te spreken en mooi te horen dat je er ook altijd wat mee doet. Ook al is het een boek, een website of een andere tip, je pakt het op en je doet er wat mee! Zoals je regelmatig het ook teruggekoppeld geeft het jou ook vaak resultaat! En dat is  jouw verdienste! Met je verhuizing komt er meer! Gaan er meer deuren open! Zo doorgaan, met alles en in alle opzichten en je krijgt wat er is voorbestemd! Succes Schorpioen!


Beste Claasjan. Mijn man en ik willen jou enorm bedanken. De rust die jij ons steeds gaf via de vele gesprekken deden ons goed en bleven ons hoop geven. Nu schrijven wij jou om je te delen in onze vreugde. Want wij zijn zo opgelucht. Het wonder gebeurde. Onze zoon stond derde kerstdag op het station. Hij belde ons via een gsm van een ander omdat hij was blut en gebroken. Hij slaapt nu bij zijn oma en is overdag bij ons. We hebben een lange weg te gaan en dat weten wij. Maar onze blijdschap is met geen honderden pennen op te schrijven. Claasjan bedankt. Ook namens mijn man. Warme groet, Esmeralda

Dank je wel! Ik gun jullie dit zo! Het was geen vraag of hij kwam, maar wanneer hij kwam. Net op het moment dat jullie het niet meer konden opbrengen gebeurt dit. Toeval? Ik weet het zeker van niet. Wat bijzonder dat je vorige week nog over hem met een koffer droomde! Doe rustig aan, de grootste stap is gezet, en de rest komt. Alle succes en doe de groeten aan je man!

 


hi claasjan, toch nog op het einde van dit jaar dat ik jou mail. een week geleden lachte ik je nog uit. en vanochtend zat hij hier aan de keukentafel. ongelofelijk dat jij dit zag. dit rot jaar is plots een top jaar geworden. ik ben verbaast dat jij vertelde dat zijn zus negen vingers heeft. dit klopt in de zomer een ongeluk gehad. ik weet niet hoe maar ben wel blij. ik bel je gauw weer met nog meer vraagjes. groetjes van Ria. / de kerstboom gek /

Dank je wel! Wat fijn voor je! Zo snel kan de situatie anders zijn. Iets meer vertrouwen in de kosmos zou je nog verder brengen, ook in je werk! Misschien is dit een goede bevestiging om meer vertrouwen te hebben en te houden!
Ik wens je alle succes en sterkte met het aftuigen van de 4 kerstbomen
😉


Mijn eerste consult had ik ongeveer een jaar geleden. Ik was toen nog alleen. Ik had geen werk en was absoluut niet gelukkig. Wat U zei tijdens dat consult was volkomen nauwkeurig en U benoemde verschillende zaken die toen speelden. Het gaf mij het vertrouwen om steeds weer positieve stappen te blijven zetten. Ik ben U blijven bellen en ik had het nodig. NU een jaar verder kan ik zeggen dat ik niet meer alleen ben. Het cirkeltje is rond. En ik begrijp nu pas waarom het zo gegaan is. U bent een bron van kracht geweest in vele opzichten. U zag dingen die ik niet zag. Ik ben gekomen waar ik moest zijn. D A N K  U!

Dank u wel! U heeft het zelf gedaan. Ik heb alleen gezegd wat ik voelde. U bent degene die doorzette! Ik ben blij voor u. Ga door met uw passie, met uw talent, daar zit nu uw grootste uitdaging! Ik wens u heel veel succes!!


Die afspraak met jou moest ik gewoon gemaakt hebben, stond vast. Na ons gesprek moest ik er ook echt even (met verbazing) van bijkomen. Wat bijzonder Claasjan, mijn dank is enorm groot! Lieve groet Hanny

Dank je wel! Het was een goed gesprek, positieve  en goede energie! En wat een mooie bevestiging heb je gehad! We hadden tijd te weinig om alles te bepreken, maar misschien moest dat, voor nu, wel zo zijn. Ik wens je alle succes!


Hai CJ, Nog bedanken wil ik je. Je heb gelijk hij was het. En even later een bericht. Ze zijn gescheiden. Ik begrijp niet hoe je dit zien kunt. Maar op een ding na klopt. Zijn werk is er nog. Maar misschien later niet. Rustiger ben ik. Bedankt voor je steun. Goede feestdagen voor je gezin. En tot snel. Groetjes uit Zwolle. (lipstick)

Dank je wel! Het zat er aan te komen, dat zei ik je vorige week nog. Ga niet geloven in dingen die er niet zijn. Alleen in wat er echt is. Ik ben ook blij dat je de laatste tijd veel meer energie in jezelf hebt gestoken! Hierdoor heb je nu wel een andere baan en heeft hij ondertussen zijn ding kunnen doen. Ik wens jullie ook goede feestdagen!


Beste Claasjan, Uit de grond van mijn hart wil ik je bedanken. De consulten betekenen alles voor me en geven me de broodnodige duidelijkheden en bevestigingen. Eindelijk mag ik mijn levensweg vervolgen met mijn tweelingziel. Nu nog verhuizen naar een ander land, dan klopt het voor mijn gevoel en dan kom ik weer thuis. Je weet hoe ik daar aan toe ben. Je bent een geweldig mens met een geweldig gave. De meeste oprechte groeten. J. v. O.

Dank je wel! Het sprookje is dus toch (gedeeltelijk) uitgekomen. Het andere komt ook, daar heb je voor een deel ook al de bevestiging van gekregen. Laat nu de pijn van het verleden ook achter je. Dat komt het vervolg ten goede. Kijk naar wat je nu hebt. Je hebt er zolang naar verlangt. Laat het verleden niet tussen jou en je geluk komen! Ik wens je alle succes!


Lieve CJ, het was weer fijn om jou gesproken te hebben. Ik leer telkens zoveel van jou! Sommige dingen waar een mens tegen aan loopt in het leven zijn zo pittig en vragen echt om geduld. Dan is het fijn om even met jou van gedachte te wisselen en heb ik veel aan jouw input. Je weet ook telkens weer mijn eigen intuïtie en voorgevoel te bevestigen, dat is ook heel fijn! Je voelt alles heel goed en scherp. Dan denk ik, “hoe doet hij dat toch!”. Je zit er altijd bovenop! Toen ik jou vroeg of je mij nog meer te melden had, begon je direct over dat “zakelijke” stukje, dat ik al met jou wilde bespreken maar dat ik vergat. Dat is weer een mooi bewijs van hoe goed jij in kan voelen. Ik vind jouw idee rond dit laatste heel spannend. Ik wil er iets mee maar hoop dat ik mezelf niet voor de voeten loop! En hoop ook dat mijn geduld nu echt een keertje beloond mag worden. CJ, jij bent een topper en ik ben diep onder de indruk altijd. Respect!

Dank je wel! Het respect is wederzijds! Het zakelijke stuk zou ik persoonlijk z.s.m. oppakken. Ik weet wat je kunt en gebruik dat. Voor mijn gevoel is dat je levensdoel, een missie! En je weet wat ik altijd zeg, als er één deur opengaat dan gaan er meer! Dus ga ervoor! Het is geen toeval dat je nu net in je nieuwe woning zit en dat dit ook weer op je pad komt. Ik wens je weer alle succes!!


Lieve Claasjan, bedankt voor het mooie consult. Het voelde voor jou allemaal heel goed aan met mijn liefdesman. Afgelopen weekend heb ik ontzettend genoten met hem. Hopelijk weer een stuk dichter bij het einddoel de relatie. Je voelde het snel komen en dat hij mij ook gaat vertellen dat hij de relatie wilt aangaan en hij het aardse etiket erop gaat plakken. De bezegeling der liefde hahahaha. Ik kan niet wachten eer dat hij het duidelijk gaat toegeven. Dank je wel topper! Veel liefs

Dank je wel! Het was fijn te horen en bevestigend dat jullie het zo fijn hebben gehad. Alle ingrediënten zijn aanwezig, het is zover, alleen je ziet het zelf nog niet zo. Dat begrijp ik. Daarom moet hij de stempel er nog op zetten, dan is het cirkeltje rond. Ik wens jou / jullie alles succes!


Dag Claasjan. Ik heb ik van jou zulke mooie antwoorden gekregen die nog treffend waren ook. Ik neem niet klakkeloos dingen aan, maar je heb me overtuigd. Betreft de negatieve energie, na ons gesprek voelde ik me ontladen.Het was een prettige ervaring. je doet goed werk. Ik zal binnenkort weer een afspraak maken. Groetjes, Ciska

Dank je wel! Goed dat je niet alles klakkeloos aanneemt! Mijn vader zei en zegt altijd; ‘Onderzoek alles en behoud het goede.’ Dat pas ik nog steeds dagelijks toe. Ook ben ik blij te lezen dat er wat gebeurt is met betrekking tot de zware energie. Dat heeft een positieve uitwerking, nu, maar ook zeker in de toekomst. Heel veel succes!


Hr claasjan. Bedankt dat u altijd zonder oordeel naar me luistert. Ik ben altijd blij om met u te praten.
Ik voel me gesteund en gehoord. Het zijn niet de gesprekken van wat komt er op mijn pad? Het zijn gesprekken ter versterking van mijn “zijn”. Ja u zegt altijd wat ben je een sterke vrouw en dan hang ik op en besef ik…. Wauw wat ben ik gezegend dat u dat zeg, geeft mij doorzettingsvermogen om mijn levenspad te belopen Mijn dank is groot claasjan Helen

Dank u wel! Als we kijken naar uw verleden en ook naar uw huidige situatie, dan is dat nogal wat. Wanneer ik u dan steeds zo positief aan de lijn krijg, zonder te klagen, heel bescheiden, heel realistisch, heel nuchter, altijd dankbaar en altijd sprekende over alles met veel respect! Dan bent u inderdaad een hele sterke dame! Ik wens u alle succes, in alle opzichten! ‘Luctor et Emergo’


Hai Claasjan. Ook al ben ik mij bewust van mijzelf, heb jij daarin bevestigd, wie ik ben. Het is al een aantal weken geleden dat ik jou gesproken heb, maar het blijft mij herinneren. Ik zal wel uren met jou kunnen praten. Zoals jij in de maatschappij stond, sta ik nu. Het klopt wat je hebt gezegd, eind 2020 nadert en er is verandering. Zelfs in positief opzicht. Dank! Groeten, K.

Dank je wel! Je staat op een punt die jezelf hebt bereikt. Mijn complimenten! Je komt van ver en op eigen kracht. Wanneer mensen jou niets geven terwijl jij veel van jezelf geeft, dan dient men een keuze te maken. Lastig dat is zeker, maar wel heel spiritueel om jezelf op 1 te zetten, want dan kom je pas verder! Heel veel succes!


O wat was ik er klaar mee! En toch kreeg jij gelijk! Het contact is er! Hij heeft een bos bloemen op mijn werk laten bezorgen! Op deze wijze wat te horen van hem had ik nooit verwacht! Wel bijzonder! Jij bleef het steeds zeggen! En voor mijn gevoel kon het niet! Maar dus toch! Als het van mijn huis ook uitkomt ben jij de beste! Warme groet, B.

Dank je wel! Ik ben blij voor je! Een hele stap is hier gezet! Neem het zo als het nu is en verval niet steeds in het verleden. Nu is er weer contact en laat dit weer een start zijn voor een nieuw begin. Begin van jullie toekomst! Wat betreft je huis. Laat ook dit gebeuren. Ga niet proberen het af te dwingen. Nu is het goed en straks wordt het nog beter! Succes!


Echt leuk om je weer gesproken te hebben Claasjan. Fijn om te horen dat ik er niet alleen mee worstel en “het” dus geen sprookje is en ik er ook niet alleen voor sta…….Voel me gesteund door mijn moeder, alsmede door jou en dat voelt fijn.
Nog een uur had ik met je aan de telefoon kunnen zitten …..altijd bijzondere gesprekken met jou, maar veel mooie dingen waren allemaal al vertelden in dit uur …..zeker het schrijven van ‘m was voor mij erg bijzonder om te horen. Dankjewel Claasjan……lieve groet Hanny

Dank je wel! Het was een ook een bijzonder gesprek. Warm, emotioneel en goed! Het was een uur, maar gevoelsmatig zo voorbij. Er is veel gezegd, maar is er nog meer ‘gezegd’ dan alleen  gesproken woorden. Dit kwam mede door de sterke energie van je moeder! Heel krachtig en positief! Ik wens je weer alle succes!


Beste Claasjan, Vandaag heb ik de bevestiging gehad van een situatie die jij mij een jaar geleden hebt benoemd. Ik achtte dit voor onmogelijk….maar je hebt helemaal gelijk! Met vriendelijke groeten, Lisa

Dank je wel! Wanneer´echte’ spirituele zaken uitkomen, dus die voorbestemd zijn, gaat dit vaak op een manier die, of onlogisch is of die onmogelijk lijkt. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Ik wens je alle succes op je mooie pad!


Hoi C-J. Wijze woorden en mooie ervaringen krijg ik steeds! Duidelijke aanwijzingen en heldere antwoorden. Diepe dalen worden daardoor iets minder diep. Ik zorg nu goed voor mijzelf en ben minder bezig met anderen die er niet toe doen. De Kerstdagen zie ik minder zwaar. Ik voel mij gezien bij jou. Ik ben op mijn gemak en mijzelf. En ik ben blij dat je op mijn pad gekomen bent! Namaste. Janny.

Dank je wel! Je kunt jezelf het meeste bedanken. Ik kan nog zoveel zeggen, maar je bent zelf degene die er wat mee doet! Ik vind het fijn te lezen dat je pad iets lichter loopt. Het zou mooi zijn wanneer je ‘het paard’ weer van stal gaat halen! Dat gaat komen en doe het in jouw tempo! Heel veel succes!


Dag Claasjan, Het wordt eens tijd dat ik een berichtje achterlaat in je gastenboek. Bedankt voor alle mooie spirituele inzichten. Ik vind het leerzaam, opbouwend, zuiverend en intensief. Ik heb er veel aan en gebruik het met regelmaat. Met name in mijn werk pluk ik daar nu de vruchten van. Ga zo door met je mooie werk. Groetjes van M. uit Kesteren

Dank je wel! Wat goed om te lezen dat je er wat aan hebt en mee doet! Helemaal qua werk, omdat ik weet hoeveel energie je hier in hebt gestoken. Zo zie maar weer, ‘Op het einde komt het altijd goed, en als het niet goed komt, is het nog niet het einde.’ Heel veel succes!


Lieve claasjan, Het is een lastig proces, soms ben ik even het vertrouwen kwijt en denk ik dat het niet meer komt.
Het voelt vaak zo eenzaam. Maar dan ben jij daar gelukkig. Dank je claasjan. Je bent echt een topper en zo bescheiden altijd. Je bent gewoon zo enorm goed in wat je doet. Zoals beschreven in al jouw gastenboek berichten. Het is allemaal waar. En ik ben blij dat ik jou gevonden heb. Dank claasjan. You know who.

Dank je wel Schorpioen! Ondanks alles ben en blijf je een positief iemand! Hoe jij met je zoon omgaat roert me. Deze ochtend mocht ik daar iets van mee krijgen. Dit zegt veel over hoe je bent. Je bent in je proces al heel ver gekomen, het laatste stukje red je ook. Doen wat je steeds doet en het is er opeens! Heel veel succes!


Dank je Claasjan dat je er soms even voor me bent. Toen jij mij in januari vertelde dat ik in november zou gaan verhuizen kon ik dit niet geloven want ik had geen reden daartoe. Zoals je zei had het met mijn werk te maken. Je had het bijna goed want ik zit  inmiddels al in mijn nieuwe woning. Niet in november maar in oktober hihi. Je hebt een mooie gave! Groetjes, Annet

Dank je wel! Goed om te lezen! Dan heb je qua werk dus ook stappen gemaakt! Van harte!! Voelt positief en ik zou nu zeker ook ‘het andere’ gaan oppakken! Daar is het nu ook tijd voor! Heel veel succes daarmee!


“Het is een moeilijke tijd voor mij en onze gesprekken zijn mooi en belangrijk en geven me veel steun. Mijn dank daarvoor!” H.

Dank u wel! Dank voor steeds weer het vertrouwen! Het is niet niets wat er gebeurt is. Met alle woorden die ik hierover zou schrijven zou ik u tekort doen. Dus laat ik het bij 1 woord: ‘respect!’
Sterkte!


Beste Claasjan, Was weer fijn om je te spreken vanochtend. Zoals altijd nuchter, met humor, krachtig, zoveel wijsheid en inzicht. Wat pik je alles altijd goed op. Het blijft bijzonder en geeft vertrouwen, steun en bevestiging. Dank ook voor tips, ga daar zeker mee aan de slag. Het gele vogeltje is ‘geland’, voelsprieten en een regenpijp, paradijs dat geen paradijs is. Er gebeurt een hoop, ook al is dat misschien niet zichtbaar. “Niets is……” dat is m toch?

Dank je wel! De gele vogel had ik ‘gezien,’ maar had ik nooit gevonden! Jij wel, dat zegt wel iets. (heel veel uiteindelijk). En (weer) een mooie bevestiging! Ik weet zeker, dat jij hetgeen terug gaat sturen wat zo ongevraagd bij jou aankomt. En je gaat voelen dat dit voor nu, dé weg is! Jij eerst, en dan…..       Wat betreft: “Niets is….” Ja, klopt, haha, is inmiddels mijn lijfspreuk geworden! Ik wens je heel veel succes!


Bedankt Claasjan voor het mooie consult. Heel blij dat je hebt kunnen invoelen dat ik er bijna ben. De relatie met mijn tweelingziel. Ondanks dat hij nu last heeft van burn-out klachten is een teken dat hij nu ook naar zijn gevoel moet gaan voor mij dan ervoor weglopen. Nog even geduld en dan ben ik er de relatie waar ik zo gedroomd van heb. Deze maand ook al 3x gedroomd dat de relatie tot stand kwam. Hoe bijzonder Claasjan. Ook de nieuwe baan en andere zaken lopen parallel in mijn leven als de relatie zich gaat manifesteren tussen hem en mij. Heel mooi en bijzonder dat het parallelle centraal staat in mijn proces. Super dank je wel Claasjan. Liefs x

Dank je wel! Ja, wie niet luisteren wil moet maar voelen. In de spirituele wereld werkt dat ook zo. Hij kan niet het ene moment zeggen dat hij van je houdt en een ander moment vluchten en zich niet laten zien. Je weet zelf heel goed hoe diep het tussen jullie zit, dat heb je gevoeld en ervaren. Maar de twijfel begrijp ik, zeker omdat hij heel divers is in zijn signalen naar jou toe. Heel veel succes!!


Op aanraden van een vriendin, kwam ik bij jou terecht. Je confronteerde me en schudde me wakker. Je liet me huilen maar ook lachen. Je bent eerlijk en oprecht. Vanaf het eerste gesprek zei jij dat zij mijn tweelingziel niet was en voorzag ook geen relatie meer met haar in de toekomst. Eerlijk gezegd vond ik dat wel lastig, want zij was mijn grote liefde.  Inmiddels ben ik zoveel wijzer! Het duurde wel even totdat ik zag dat zij afstand had genomen. Heel pijnlijk waren die momenten van besef. Het wakker worden heeft mij goed gedaan. Zoals je zei, dit had ik echt nodig om vooruit te kunnen. Ik heb weer balans gevonden, eindelijk, Claasjan dank daarvoor. Marcel v. K.

Dank je wel! Ik ben zo blij voor je dat je dit punt hebt bereikt! Je loopt vanaf nu een stuk makkelijker op je pad. Er zijn nu door jou deuren gesloten, maar je zet daar ook weer deuren mee open! Pak je passie weer op, hetgeen waar je zo intens over kan spreken!  Gebruik die talenten! Niet te lang mee wachten, doen!  Laat het niet (weer) liggen om een ander. Blijf je gevoel blijven volgen zoals je nu doet! Ik wens je alle succes!


Hallo Claasjan, Bedankt voor het mooie consult vandaag. Wauw wat een gesprek. Dat mijn zus voorbij kwam met het geschonken sieraad. Wat bijzonder. Ik ga vandaag ook het kastje opruimen. Je had gelijk. Nu niet meer uitstellen. Ik heb de bevestigingen gehad die ik zocht. Heel erg bedankt. Je komt open en oprecht over. Ik vond het fijn je gesproken te hebben. Warme groet, S.

Dank je wel! Het was een goed gesprek en ik heb het als heel prettig ervaren. Berichten van gene zijde zijn altijd mooie momenten. Ik vind het ook altijd weer een eer om dit te mogen doorgeven. Wat goed van je om direct met ‘het kastje’ aan de slag te gaan. Daarmee ruim je letterlijk en figuurlijk veel op! Ik wens je daar alle succes mee!


hoi claasjan even een berichtje voor je gastenboek en je had gelijk heb het gesprek gehad en ben aangenomen voor een half jaar daar was ik wel aan toe dus ik kan in mijn huisje blijven dat geeft rust voor mij en men dochtertje bedankt claasjan marjolein

Dank je wel en gefeliciteerd! Dat bedoelde ik, maak pas een probleem van iets als het ook een probleem is, en niet eerder. Ik zou persoonlijk nu ook je mooie hobby (weer) gaan oppakken. Dat geeft je ook weer positieve energie. Ik wens jullie heel veel succes!


Hey Claas, 1000x dank! 🙂 Oei soms was het niet meer vol te houden. Ik weet ook niet meer hoe vaak ik gebeld heb. De super stalker noem je mij 😉 vorige week nog. Hoe klein misschien dan ook. Maar ik ben zo blij 🙂 🙂 🙂 🙂 HIJ HEEFT GEMAILD 🙂 🙂 🙂 Ik dacht dat ik gek werd! Claas bedankt. Door jou heb ik steeds weer de rust gevonden anders had ik niet meer gewacht. Ik hoop dat de afspraak door kan gaan. Want ja Corona 🙁 Hoe dan ook we hebben inmiddels weer contact 🙂 🙂 🙂 En dat na 26 maanden 🙂 🙂 Nogmaals 1000x dank Claas. Liefs C.M.

Dank je wel! Zie je wel, je had geen hersenspinsels. Je gevoel klopte. Maar de tijd en de mens gaat moeilijk samen. Nu gaat er meer op z’n plek vallen voor je. Ook de onrust op je werk gaat nu ‘begrijpelijk’voor je worden. Dat je weet hoe en waarom. Daar ‘zit’ je nu dus ook niet lang meer. Geniet nu van alles. En vergeet het rode boekje niet! Succes!!


Beste Claasjan, Ik heb je vorige week gesproken over mijn zielsliefde en ook over mijn extreme ziekenhuisangst. Ik ben vandaag met mijn dochter die geopereerd moest worden mee geweest. Er ging weliswaar een slapeloze nacht aan vooraf, maar het is me dit keer (voor het eerst!) gelukt om NIET flauw te vallen. Er waren, zoals je al had gezegd, een paar lastige momenten, maar ik ben staande gebleven én ik kon er dus écht zijn voor mijn dochter. Ik weet dat ik al heel wat angsten en blokkades heb weggewerkt en ik denk dat deze angst nog overwonnen moest worden voordat ik écht klaar ben voor mijn grote liefde. Ik ben je heel dankbaar voor alles wat je me hebt verteld. Wéér een stukje gegroeid. Warme groeten van M.

Dank je wel! Wat goed, ik ben blij voor je!  Dit is een mooi en duidelijk signaal. Deze blokkade staat voor zoveel meer. Het geeft aan dat je verder bent en dat het nu ook tijd is voor al het ander. Heel mooi te zien / horen / voelen hoe jij met jouw proces omgaat. Het is niet altijd makkelijk, dat is zeker. Bedankt voor het vertrouwen en heel veel succes!!


Liefste Claasjan, Ik ben voor de zoveelste keer weer verrast door jouw waarnemingen. Je hebt gelijk gehad over o.a. rode auto, gezondheid, liefde, ex, vriendschappen, familie, spirituele ontwikkeling, werk, mountainbike, kaars, enkels en nog zoveel meer. Je bent de enige die tot nu toe alles juist heeft gezien. Alles komt vroeg of laat uit en het allerbelangrijkste wat ik heb geleerd van onze consulten is, dat we vertrouwen mogen hebben in ons proces en dat we constant bezig zijn met groeien. Ik snap wel waarom zoveel mensen fan van je zijn. Het is de moeite waard. Je hebt me tot nu toe op een geweldige manier begeleid. Dankzij jou ben ik in mijn kracht teruggezet en ben ik dingen vanuit een ander perspectief gaan zien. Voor mij ben je mijn gids en is een consult met jou goud waard. Ik raad iedereen aan om jou te bellen, want je bent de allerbeste! Lieve Claasjan ga zo door, want er gaat nog zoveel moois op je pad komen en als iemand het allerbeste verdient dan ben jij dat! Groetjes

Dank je wel! Dank voor je mooie woorden en dank voor je vertrouwen! Om van jou dit te mogen horen is een groot compliment! Altijd als ik jou spreek moet ik tussentijds opschrijven wat ik doorkrijg, zoveel, dat alles niet te vertellen is. Een consult is dan te kort qua tijd. Dit zegt ook veel over jou, wie je bent en waar je loopt! Je bescheidenheid siert je, je rust is bewonderenswaardig. Kortom altijd fijn je te spreken. Wat je pad betreft, veel is al bij je en er komt nog meer! Heel veel succes! 


hoi claasjan, op het moment dat ik  vertrouwen begon te verliezen heeft hij kontakt gezocht, sorry dat ik je niet geloofde maandag, maar hij heeft een appje gestuurt, een dag later als jij zei maar toch, ook het klopt dat hij geen auto meer heeft, ik zie hem volgende week, dan komt hij deze kant op, bedankt en ik bel je nog over mijn hond, groetjes, j,

Dank je wel! ik ben blij voor je! Zoals ik maandag zei, ga niet in het zicht van de haven een andere koers varen! Hoe moeilijk het soms ook is. Maar je gevoel volgen is en blijft het belangrijkste. Wat je hond betreft, maak je er niet te druk over. Het komt goed. Het ligt niet aan jou en hij hoeft niet weg! Dat hebben ze ook al gezegd. Hou je daar aan vast!


Beste Claasjan, Heel fijn om je gesproken te hebben. De berichten en bevestigingen die je me hebt gegeven bezorgen mij kippenvel en tranen (van ontroering of herkenning). Ik kijk uit naar de hereniging met mijn grote liefde zodat we samen de Ark van Noach kunnen bevaren en ik het geamputeerde gevoel kwijt ben. Nu nog even de bekende laatste loodjes die zo zwaar kunnen aanvoelen. Warme groet van M.

Dank je wel! Het was een gesprek met voelbaar veel emoties. De bevestigingen geven vaak het gevoel van kippenvel. In dit soort processen een positief signaal. Ik heb één belangrijke tip voor je, bewaar de rust die je hebt. Op alle vlakken! Ik wens je daar heel veel succes mee!


Lieve Claasjan, altijd fijn een consult van jou. Ik kijk er altijd naar uit als ik je weer kan spreken. Jij kan zo goed invoelen en je bent zuiver. Heel spannend of hij overstag gaat komen deze maand nog in de zomerperiode zag je het liggen. Dat ik de duidelijkheid krijg van hem van de relatie die hij met wilt aangaan. Ik kan niet wachten om met hem door het leven te gaan als stel en dat dit aards bezegeld word en er een etiket opkomt. Ben benieuwd of hij mij deze week uitnodigt voor een etentje wat jij doorkreeg en dit voelde voor jou aan als niet zomaar een etentje. Maar daarbij komt duidelijkheid waar ik zo naar verlang. Ook op werkgebied voelde je snel een nieuwe baan komen. Lieve Claasjan, je bent de beste!!! Dankbaar voor al je begeleiding in mijn processen. Je bent een topper!! Ik spreek je snel weer. Liefs x

Dank je wel! Veel bevestigingen heb je al, nu nog net dat ene. Althans het belangrijkste. Want de rest volgt. Probeer je zoveel mogelijk vast te houden aan wat er al is tussen jullie. Ik weet en besef dat vriendschap nog niet genoeg is, maar het is er wel. En vandaar uit is de stap naar meer relatief klein. Heel veel succes!


Hi Claasjan, Een heel bijzonder gesprek was het weer, fijn om zo de week te beginnen. Cadeautjes in disguise…zo had ik het nog niet bekeken, het ontroerde me enorm. Dankjewel weer voor je mooie inzichten, na ons gesprek schoot gelijk het liedje ‘Let it be’ door mijn hoofd, en dat galmt nog steeds na En wat je vertelde vwb die foto, ongelooflijk, maar het klopt helemaal, ik hoorde nog net ‘hij staat goed zo’, wat een mooie afsluiter! En zo zijn er al meerdere geweest, tot in detail. Eigenlijk zou het me niet eens meer moeten verbazen, je bent echt een topper! Tot snel, A

Dank je wel! Mooi om de bevestiging (weer) van je te horen, de ontwikkelingen op je werk, het ‘Albert Heijn’ moment, enz. Het zijn allemaal mooie en sterke signalen, maar niet altijd eenvoudig, omdat het veel, enorm veel met het gevoel doet. Twijfels mogen er zijn, maar jij hoeft ze niet te hebben, niet over jezelf, niet over jouw proces. Zoals we zeiden in het gesprek, je weet zelf exact hoe het zit! ‘Let it be.’


CJ! Was heel leuk je van de week zo onverwachts superlang gesproken te hebben! Fijn dat je af en toe met me meekijkt, omdat het voor jezelf met sommige kwesties toch altijd wat lastig is. Het uitwisselen van onze ervaringen over het vinden van je eigen weg binnen ‘spiritueel’ (daar is het woord weer) NL vond ik ook een mooie toevoeging! Zo goed dat je er gewoon voor gegaan bent en ik wens je heel veel succes met Claasjan.nl! Liefs en tot de volgende 🙂

Dank je wel! Het was i.d.d. een lang gesprek, maar er is en was ook veel te vertellen. Ik ben heel blij met wat ik voel bij je. De (spirituele) plannen die er zijn, en wat je verder nog gaat ondernemen, heel positief! Je kijk is goed op de zaken die spelen en als er wat twijfel of onzekerheid tussendoor komt is dat begrijpelijk. Het gaat erom dat je grotendeels je gevoel (blijft) volgen. En doe het, je bent eigenwijs. Dus op jouw eigenwijze 😉 Succes!


Na een prettig en fijn gesprek ga ik je zeker weer eens bellen, ik heb ook een vriendin jouw website doorgegeven om eens met jou te bellen. Bedankt en tot horens. groeten Elly

Dank je wel! Goed te lezen dat je het fijn vond! Je moet van mij niets, maar ga a.u.b. door met je plannen wat betreft je werk! Dat past bij je en je hoeft er niet onzeker over te zijn! Denk aan het kanaal, de brug waar je bang voor was, is er niet meer! Heel veel succes!


Hi Claasjan, Ik heb jou vanmorgen weer gesproken en je deed me weer versteld doen staan met alles dat jij weet zonder enige voorkennis. Alles klopte gewoon tot op de letter! Voor mij staat al lang vast dat jij een heel zuiver lijntje hebt met het universum. Wat ik ook zo waardeer is jouw eerlijkheid, ik hou daar gewoon van want daar kan ik wat mee. Claasjan, ik vind het fijn dat ik met jou kan levellen. Ik ben jou echt dankbaar. En ook dank namens mijn zusje en nichtje voor de hulp die jij gaf. Claasjan, zonder jou had ik waarschijnlijk de hoop en de moed op een samenkomen met mijn zielsmaatje al lang op gegeven. Liefs, A

Dank je wel! Het zal zijn misschien zijn dat we het zelfde sterrenbeeld hebben, maar er zijn veel overeenkomsten, ik herken veel van mijzelf in jouw proces. Je rust maakt dat ik altijd veel kan vertellen, kan voelen wat er bij jou speelt of in jouw omgeving. De tip die ik je gaf werkte je direct aan, je bestelde het Haha, letterlijk en figuurlijk) en bent er al mee bezig, daarmee boek je ook resultaat, want je begrijpt het snel. Nu nog je maatje, die al eens bevestigd heeft jouw maatje te zijn (en dan in zijn bewoording). Je weet hij is onderweg! Succes!


Lieve Claasjan, Ik wil je graag uit mijn ziel bedanken voor al onze gesprekken tot nu toe. Sinds dat ik jou spreek is er al zoveel uitgekomen. Ook zaken die jij spontaan doorkreeg hebben plaatsgevonden. De gesprekken zijn zo waardevol en van zeer hoge kwaliteit. Je bent eerlijk en oprecht en doet dit werk vanuit je ziel, dat maakt jou een topper. Dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen. Ga zo door met dit geweldige werk en ik raad iedereen aan om jou te contacteren voor een super gaaf, eerlijk consult. Hartelijke groeten

Dank je wel! Voor je mooie reactie en je vertrouwen! Zoals ik onlangs al tegen je zei, er is ook steeds weer veel te vertellen/ te voelen. Je maakt een hele spirituele ontwikkeling door die invloed heeft op heel veel facetten in je leven. Blijf wel kritisch op jezelf, puur als bescherming. Je valkuil is om teveel van jezelf weg te geven. Blijf voor je kijken op de stoep 😉


Lieve Claasjan, Bedankt voor vanochtend. Door jouw heldere kijk op de situatie en jouw uitleg is alles voor mij ook weer wat minder verwarrend. Ook de humor die je hebt zorgt ervoor dat ik alles wat beter kan relativeren. Ik hoop dan ook dat er elk moment duidelijkheid mag komen van hem. Het was ook fijn om de laatste minuten nog even over mijn zoon te kunnen praten. Fijn om te weten dat het ook met hem goedkomt. Tot snel…

Dank je wel! Het was weer leuk / goed je te spreken! Hij weet je wel te vinden, zoekt je steeds op en blijft aan je trekken. Heel positief natuurlijk, maar ook lastig. Want de duidelijkheid ontbreekt. (nu nog). Toch klopt je gevoel. En heel diep van binnen weet je dat. Trouwens, ook leuk dat de boswachter nog even voorbij kwam 😉
Succes!


Lieve Claasjan, Bedankt voor het consult. Je bent mijn favoriete medium, jij kan zoveel invoelen. Het maakt niet uit welke situatie, je voelt alles duidelijk in en verwoord dit ook mooi. Ik kan mij daar heel goed in vinden hoe jij spiritueel de situaties doorkrijgt. Heel mooi en bijzonder dat je alles zo parallel ziet lopen bij mij en hoe alles verbonden is in mijn leven met elkaar. Letterlijk vernieuwing op allerlei vlakken die tegelijkertijd gaan plaatsvinden. Mijn tweelingziel voelde je bevrijd van blokkade en remming en hij is nu bevrijd voelde je in zijn energieveld. Nu kunnen er mooie dingen gebeuren, die duidelijkheid van hem uit voelde je komen op korte termijn. Dat hij dit gaat bezegelen op aards niveau dat we een relatie hebben een stel zijn. Wauw Claasjan!! Ik ben heel benieuwd of ik je binnenkort kan aangeven dat het zover is en we die relatie hebben!! Nu is alles mogelijk vertelde je mij dat hij gaat komen met nieuws!! Dit stukje daar wachten we nog op dat hij het hoge woord gaat uitspreken dat we een stel zijn! Ik spreek je snel weer Claasjan!! Tevens ook mijn complimenten voor je website en artikelen die je schrijft, ze zijn van grote waarde. Veel liefs x

Dank je wel! Nu moet dit nog op zijn plek vallen, en het is zoals het moet zijn. Heb je even een dip, of zie jet het net even met wat minder vertrouwen, denk dan aan zijn woorden dat hij van je houdt. Dat is niet zomaar gezegd, zeker niet van hem. Je hebt al mooie bevestigingen gehad vanuit de spirituele wereld, hou dat vast. En voor dat je het weet, is het al ‘normaal.’ Bedankt voor het vertrouwen en alle succes!!


Lieve Claasjan, Ik ben zo blij dat ik jou gevonden heb! Want je bent bij verre het beste medium dat ik ooit gesproken heb. Alles dat jij zegt, klopt. En bevestigd mijn eigen intuïtie. Je hebt tegen mij ook al zoveel dingen gezegd die spelen in mijn leven, waar jij echt niet vanaf kon weten. Daardoor weet ik dat jouw lijntje met boven zuiver is! Je wist zelfs de omgeving waar mijn zielsliefde woont te omschrijven. Echt niet normaal zo goed ben jij! Je doet dit alles echt uit jouw hart, zo mooi! Ik ben blij met jouw hulp en ik zal jou nog vaak blijven bellen als ik je nodig heb… Nu is het nog een kwestie van dat mijn zielsliefde over de brug stapt. Zwaar proces. Dank je voor alles Claasjan. Liefs, Angelique

Dank je wel!  Een groot compliment om dit van jou te horen! Het zijn ook altijd bijzondere gesprekken, en er is ook altijd wel wat. Kijk maar naar vorige week. Heel heftig. Maar je kunt trots zijn op jezelf! Kijk waar je voor hebt gekozen! Echt mijn (spirituele) petje neem ik er voor af! Doe wat je steeds doet, ook al kost je dat ook veel, maar dat is wel dé weg! Vandaag ben je al weer verder dan gisteren! ‘De tip’ mail ik je nog zoals afgesproken! Alle succes wens ik jou! En iedereen die aan jou verbonden is!


Hi Claasjan, Ik ben dankbaar voor de mooie gesprekken, het sparren, inzichten, tips, je humor en altijd ook een lach. Ik hou van je nuchtere benadering, daar kan ik wat mee, dat weet je inmiddels wel. Je hebt al zoveel rake dingen gezegd, soms zo in detail, vind het nog steeds bijzonder. Twee oude zielen die elkaar tegenkomen……en daarna…de wereld op zijn kop….Regelmatig een heftige rollercoaster van vertrouwen naar intense wanhoop. Niets is meer zoals het was, en al zou ik het soms willen, ik kan niet meer terug naar ‘was’. Het is zwaar, maar ik weet inmiddels dat ‘het’ vaak niet is wat het lijkt, dat tijd relatief is, en dat ‘het’ loopt zoals het moet lopen. Hahaha, en last but not least….hij is nog niet bij je langs geweest om dat contract in veelvoud te ondertekenen….mooi, daar denk ik elke dag even aan. Dank en tot snel,
lieve groet, A

Dank je wel! Het is altijd goed en fijn je te spreken! Ik dank je ook hartelijk voor het vertrouwen! Want het is niet niets wat er gaande is. Mijn bewondering is ook groot hoe jij je zo staande weet te houden, erg sterk! En met deze kracht weet jij ook hetgeen te bereiken wat je zo sterk voelt! En ik kan je nog steeds bevestigen, Nee, hij is nog steeds niet langs geweest! 😉 Succes!


Hoi Claasjan, Ik heb je vandaag gesproken en daar een heel goed gevoel aan over gehouden. Ik vind het bijzonder wat er gebeurde toen we het over mijn moeder hadden. Je bent een bijzonder en eerlijk mens. We zullen elkaar ongetwijfeld vaker spreken. Tot de volgende keer! Karina

Dank je wel! Heel mooi, bijzonder hoe de bevestiging kwam! Zo zie je maar weer hoe verrassend de spirituele wereld kan zijn! Hou dat moment vast, zoiets gebeurt niet zomaar. Je loopt je pad niet alleen, vertrouw daar op, en je zult zien dat er meer bevestigingen, inzichten, aanwijzingen en antwoorden komen! Succes!


Lieve Claasjan, Bedankt voor het fijne gesprek.
Het is altijd een waar genoegen om een consult van jou te krijgen. Specifiek voel jij in op situaties die treffend zijn. Ik ben heel benieuwd of alle stukjes op zijn plek gaan vallen op werk en in de liefde. Ik hoop je binnenkort mede te kunnen delen dat het op beide vlakken zo uitgepakt heeft. Nieuw werk en een relatie met mijn tweelingziel. Lieve groetjes

Dank je wel! Wat mooi om te zien en te voelen hoe jouw pad zich zo ontvouwt! Alles loopt letterlijk parallel! Je liefde heeft je onlangs nog toegelaten, letterlijk en figuurlijk. Hou dat vast, dat was niet zomaar. Ook dat was weer een stap die nodig is om te komen waar je ‘moet’ zijn. En zo ook je werk, op dat gebied speelt er nu ook veel! Dat is geen toeval! Succes!


Hoi Claasjan, Hartelijk dank voor het gesprek van maandag. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Het is voor mij nog altijd moeilijk om te “geloven” in mijn eigen spirituele krachten, maar zal er toch aan gaan werken. Nu ook nog een goede opleiding voor coach vinden en dan denk ik dat ik mijn nieuwe levensweg gevonden heb. Ik hou je op de hoogte. Hartelijke groeten, Ferena

Dank je wel! Het was een positief gesprek! Je bent heel goed bezig! Ik heb veel respect voor je ‘zelf aanpak’ en je doorzettingsvermogen, dat gaat je ver brengen! Succes!


Beste Claasjan, Nogmaals dank voor je expertise deze afgelopen tijd. Ik heb vele, vele paragnosten gesproken over mijn situatie, en jij bent de enige geweest die het totaaloverzicht – het complete proces – heeft mogen zien van “boven”. Ze hebben het werkelijk waar nogal erg goed met je voor daar, eveneens mijn persoonlijke mening. Ik vind je een klein wonder! Lieve groeten en tot bels, Sanja

Dank je wel! Je ziet, voelt zelf ook veel, maar kan me voorstellen dat het op je eigen pad allemaal wat lastiger is. Ga zo door! Je staat er goed in. Andere mensen helpen is je op het lijf geschreven!


Beste Claasjan, Veel dank voor het consult van gisteren. Het was als vanouds verhelderend! Nogmaals veel dank voor je advies en tijd. Ik zal je op de hoogte houden. Hartelijke groeten, Esmee

Dank je wel! Twijfel niet, je doet het goed. Niet alles is direct te verklaren. Soms gebeuren er dingen op een bepaalde manier, om uiteindelijk verder te kunnen.
Heel positief dat je steeds kijkt wat er anders zou kunnen. Spiritueel, maar wel kritisch en nuchter! Succes!


Beste CJ, Ik moet weer toegeven voor de 100ste keer, je hebt gelijk!! Thanks, Groetjes, Anna

Dank je wel! En bedankt voor de bevestiging! Zoals ik al zei. Maak er pas een probleem van, als het ook daadwerkelijk een probleem is, en niet eerder. Vaak worden mensen in dit soort processen op een dwaalspoor gezet, omdat het gevoel anders is dan wat je op dat moment ziet. Je weet wat ik altijd zeg: ‘Niets is wat het lijkt!”