Menu Sluiten

Hoe laat je een tweelingziel los?

Heel simpel, door het niet te doen, want het kan namelijk niet.

Flauw hé?

Maar waarom schrijf ik dit dan?

Omdat ik dagelijks mensen spreek die denken dat een bepaald iemand hun tweelingziel is en wat niet het geval is.

Natuurlijk spreek ik ook mensen die wel in een tweelingzielen proces zitten.

Maar wat als je ’tweelingziel’ je tweelingziel niet is?

Ik zeg nooit, dat wat ik voel, alleen maar de waarheid is, maar ik kan wel het verschil waarnemen van een ‘echte’ verbintenis en wat geen tweelingzielen verbintenis is.

Wanneer er is geen sprake van een tweelingzielen proces, dan is het ook zaak voor degene om hier zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan.

Vaak schamen mensen zich, want misschien wist je diep van binnen wel hoe het zat, maar gaf je er niet aan toe. 

Dit maak ik regelmatig mee.

Moet jij je dan schamen? Nee, waarom? Er is vast een reden voor waarom jij dit op deze manier denkt te voelen. Vaak speelt het verleden hierin een rol.

Misschien wanneer je hier wat mee gaat doen, dat je ruimte maakt voor andere zaken, of sterker nog, voor de ware partner.

Helaas zie ik gebeuren dat mensen heel lang vastzitten aan een ‘ingebeelde tweelingzielen-proces,’ en hier ook zelf moeilijk of niet uitkomen.

Maar met wat handreikingen is dit zeker mogelijk. Kwestie van bewust worden. En dan op het vlak waar de schoen knelt, en die is voor iedereen anders.

Ik ervaar dat ongeveer 80% van de klanten die mij bellen er geen sprake is van een tweelingzielen-proces, dan is dus 2 op de 10 een tweelingzielen-proces.

Dus voel je niet bezwaard wanneer je bij die meerderheid hoort, je bent zeker niet de enige.

Het is heel lastig om bij jezelf dit geheel helder te krijgen.

En wanneer dit eenmaal bewust is geworden, dan komt de vraag:

Hoe laat je een tweelingziel los?

Het grote verschil is in deze processen is dat een ‘niet’ tweelingzielen-proces wel los te laten is. Maar je moet maar net weten hoe……..

Het loslaten van iets wat niet bestaat, geeft rust, overzicht en ruimte.

Dit ga je merken, want aan iets vasthouden wat er eigenlijk niet is, is belastend en heeft negatief invloed op lichaam en geest.

En dan kun je verder, fijn toch?

Wees eerlijk naar jezelf en ga op onderzoek uit, probeer op jouw manier en via jouw weg het duidelijk te krijgen of de persoon, waar alles om draait, ECHT jouw tweelingziel is, want dat verdien je!

Wanneer je er achter bent gekomen dat de persoon niet jouw tweelingziel is, en je komt er niet los van, en je komt niet verder, dan is het ook mogelijk om een traject bij mij te boeken. Ik heb speciaal hiervoor een cursus ontwikkeld. 

En bedenk goed, iedereen kan iets wat niet bestaat loslaten, ook jij!

 


Tweelingzielen podcast
Mijn podcast voor en over tweelingzielen

 Meer info