Menu Sluiten
Meer tussen hemel en aarde

Wanneer er zich in mijn werk, iets bijzonders voordoet hoop je dat andere mensen dat ook zien of meekrijgen, het is een soort bevestiging, zo van ‘zie je wel dat er meer is.’

Zo gebeurde er ook een keer iets tijdens een zaaloptreden die ik gaf. In dit geval waren er iets meer dan 30 getuigen.

Die avond ben ik druk bezig, het is een goede en leuke avond met veel sfeer en grotendeels positieve mensen.

Zoals bij ieder zaaloptreden, loop ik door de zaal en kijk wat de mensen aan mij willen vragen, dus geheel spontaan. Het laten gebeuren, zo werk ik het liefst. Meestal krijg ik een foto met daarbij een vraag.

Zo ook nu.

Het loopt al wat tegen het einde van de avond wanneer ik achter in de zaal bezig ben met een foto van een jong iemand. De persoon op de foto was aan gene zijde.
Snel krijg ik vrij duidelijk informatie door en kan deze doorgeven aan de nabestaanden.

Tijdens het ‘lezen’ van van deze foto krijg ik een sterk en intens gevoel, dit samen met veel emotie en een soort kippenvel over mijn hele lijf. Dan weet ik al dat er iets bijzonders aan de hand is.

Plotseling hoor ik een scherp sissend geluid. Dit geluid komt van voor uit de zaal. Terwijl ik kijk, zie ik aan het plafond een lichtbol. Deze bol, iets groter dan een tennisbal, gaat als een flits, heel snel, met een sissend en knetterend geluid, van voren naar achteren, langs het plafond, door de zaal. Voor iedereen hoor en zichtbaar!

Heel sterk, heel duidelijk, heel helder, heel positief, heel mooi en heel bijzonder!

Zo snel als die kwam, zo snel is de lichtflits ook weer weg.

In de zaal kun je een speld horen vallen.

Iedereen zit met verbazing te kijken.

De bol was is wit / blauw van kleur, dit noem ik altijd ‘engelen energie,’ een hoge energie. Heel positief!

Het is voor velen een bevestiging, want deze gebeurtenis is voor iedereen in de zaal. Daar ben ik van overtuigd. Ieder krijgt een bevestiging wat voor hetgeen voor hem of haar nodig is, in welk opzicht dan ook.

Wat het precies was? Ik kan wel gissen, maar zeker weten doe ik het niet. Dit was duidelijk een hoge energie.

Zo werkt het universum, dat gaat verder dan wij kunnen begrijpen, we weten (lang) niet alles.

We willen als mens altijd alles kunnen verklaren, in sommige gevallen moet je met minder genoegen nemen, want we krijgen niet altijd en overal een antwoord op. De andere wereld kent voor de mens nog vele geheimen.

Naar aanleiding van deze gebeurtenis heb ik in de dagen erna veel reacties gekregen.

Het had wat met de mensen gedaan. Positief, dat bleek wel.

Zo kreeg ik ook een reactie van iemand die altijd erg sceptisch ten opzichte van de paranormale wereld stond. Deze ging, met tegenzin deze avond met zijn partner mee, maar gaf nu wel aan, er zeker van te zijn, dat er meer is tussen hemel en aarde!