Menu Sluiten
Spiritueel ontwikkelen hoe

Spiritueel ontwikkelen hoe doe je dat? Die vraag komt vaak voorbij.

Via Claasjan.nl wil ik anderen helpen om zich spiritueel inzicht te geven en om zodoende zich (verder) te ontwikkelen.

Maar, waarom zou iemand zich spiritueel moeten of willen ontwikkelen?

Veel mensen zitten vast op een bepaald stuk in hun leven. Denk hierbij aan werk, relatie, liefde, geld, familie, blokkades, enz. Wat ze ook proberen, ze krijgen hét maar niet opgelost. Waar ze ook zoeken, ze vinden geen antwoord.

Veel oplossingen en antwoorden kunnen via de spirituele weg gevonden worden.

Wat is spiritueel?

Wikipedia zegt het volgende: Spiritualiteit heeft in de breedste zin te maken met zaken die de geest (Latijn spiritus) betreffen…………de nadruk ligt op de persoonlijke innerlijke ervaring.

Wanneer je (meer) bewust wordt van je spirituele kant, dan kan dit inzicht geven in eventuele problemen. En inzicht betekent weer dat je er beter of anders mee om kunt gaan, en / of dat je het probleem kunt oplossen.

Dat heb ik zelf mogen ervaren.

Op veel vlakken al het nodige meegemaakt. Ik heb in onmogelijke en in de meest ogenschijnlijk onoplosbare situaties gezeten. Situaties waarvan ik op dat moment dacht dat ik er nooit meer uit zou komen. En dat is nog zacht uitgedrukt.! MAAR, het is gelukt! Zonder externe begeleiding, puur door spiritueel inzicht. En hoe! Ik ben er enorm sterk uitgekomen! Onvoorstelbaar, maar wel waar!

Spiritueel ontwikkelen hoe, wat , waar en wanneer?

Vaak knelt daar de schoen. Men weet niet hoe te beginnen.

Om een draai te maken in je leven, kun je van alles doen, van alles proberen, echter is er maar één oplossing. Je gedachten en instelling veranderen, verder niet. Klinkt simpel niet waar? Maar ergens is het wel zo.

Hoe jij in het leven staat, hoe jij tegen situaties aankijkt komt grotendeels door je gedachten en houding.

Om bewust te zijn van je spirituele kant krijg je meer inzicht in je eigen te belopen pad, met alles wat daarbij hoort.

Het klinkt heel ingewikkeld en wellicht iet wat zweverig, maar je zelf spiritueel verder ontwikkelen is een heel normaal en natuurlijk iets.

Je kunt het net zo zweverig maken als jezelf wilt.

Spiritueel ontwikkelen met beide bene op de grond, brengt je het verst.

Zelf heb ik dit aan den lijve ondervonden, en bewezen voor mijzelf dat het waar is. Daarom kan ik nu anderen hiermee helpen. En heb ik er mijn werk van gemaakt.

Ik heb mij spiritueel steeds verder weten te ontwikkelen, en, wat ik kan, kan jij ook.

Misschien kan ik je een stukje op weg helpen, want ik heb een ‘online spiritueel ontwikkelen’ training, die ik 1 op 1 geef.

Wie weet spreken we elkaar eens!