Menu Sluiten

Een telefonisch consult gaat altijd op afspraak.
Zo hoef je nooit te wachten en of te kijken wanneer ik aanwezig en of beschikbaar ben.

Een afspraak is snel gemaakt. Want zodra ik jouw verzoek binnenkrijg, App ik je z.s.m. terug, tijdens kantooruren vaak binnen een half uur.

Er zijn twee mogelijkheden voor een telefonisch consult:

1- Jij maakt een afspraak via de WhatAapp of  via email en geeft aan via het 0909 te willen bellen. Ik reageer hier z.s.m. op. Zodra de afspraak is gemaakt, dan bel jij mij op het afgesproken tijdstip op het 0909  nummer.

De kosten van dit consult zijn 0,90 cent per minuut.

Jij bepaalt zelf hoelang het consult gaat duren. Hier is qua tijd geen minimum en geen maximum.

Of

2- Jij maakt een afspraak via WhatsApp of email en geeft aan dat je het consult per bank wilt betalen en hoelang jij wilt dat het consult gaat duren. (20,30 of 40 minuten). Ik reageer hier z.s.m. op en ik mail of App een betaalverzoek naar jou. Wanneer jij de betaling doet, is de afspraak definitief.

Voor deze optie kun je kiezen uit 3 mogelijkheden qua tijdsduur.

Consult van 20 minuten, tarief 27 euro.
Consult van 30 minuten, tarief 37 euro.
Consult van 40 minuten, tarief, 47 euro.

 

Heb je nog vragen, of wil je via de mail een afspraak maken, aarzel niet en neem contact met mij op!

 


Al 15 jaar geef ik spirituele en paranormale consulten.
Dit doe ik door mijn 6e zintuig te gebruiken.
Loop je met een brandende vraag? Blijf er niet mee rondlopen!
Misschien kan ik je helpen!

Spreken we elkaar gauw?
____________________________