Menu Sluiten
Helderziende bellen

Helderziende bellen? Liefde en relatie vragen komen veel voorbij.

Maar kan een helderziende daar antwoord op geven?
Mijn antwoord is heel simpel, ‘ja, dat kan.’

Je kunt op zielsniveau verbintenissen zien / voelen.

Wanneer iemand mij vraagt op het gebied van liefde en relatie, dan kan ik, wanneer het zielsverwanten zijn, de verbinding waarnemen.

Dit kan wanneer ik de persoon in leve de lijve zie, maar ook tijdens een telefonisch consult, want spirituele energie is ook op deze manier waar te nemen.

Hoe de waarneming gaat is heel lastig uit te leggen, ik zie deze met mijn 6e zintuig. Het zit tussen zien en voelen in, een mengeling daarvan.

Men wil, en begrijpelijk, graag weten hoe een andere ten opzichte van degene staat.

Een helderziende bellen kan duidelijkheid en of inzicht hierin geven.

Er zijn mensen die hebben iemand ontmoet in zijn of haar leven en wisten gewoon, direct; ‘dit is de ware.’ Puur hun innerlijke die aangaf dat dit zo is. Wanneer zo iemand toch weer uit het leven verdwijnt, maakt dat die persoon heel onzeker en verward. Want hoe kan dat nou, het gevoel was zo sterk!?!?

Wat er gebeuren kan is dat je elkaar moest ontmoeten, om elkaar weer een poosje los te laten, omdat er nog blokkades opgeruimd moet worden. In dit soort gevallen zie je dan ook dat men uiteindelijk weer bij elkaar komt. Het is per situatie verschillend hoe lang zo’n periode duurt.

Een helderziende kan meestal aangeven, wat er is gebeurt, wat er nog gaat gebeuren en waar men staat in het proces.

Velen spreken over een zielverbintenis, of over tweelingziel (soulmate), het komt mijn inziens op hetzelfde neer. Het is een intense verbintenis die je voelt.

Als er geen spirituele verbintenis waar te nemen is, dan zou de helderziende jou daar ook op wijzen. Puur om jou te helpen, want met eerlijkheid kom je het verst.

Wil je mij als helderziende bellen? Liefde en relatie vragen, het komt zo vaak voor. Als je een bepaalde schroom hebt, bedenk dan dat je zeker niet de enige bent. Heel veel soorten en types mensen vragen mij hierna. Jong en oud, man en vrouw, de vuilnisman en de advocaat.

Het zijn ook belangrijke zaken in je leven, het is niet zomaar iets. Dus begrijpelijk dat je zoekt naar bevestiging. Want dat doen wij allemaal. Wij mensen zoeken altijd naar bevestiging, ieder op zijn eigen manier.

Wil je mij hierover een keer spreken? Maak dan een afspraak.

Wie weet tot gauw!