Menu Sluiten
Mail van Carola

In één van mijn eerdere blogs schreef ik over ’toeval.’

En ook nu, in dit blog gaat het er weer over.

Want ik kreeg een mail van Carola.

‘Zo Claasjan, ga je mailtjes van je klanten op je site plaatsen? Lekker voor de privacy!’

Nee hoor, wees gerust, ik heb toestemming. 😉

Ze schreef me dat ze beloofde mij op de hoogte te houden wanneer er iets zou gaan gebeuren op haar pad als oude ziel en nu gebeurde er iets met betrekking tot haar tweelingziel.

Ze schreef:

“Gisteren is er na 6 jaar een keerpunt gekomen met mijn tweelingziel.  De wijze  op hoe dat gegaan is best bijzonder. Jij had het al vaker voorspelt. In een deel van een podcast van jou gaf jij een oefening. Dat gaat over een bos. Eergisteravond heb ik deze oefening gedaan en plots zag ik mijn opa. Mijn opa is al twintigjaar dood en ik zag hem zo duidelijk en hij lachte en was weer weg. Dit maakte zoveel indruk op mij en ik moest hard huilen. Ik kon moeilijk in slaap komen en ik dacht ik moet weer eens naar het graf van hem. Daar ben ik al tien jaar niet meer geweest. Er kwam schuldgevoel en ik besloot om gisteren gelijk te gaan. Ik was toch toevallig vrij. Ik ben er geweest en het voelde goed. Toen ik daar wegreed zag ik dat ik moest tanken. En niet ver van het kerkhof ben ik dat gaan doen. Toen ik daar stond en uitstapte stopte er een auto achter mij. Ik ga tanken en opeens riep de persoon achter mij mijn naam. Ik kijk verbaasd en geloofde mijn ogen niet. Het was mijn tweelingziel! Hij zag er slecht uit. Toen hij vroeg hoe het ging met mij zei ik zonder na te denken beter dan met jou zo te zien en ik zag tranen in zijn ogen. We hebben even gepraat en afgesproken om elkaar te bellen om te gaan afspreken. Claasjan je begrijpt als geen ander dat dit geen toeval is. Wanneer ik niet naar het graf van mijn opa was gegaan was ik hem niet tegengekomen bij het tankstation. En wanneer ik niet naar jouw podcast had geluisterd was ik niet naar het kerkhof gegaan. Zoals jij altijd zei, het komt op een manier die anders is dan je denkt. Ik weet zeker dat dit het keerpunt is dat zag ik aan hem.”

Ja, wat kan ik hier aan toevoegen! Het moest inderdaad zo zijn! Toeval bestaat niet!

Weer een mooi voorbeeld hoe de kosmos werkt.
Weer een mooi voorbeeld dat het vaak anders gaat dan wat je denkt, verwacht of hoopt.
Weer een mooi voorbeeld dat het ‘aards’ denken in oplossingen m.b.t. een spiritueel-proces niet veel nut heeft, want het gaat toch altijd anders en nooit logisch!

Dus, ook nu weer, laat het gebeuren, de kosmos weet heel goed wat er nodig is op jouw pad en op welke manier en tijdstip dat moet gebeuren!

(Met dank aan Carola)


Tweelingzielen podcast
Mijn podcast voor en over tweelingzielen

 Meer info