Menu Sluiten
tweelingziel herkennen

Tweelingziel Herkennen:  Een Teken van Een Diepe Spirituele Verbintenis.

Het ontmoeten van je tweelingziel is één van de meest bijzondere ervaringen die een mens kan hebben.

Ja, dat meen ik, en dat is gebaseerd op bijna 18 jaar ervaring met inmiddels al duizenden gesprekken die ik heb gevoerd vanuit mijn praktijk.

Een tweelingzielen-proces gaat verder dan een gewone liefdesrelatie, het is een diepe spirituele verbintenis die je ziel zó raakt, dat dit moeilijk uit te leggen is in aardse woorden.

Maar hoe weet je of jij je tweelingziel hebt ontmoet?

Hier zijn enkele tekenen die kunnen wijzen op een tweelingzielverbinding:

Diepe zielsconnectie:
Een tweelingzielverbinding gaat veel verder dan alleen de buitenkant.
Hoe vaak hoor ik niet; “het is eigenlijk mijn type helemaal niet.”

Ook al is de eerste aardse ontmoeting bijvoorbeeld 2 seconden, op dat moment voelt het alsof je de ander al eeuwen kent, net of je elkaar meteen begrijpt op een ander dan aards niveau.

Intense emoties:
Wanneer je in de buurt bent van je tweelingziel, of je denkt aan hem / haar, dan kunnen er heftige emoties komen.
Bijvoorbeeld, een blij gevoel of juist verdriet, angst en of onzekerheid. Deze emoties komen opeens, onaangekondigd en zijn moeilijk controleerbaar.

Overeenkomsten:
In grootte lijnen lopen jullie hetzelfde pad, inhoudelijk zijn de details anders.

Misschien zie je bij je tweelingziel of in zijn / haar omgeving gelijke situaties zoals die van / bij jou.
Bijvoorbeeld, verleden, familie of werk situaties. Spiegelen komt heel vaak voor in deze verbintenissen.

Tegelijk:
De kosmos is flink aan het werk om tweelingzielen bij elkaar te brengen. Want zo is het immers afgesproken voordat jullie (weer) gingen reïncarneren. Zo komen er vaak ’toevalligheden’ voorbij, zoals plotselinge ontmoetingen, zelfde interesses of gelijktijdige gebeurtenissen die jullie ‘opeens’ op wonderlijke wijze verbinden. Want op een gegeven moment moet jij je tweelingziel herkennen, en andersom.

En ook na een separatie komt er vaak op een bijzondere manier weer contact.

Loslaten:
Misschien wil je soms ontsnappen aan de zwaarte van het proces en je tweelingziel los laten. Wat je ook probeert, het lukt niet. Geen enkele tweelingzielen connectie is namelijk los te laten. Aardse verbintenissen daartegen wel.
Ik heb over loslaten al eerder iets geschreven. Dat is hier te lezen.

Voelen op afstand:
Uit het niets voelt het alsof je tweelingziel opeens ‘dichtbij is.’ Je moet ineens aan degene denken of je voelt zijn of haar aanwezigheid. Ook in dromen laat je tweelingziel je niet met rust.

Spirituele groei:
De ontmoeting met je tweelingziel staat vaak niet op zich. In bijna alle gevallen is er ook sprake van spirituele groei. Bij de ene (zichtbaar) meer dan de ander. In veel gevallen spreek ik dan van een transformatie.
Beiden wordt je vaak geconfronteerd met hetgeen waar je eigen pijn zit. Omdat je in die lagen aankomt, gebeurt er wat. En zo los je als individu ook blokkades op in jezelf. En waar rommel wordt opgeruimd, worden andere zaken zichtbaar, zoals talenten en of doelen in het leven.

Onvoorwaardelijke liefde:
In een tweelingzielverbinding is er sprake van een diep gevoel van onvoorwaardelijke liefde. Ook al doet die ander tijdens het proces misschien helemaal niet zo leuk / aardig tegen je. Toch verdwijnt dat als sneeuw voor de zon wanneer je degene ziet en of spreekt.
Alle aardse termen over liefde zijn niet te vergelijken met deze tweelingzielen-liefde.

Je tweelingziel herkennen is ’thuiskomen.’

Enz. enz….
En zo zijn er nog meer punten op te noemen, want geen tweelinzgielen-proces is gelijk. Wel hebben ze in grote lijnen overeenkomsten, zoals wat ik hier boven heb geschreven.

Wat ze wel allemaal exact hetzelfde hebben, is dat het een zwaar proces is, en dat het vertrouwen keer op keer op de proef wordt gesteld.