Menu Sluiten
Voelbare Energetische energie

Voelbare Energetische energie, en de verandering die zich nu voordoet. Daar wil ik het nu over hebben.

Want…

Er iets gaande in de kosmos, dat voel je aan alles.

Altijd is er wel beweging, maar zoals het nu is heb ik persoonlijk nog niet meegemaakt.

Er breekt een nieuwe fase aan!

Je voelt dat er een andere energie in de lucht hangt.

Ik ervaar het niet altijd als prettig.

Ook hoor ik dit van anderen, met name van oude zielen.

Sommige hebben opeens of meer lichamelijke klachten die niet te verklaren zijn.

Anderen hebben het nu geestelijk moeilijker dan anders Onrust in het hoofd hoor ik veel.

Slecht en of onrustig slapen komt ook veel voorbij.

Sommige dingen lijken ook verder van ons af te komen staan, maar juist andere zaken weer dichterbij.

Lastig om de vinger erop te leggen, en dat maakt dat veel mensen zich hierdoor onzeker voelen.

Velen betrekken het op zichzelf, maar dat hoeft niet, want dit overkomt je, hier kun je niets aan doen.

Voelbare energetische energie is een subtiele maar voelbare verandering in energie die door sommige van ons, de oude zielen, is waar te nemen.

Wanneer ik naar buiten kijk, zie / voel ik letterlijk deze energie, als een licht grauwe sluier. De ene keer duidelijker dan de andere keer. De zwaarte voelt soms ook anders. Het is aanwezig, maar heel subtiel.

Het voelt voor mij alsof de wereld om ons heen zich klaarmaakt voor een spirituele transformatie.

Wat gaat deze voelbare energetische energie ons brengen?

Het is moeilijk om dit met aardse woorden te omschrijven, omdat het meer een gevoel is.

Maar als je goed luistert ’tussen de geluiden van alle dag’, als je gaat richten op de subtiele signalen van de kosmos, is het te voelen / waar te nemen.

De voelbare energetische energie is er niet zomaar, er is een reden voor.

Deze verandering en of transformatie gaat een bepaalde groep mensen absoluut wat brengen. Oude zielen kunnen hierdoor grote stappen zetten, op wat voor gebied dan ook. Spiritueel gezien vindt dit zijn weg.

De kunst van ‘het laten gebeuren,‘ is nog nooit zó van toepassing geweest als nu!

Het is alsof de energie tussen de aardse en de spirituele wereld dunner wordt, waardoor we als oude zielen nog meer verbonden zijn met onze intuïtie, dus met onze spirituele wijsheid. We leren onszelf nog beter kennen en kunnen daardoor duidelijker ontdekken wie we zijn en wat onze doelen zijn in dít in leven, en deze doelen ook daadwerkelijk weten te bereiken.

Doorbraken komen er, voor ieder weer op een ander vlak.

Misschien heb je al verandering opgemerkt in bijvoorbeeld je relatie, werk of persoonlijke groei. Misschien voel je een bepaalde drang om te willen of nog sterker, te moeten veranderen. Verandering die nodig is om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Of misschien ervaar je wel een andere en of diepere verbintenis met bepaalde mensen of met de natuur en de kosmos.

Hoe ga je hier (het beste) mee om?

Het belangrijkste is om open te staan voor deze veranderingen, om te luisteren naar je diepste gevoel, je innerlijke stem en nog belangrijker, om hier ook op te vertrouwen!

“Hey Claasjan, weer dat vertrouwen!” “Ja, ik weet het, het is een heel belangrijk (zo niet de belangrijkste onderwerp in mijn werk).Wees ervan bewust dat de kosmos bezig is.”

We kunnen mediteren, creatief zijn, onze emoties uiten, positieve oefeningen doen, en vooral niet teveel alles proberen aards te gaan beredeneren, want dan lopen we vast. Daar kom je als mens niet uit. Dit speelt zich af op spiritueel niveau en daar moeten we heel anders naar kijken.

Het is lastig, maar dein mee op de spirituele golven en zwem er niet tegen in.

Door ons bewust te zijn van deze veranderende energieën, kunnen we ook deel uitmaken van de positieve veranderingen die zich gaan voordoen. We moeten als oude zielen samenwerken met de kosmos en dan is het laten gebeuren nog altijd het beste wat je kunt doen.

Dus laten we ons openstellen voor de kracht van deze voelbare energetische verandering. Laten erop vertrouwen dat ze hierboven (de kosmos) weten wat ze moeten doen en wat er voor nodig is voor transformatie.

En de transformatie is voor het geheel, maar ook zeker voor een oude ziel als individu.

Hoe lang gaat deze voelbare energetische energie duren?

Dat is lastig te zeggen, het begin is er en ik krijg al opmerkelijke dingen te horen van mijn klanten. Maar dit gaat nog wel even duren denk ik. En dan denk ik dat er in de komende maanden ons meer duidelijk gaat worden. Maar ook daarna zal deze veranderende energie zich voortzetten.

Laat je meevoeren met deze verandering en kijk wat er op jouw pad gebeurt!