Menu Sluiten
Tweelingziel komt terug door zwarte magie

“Tweelingziel komt terug door zwarte magie, kan dat?” vraagt Janneke aan mij.

“Hoe bedoel je?” vraag ik aan haar.

“Ik kan niet uitgebreid vertellen,” zegt ze, “want ik heb weinig beltegoed.”

Om geen tijd te verspillen zeg ik niets en laat haar praten.

“Ik heb vorige maand met iemand gesproken, een medium, en die bevestigde mij dat René mijn tweelingziel is en dat hij voor 250 euro kon zorgen dat René terug komt. Hij moest een foto van mij hebben en het geld, verder niets. Dat heb ik gedaan.”

Voor dat ik wat kan zeggen gaat ze verder, “René en ik hebben al 5 jaar geen contact, toch vind ik hem leuk en zou best weer contact met hem willen hebben. Ik las dat die medium dat kon. Maar omdat ik nu van René nog niets heb vernomen begin ik te twijfelen. Krijg geen contact meer met die medium. En daarom bel ik jou nu.”

“Janneke, even heel eerlijk, stel, dat het echt zou zijn, en dat het zou werken wat die medium doet. Is er dan sprake van een echte liefde volle verbintenis? vraag ik haar.

“Dat begrijp ik niet,”zegt Janneke. “Het maakt toch niet uit hoe en wat, als hij maar terug komt!”

Heel vervelend voor Janneke, dat haar dit overkomen is. Ik heb het met haar te doen. Ze is 250 euro kwijt en op René kan ze wachten tot ze een ons weegt, want ik voel geen spirituele verbintenis tussen haar en hem. Spijtig, maar ik wil en moet eerlijk tegen haar zijn.

“Wanneer een tweelingziel stappen zet op zijn of haar spirituele pad, om dichter bij zichzelf te komen en daardoor ook dichter bij de ander, dan komt dat omdat die persoon in een proces zit. En een proces gaat met vallen en opstaan, met grote en kleine stappen, met inzicht krijgen, door dingen te beleven, situaties en personen tegen te komen die iets teweeg moeten brengen, die spiegels voorhouden, allemaal zaken die gebeuren om verder te komen.” vertel ik haar.

En ik vervolg, “Een tweelingziel komt, wanneer de tijd daar rijp voor is, niet eerder en niet later.”

“Maar dat heeft toch niets te maken met wat die medium gedaan doet?” vraagt ze.

“Jazeker Janneke, zeg ik, “door het gebruiken van zwarte magie krijg je niet zomaar mensen bij elkaar, nooit!”

“Dat geloof ik niet,” zegt Janneke.

“Maar, een tweelingzielenproces is positieve energie, en wat is zwarte magie?” vraag ik haar.

“Een klein beetje kan geen kwaad toch,” zegt Janneke. Ze begint al zachter praten, ze weet al waar ik naar toe wil.

“Zwarte magie? Daar moet je met een grote boog omheen lopen,” zeg ik. “Als iemand niet komt vanuit zijn of haar eigen gevoel, dan is er geen basis, dus ook geen toekomst. Zwarte magie, is negatief, manipulatie, donker, duivels, iets waar je niet mee bezig moet zijn.”

Ik wacht even en ga verder.

“Tweelingziel komt terug door zwarte magie? Geldklopperij, niets anders. Sorry Janneke, maar je vraagt mij en dit is eerlijk mijn antwoord.”

“Shit,” zegt ze, verder niets.

“Zou je echt wat willen met iemand die bij jou komt, door dat hij beïnvloed is door zwarte magie? Ik persoonlijk niet,” zeg ik tegen haar.  “Janneke, dit klopt niet, en diep van binnen weet je het, anders vroeg je mij niet.”

“@%$!#$&*!*,” zegt ze.

Ik begrijp haar, en vul nog aan: “Janneke, alsjeblieft, accepteer dat dit niet de weg is. Hij is niet jouw tweelingziel, als je dit zo kunt aannemen, dan kun je vanaf vandaag verder. Verder met jouw leven en kijken wat zich aandient. Wacht niet op iets wat er niet is. Dan is morgen al weer positiever voor jou dan vandaag.”

“Stom! dat ik dat geld heb betaald!” zegt ze.

“Je ben niet de enige, het overkomt de beste,” zeg ik, “zie het als leergeld.”

Dan verbreekt de verbinding, het beltegoed is op.

Dit voorval staat niet op zich. Ik heb dit vaker voorbij zien komen.

Er zijn helaas mensen die mooie beloftes maken, voor veel geld diensten aan bieden, en wat alleen goed is voor hun eigen portemonnee.

Terwijl er niemand op deze  aardbol rondloopt die ervoor kan zorgen dat je echte tweelingziel bij je komt op een manier die anders is dan de bedoeling is. Niet door een ritueel, niet door zwarte magie, niet door een healing.

Blijf, hoe moeilijk het soms ook is, wel bij je eigen gevoel.
En bij twijfel? Nooit inhalen!

 


De namen heb ik in verband met privacy aangepast.

Heb je n.a.v. dit schrijven behoefte aan meer inzicht in tweelingziel-processen?
Misschien is dan de tweelingzielen-podcast wat voor jou.
Tweelingzielen podcast
Mijn podcast voor en over tweelingzielen  Meer info