Menu Sluiten
Contact met overleden dierbare maken

Contact met overleden dierbare maken is dat mogelijk?

Ja dat kan! Duidelijk antwoord toch?

Maar de vraag die dan vaak gesteld wordt is; ‘Hoe?’

Misschien verwacht je een heel ingewikkeld antwoord, maar dat is het zeer zeker niet.
Het is voor iedereen mogelijk! Alleen moet je inderdaad weten hoe.

Zelf geef ik altijd het advies om zelf niet contact te gaan leggen, maar je open te stellen voor de energieën aan gene zijde. Dat is een heel verschil!

Wanneer jij je op de juiste manier openstelt dan kan diegene zich laten voelen / zien of op wat voor manier dan ook kenbaar maken.

Bescherm jezelf goed

Het is voor jou altijd belangrijk om je eerst goed te beschermen, je filtert op deze manier de ‘lage’ energieën. Alleen goede energieën kunnen dan bij jou komen.

Om je goed te beschermen heb ik al eerder wat over geschreven, dat kun je in dit artikel lezen: Omgaan met negativiteit

Altijd als jij je gaat openstellen voor de ‘andere kant,’ is het dus belangrijk dat je goed bent beschermt.

Twijfel je of ben je onzeker of je wel goed beschermt bent of lukt je dit niet goed, dan kun je ook een afspraak maken voor een telefonisch consult, hierin kunnen we samen de stappen nemen die nodig zijn.
Ik kan je op deze manier helpen en begeleiden om je goed te beschermen.

Wanneer we dit eenmaal gedaan hebben is het voor jou later ook vrij eenvoudig om dit alleen te doen. Meestal is een consult van 20 minuten al voldoende.

Contact met overleden dierbare maken, waarom zou je dat willen? Heb je een vraag? Of wil je een bevestiging dat diegene nog steeds bij jou is? Of wellicht heb jij een nog andere reden. Het maakt niet uit wat je wilt weten, je kunt het gewoon vragen.

Je openstellen, hoe doe je dat?

Je bent dus goed beschermt en je gaat ergens rustig zitten of liggen met je schoenen uit. Er is geen afleiding, dus bij voorkeur kun je het beste alleen zijn. Geen radio, tv of iets dergelijks aan. Zo stil mogelijk.

Je wacht even een poosje en stelt je vraag, net zoals je dat aan iemand anders zou doen in levende lijve.

Nu blijven zitten / liggen in alle rust.

Verwacht niet teveel. Verwachtingen werken als blokkades.

Wat er nu kan gebeuren is per persoon en situatie verschillend.

Sommige voelen heel subtiel iets, krijgen kippenvel of voelen zich warmer worden. Een ander kan iets voelen alsof er iemand zachtjes blaast of voelen een tinteling op hun kruin. Weer een ander hoort duidelijk een stem of zien ook daadwerkelijk iemand. En wat ook voorkomt is dat iemand bijvoorbeeld duidelijk parfum of sigarettenrook ruikt.

En wat ook gebeuren kan, dat er niets gebeurt, althans niet zichtbaar of voelbaar. Men denkt dan vaak dat hun overleden dierbare geen contact wil of er niet is. Maar niets is minder waar. Het ligt niet aan hun, maar aan ons. Wij moeten de juiste manier vinden om het contact waar te nemen. Hier heb ik ook al eerder iets over geschreven in dit artikel: Overleden dierbare geeft geen teken vanuit de andere wereld

Wat je ook waarneemt, probeer altijd rustig te blijven, en kijk wat er nog meer gebeurt. Hoor, voel, zie, ruik en kijk hoe het bij jou komt. Hoe moeilijk het ook is, probeer zo weinig mogelijk na te denken. Ook gedachten zijn blokkades.

Heb je niets ervaren, geen probleem, bedank het universum en ga later dit weer herhalen. (een week of 2 later)

Was na deze sessie je handen met koud water, je voelt als het ware een ontlading. Je bent (aards) weer in balans.

Heb je wel wat ervaren? Geweldig! Schrijf het op, alle details wat jij hebt ervaren., hoe klein of onbelangrijk ook, noteer het. Later ga je hier echt wat aan hebben. Bedank het universum.

Was na deze sessie je handen met koud water, je voelt als het ware een ontlading. Je bent (aards) weer in balans.

Dit kun je herhalen, niet te vaak, kijk wat je gevoel aangeeft, maar in het begin zou ik het maximaal  1 x per 14 dagen doen.

Het kan zo zijn dat wanneer er geen of voor je gevoel geen duidelijk antwoord is gekomen op je vraag, dat er in de dagen erna plotseling een antwoord komt. Dit kan op diverse manieren, ook weer afhankelijk van de persoon en of situatie.

Misschien krijg je een droom, of kom je in een situatie die opeens een bevestiging geeft.

Onthoudt altijd dat de spirituele wereld heel verrassend kan zijn, in vele opzichten.

Wanneer jij graag je open wilt stellen voor gene zijde en zelf een antwoord wil van een overleden dierbare, maar je hebt toch twijfel, of je bent onzeker, of durf je dit niet alleen? Dan kunnen wij dit ook samen doen.

Wanneer je een afspraak boekt, gaan we tijdens een telefonisch consult samen het bovenstaande stap voor stap uitvoeren. Ik help en begeleid je hierin.

Wanneer jij contact met overleden dierbare wil maken dan is dat mogelijk, voor iedereen.
Doe niet zomaar wat, ga je eerst beschermen en stel je daarna open. Doe deze stappen in alle rust, heb geduld, en ook al is er geen contact voor je gevoel of nog zo klein, er komt een moment dat jij je bevestiging krijgt!