Menu Sluiten
Dubbele getallen 11:11 op de klok zien

Dubbele getallen 11:11 op de klok zien, wat betekent dat?

Heb jij dat ook? Zie jij ook regelmatig 11:11? En je zit in een Tweelingzielenproces?

Zo ja, weet je ook waarom je het ziet? Want het is natuurlijk niet zomaar, en geen toeval.

Het is vanuit de kosmos een manier om iets aan jou kenbaar te maken, een teken of een antwoord te geven. Ze laten het zo vaak zien, dat het geen toeval meer kan zijn. Dus een bevestiging.

En met de kosmos bedoel ik, een energie, iemand aan gene zijde, een gids of misschien wel een Engel. Het zal per persoon en situatie verschillend zijn wanneer en wat jij ziet.

Het zien van dubbele getallen is dus een teken vanuit ‘de andere wereld,’ ze willen hiermee je aandacht trekken en het desbetreffende getal wat je dubbel ziet, is wat ze op dat moment willen zeggen. Dus iets wat speciaal voor jou en het moment van toepassing is.

Het is tevens een bevestiging aan jou, dat je gehoord en gezien wordt, ook al ben je dat niet altijd bewust. En juist willen ‘ze’ je dat heel graag duidelijk maken.

11:11 op de klok zien en je zit in een tweelingzielen proces?

Dan betekent dat je tweelingziel dichtbij is. Dat het moment van de échte liefde in je leven zich aan het voorbereiden is.

Je zal, als je goed weet te voelen op het NU, bij jezelf waarnemen dat er iets bij je is, een bepaald warm gevoel. Of misschien heel subtiel voel jij je kruin. Echt een bevestiging dat er ‘iets’ is die jouw wil laten weten dat het klopt wat jij echt van binnen voelt. En dat het moment voor de deur staat.

11:10

Zie je regelmatig 11:11 en dan opeens 11:10, dan is dit een teken dat je iets te snel wilt.

Je gevoel klopt, maar je gaat iets te snel, dat kan onrust of onzekerheid geven, je bent iets te gehaast. Een tweelingziel proces heeft geduld nodig, laat de tijd niet tussen jou en je doel komen.

Het komt goed, vertrouw daarop en wanneer je dat kunt, dan komt het misschien ook wel weer sneller dan je zelf verwacht. Doe wat je kunt, niets meer en niets minder. Loop jezelf niet voorbij.

11:12

Zie je vaak 11:11 en opeens 11:12, dan betekent dit dat je jouw tempo iets op mag voeren.

De gedachte is goed, maar je moet doorpakken, je kunt meer dan je nu doet. Je twijfelt (weer). Niet blijven hangen, daar is geen reden toe! Je onzekerheid mag niet de overhand hebben.
Zoek niet naar excuses, wat je in je hoofd hebt is goed.


Dubbele getallen 11:11 op de klok zien
, en blijven zien is positief. Ook dat zit in het zien van dubbele getallen. Vertrouw erop dat je niet alleen bent, dat er hulp is, hulp vanuit de kosmos, dat ze je graag willen helpen.

En doe alles op jouw manier, zonder er rekening mee te houden wat een ander ervan zou denken. Het is jouw pad. De kosmos weet wat goed is voor jou,  en dus ook voor je tweelingziel op dat moment. En dan is het net als met de tijd, laat niet een ander tussen jou en je doel komen.

11:11 op de klok zien gaat opvallen wanneer de tijd ervoor is, maak er gebruik van! Laat het toe, ze willen je iets duidelijk maken, negeer het niet, neem jezelf serieus! Ze willen jou helpen op jouw pad!

Kom je hier niet uit voor jezelf? EN je wilt graag verder? Voel je dat er wat gebeuren moet op jouw pad, maar durf je niet op je gevoel te vertrouwen? Misschien kan ik je helpen. Een consult is dan misschien iets voor je.

Een klein duwtje in de rug kan soms al een wereld van verschil maken!