Menu Sluiten
Een gouden tip voor spirituele mensen

Een gouden tip voor spirituele mensen!

Daar zit iedereen op te wachten, toch? De gouden tip!

Het mooie van deze tip is, dat je hier direct mee aan de slag kunt!

Deze tip is zo belangrijk, maar ook zo simpel, dat ik zeker weet dat er een aantal lezers zijn die daardoor deze tip niet serieus nemen.

Maar de kracht van grote dingen zit vaak in het feit dat ze simpel zijn…..toch?

Maar de kracht van grote dingen zit vaak in het feit dat ze simpel zijn…..toch?

Dus nogmaals, simpel, maar iemand die het wel begrijpt en het op de juiste waarde weet te schatten, die zal er enorm veel baat bij hebben en er resultaat mee weten te boeken!

Ik heb deze tip al zo vaak gegeven aan klanten van mij en hier zo veel mooie resultaten van mogen vernemen, dat ik deze ook nu weer graag wil delen!

Voor een spiritueel persoon is dit extra belangrijk, omdat er van alles in ons hoofd zit, vaak meer dan zou moeten.
Laten we het daar, in die grijze massa, dan is het on-overzichtelijk en erg moeilijk om op iets specifieks een focus te houden. Alles loopt door elkaar en blijft door elkaar lopen.

Nou, wat is het?

Vandaag ga je een schrift kopen!

Is dat alles? Ja, bijna wel.
Want natuurlijk ga je ook wat met dit schrift doen.

Een notitieboekje mag natuurlijk ook 😉

Mensen die mij iets langer kennen, weten dat ik het vaak heb over een ‘spiritueel schrift.’ Want zo noem ik het.

Je koopt en gebruikt het schrift speciaal voor jouw doelen! Nergens anders voor!

Want je hebt toch een doel? Je wilt toch graag (nog) iets (meer) bereiken. Je wilt je toch nog (verder) ontwikkelen? Er staat toch nog iets op je lijstje wat je zou willen doen?

Want je hebt toch een doel?

Dit doel kan iets te maken hebben met je werk, je bedrijf, je hobby, je spirituele ontwikkeling, je blokkades, of wat dan ook.

Hierin schrijf je ten eerste jouw doel; ‘Wat wil jij bereiken?’ ‘Wanneer wil jij dit bereiken?’ ‘Op wat voor manier kun je dit bereiken.’ ‘Wat heb je nodig om dit te bereiken?’ Enz.

Dan ga je de vragen hierboven één voor één uitwerken, dus: ‘Wat wil je bereiken?’ ga je verder uitwerken.
Bijvoorbeeld: ‘Ik wil van baan veranderen, ik wil NU (eindelijk) iets gaan doen wat ik echt leuk vindt.’

Je ziet nu dat er al wat concreets op papier komt te staan.
Natuurlijk kun in je schrift ook het één en ander weer verder uitwerken, verbeteren, veranderen, aanpassen, toevoegen, strepen, wat je maar wilt.

In dit voorbeeld zou je een datum kunnen prikken, bijvoorbeeld: ‘ik wil binnen nu en 1 jaar stoppen bij mijn huidige werkgever.’

Nu zou je volgens het voorbeeld moeten gaan nadenken wat je exact zou willen gaan doen voor werk, en wat is er voor nodig om dat te kunnen?
Steeds weer stappen, steeds weer een stukje verder, zie je het?

Op deze manier ontstaat er al een echt plan. Die door die aanpassingen steeds beter, duidelijker en concreter wordt.

Voor iemand die spiritueel is, is zo’n plan erg belangrijk

Voor iemand die spiritueel is, is zo’n plan erg belangrijk. Het gaat je uiteindelijk meer rust en overzicht geven. Het werkt super effectief! En ik spreek uit ervaring, zowel van mijzelf als wat ik teruggekoppeld krijg van anderen die dit zijn gaan toepassen.

Elke dag ga je in dit schrift lezen, elke dag zie je dus je plan, je doel, de stappen die je moet maken, wat er nodig is, waar je staat.

Alles wat je op papier hebt staan, hoeft niet meer in je hoofd te zitten!
Dit geeft overzicht.

Wat in je schrift staat vergeet je niet.
Dit geeft rust.

Je doel, je stappen staan op papier.
Dit geeft overzicht.

Het geheel wordt hierdoor veel inzichtelijker.

Je hoeft vanaf dag één echt geen waterdicht plan op papier hebben staan. Het moet groeien, maar maak dan wel een begin en werk je plan steeds verder uit, maak het steeds beter. Blijf sleutelen aan je plan.
En daar is een schrift natuurlijk heel geschikt voor.

Is je schrift op een gegeven moment vol? Koop weer een nieuwe, en ga door. Steeds weer blijven schrijven, aantekeningen maken, krabbelen, noteren.

Doelen worden bereikt? Dan komen er weer andere doelen, toch?
Jij wilt groeien. Dus blijf je steeds weer plannen maken, doelen stellen.

Uiteindelijk zul je zien dat je schrift, en het werken eraan, heel veel waard gaat worden voor jou! Dat het een basis is gaat vormen.

Er komt een moment dat je blij bent dat je ooit hiermee begonnen bent. Je zult dan de waarde ervan inzien. En weten dat dit simpele idee, een waardevolle en in veel gevallen een gouden tip is!

Natuurlijk is hier veel meer over te zeggen en is een blog beperkt om hier heel diep op in te gaan. Maar heb je de behoefte voor een persoonlijke benadering hierover, maak dan een afspraak en we bespreken dit uitgebreid tijdens een consult.