Menu Sluiten

Spirituele telefonische hulplijn, ik help je graag

Spirituele telefonische hulplijn

Spirituele telefonische hulplijn, ik help je graag, met welke vraag dan ook!

Via mijn hulplijn kun je mij vragen  stellen op allerlei gebied.

Wij mensen lopen ieder op onze eigen manier ons levenspad.
Daarbij komen we soms situaties tegen die we niet begrijpen of kunnen plaatsen.

Wanneer we zoeken naar antwoorden blijkt wel dat we dat vaak niet zomaar vinden. Bij onszelf is het namelijk moeilijk om je eigen stukken te voelen.

Dan kan het fijn zijn als iemand van afstand even mee kan kijken.

Ik merk wel dat in sommige gevallen een klein duwtje in de richting al voldoende kan zijn. 

Een bepaalde richting op wijzen zodat de persoon daarmee zelf weer verder kan.

Wat voor vragen stelt men mij vaak?

De vragen die men mij stelt zijn zeer divers. Wel merk je dat er vaste thema’s vaker worden gevraagd, zoals; relaties, tweelingzielen, werk, geld en familie kwesties.

Het grote voordeel van de spirituele telefonische hulplijn vind ik dat er direct contact is, maar ook een letterlijke afstand. Hierdoor is er geen enkele afleiding, die er wel is wanneer iemand tegenover je zit in de praktijk. Ik hoor alleen een stem, ik voel de energie, en daar kan ik mij geheel op afstemmen.

Dat de drempel lager is, merk ik ook. Men stelt makkelijker een ‘lastige’ vraag aan iemand die je niet ziet dan aan iemand die tegenover je zit.

Voor de klant en ook voor mij zijn er veel voordelen om de consulten via de spirituele telefonische hulplijn te geven. Vandaar dat ik destijds ook bewust de keuze heb gemaakt om via deze weg de consulten aan te bieden.

Via mijn spirituele telefonische hulplijn, geef ik jou graag inzicht

Welke mogelijkheden zijn er?

Ik bied twee opties aan, je kunt bellen via mijn 0909 nummer, daarvoor betaal je 0,90 cent per minuut. Bellen via deze weg is ook geheel anoniem, ik zie geen telefoonnummer, alleen een email-adres bij het maken van een afspraak.

Optie twee is, het betalen via de bank, we spreken samen een tijdsduur af, van 20, 30 of 40 minuten. Je maakt het geld over naar mijn rekening en ik bel jou op het afgesproken tijdstip.
Voordeel van deze optie is, dat je vooraf exact weet wat de kosten zijn.

Misschien spreken we elkaar eens!