Menu Sluiten
Medium en tweelingzielen

Toekomst voorspellen liefde, relatie, is dat mogelijk?

Mijn antwoord is, Ja en nee.

Lekker duidelijk hé? Ik zal het proberen uit te leggen. Want het is best ingewikkelde materie.

Wanneer mensen een energetische verbintenis hebben is het zeker mogelijk om een toekomstvoorspelling hierop te geven.

In mijn geval neem ik bij een persoon een energieveld waar. Wanneer iemand met een ander een spirituele band heeft, dan is er tussen deze twee energievelden een verbintenis te zien.
Ik zie dit als een soort koord of een navelstreng.

Er is dan ook sprake van voeding over en weer, ik zie dus energie door het koord gaan, van de één naar de ander en omgekeerd.

In veel gevallen zie dat er altijd één van de twee verder is qua (spirituele) ontwikkeling dan de ander

In veel gevallen zie dat er altijd één van de twee verder is qua (spirituele) ontwikkeling dan de ander. Ik zie dan in een energieveld blokkades, in de vorm van grijze vlekken. Hoe minder van deze vlekken, hoe minder blokkades de persoon heeft.
Wanneer er nog veel grijze vlekken aanwezig zijn, duurt het langer voor hij of zij op een bepaald punt aankomt dan wanneer er nog weinig van deze vlekken te zien zijn, dan gaat het proces dus sneller.

Mocht ik op de grijze vlekken gaan inzoomen, dan is het in de meeste gevallen ook mogelijk om te zien wat de blokkades zijn.

Met deze gegevens en de inmiddels opgedane ervaring is het dus mogelijk om een voorspelling te geven

Met deze gegevens en de inmiddels opgedane ervaring is het dus mogelijk om een voorspelling te geven.

Is het nog te volgen?

Maar ik zei ‘ja’ en ‘nee’, wanneer is het dan ‘nee?’ Dus wanneer is toekomst voorspellen, liefde, relatie niet mogelijk?

Dat is wanneer er geen energetische verbintenis is tussen twee mensen, dan zie ik geen koord of iets dergelijks, en kan dus daar niets mee op relatie of liefdesgebied.

Er zijn mensen die iemand tegenkomen en er een heel goed gevoel bij hebben. Dan bellen ze mij en ik zie niets. Althans geen spirituele verbintenis. Dan zeg ik dat, het kan aan mij liggen, dat ik het gewoon niet kan zien, want alles kunnen kan ook niet. Of dat er ook echt geen verbintenis is op dat niveau.
In veel gevallen hoor ik  dan later dat er inderdaad geen spirituele verbintenis was, men belt dan vaak weer over een ander persoon die ze tegen zijn gekomen. De persoon waarvoor ze eerder belden zijn ze vergeten, dus hebben dit los kunnen laten. Terwijl iemand die een echte verbintenis met iemand heeft dit nooit los kan laten!

Dit was in een notendop hoe ik tegen toekomst voorspellen liefde, relatie enz, aankijk. Gebaseerd op inzicht en ervaring.


Energetisch uitgelegd op Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Energetisch_lichaam