Menu Sluiten
Wat zijn orbs

Wat zijn orbs?

Ten eerst kan ik zeggen dat orbs helemaal ‘mijn ding’ is.

Ik zie en voel orbs, het maakt een groot deel van mijn waarnemingen uit.

Maar wat is een orb? Wikipedia noemt een orb het volgende: Een lichtbol, in het Engels een light orb.

Sommige kunnen een orb met het blote oog zien. De meeste kennen orbs van foto’s.

wat zijn orbs

Wanneer ik een orb zie,  moet ik op een bepaalde manier kijken. Want als ik echt ga kijken, zie ik het niet meer.

Ik krijg altijd een soort van kippenvel op dat moment, ik voel ze dan ook heel sterk. Mijn ogen gaan dan ook iets tranen. Het is een heftig gevoel, maar wel prettig en zeker positief!
Zware en negatieve energie als orb heb ik zelf nog niet meegemaakt. Wellicht omdat ik mij altijd goed bescherm.

Zoals ik eerder zei, zijn orbs ook op foto’s te zien.Wel is het goed om extra goed te kijken of het geen stofdeeltjes zijn. Deze lijken er sterk op. Maar het verschil is zeker te zien en te voelen. Het is immers energie.

De orbs kunnen verschillend van kleur zijn, wanneer ik ze zie, zijn ze vaak licht grijs, wit, lila en of blauw. Wit en blauw komen het vaakst voor, althans bij mij.

Wanneer er een orb in mijn omgeving is voel ik het en zie ik het, op dat moment komt er ook informatie, dus er is een reden dat die energie mij opzoekt.

Er is meer tussen hemel en aarde, en deze energie komt daar vandaan, en deze wil een boodschap, inzicht o.i.d. doorgeven. Meestal heeft dit te maken met een situatie die op dat moment speelt en of belangrijk is.

Dit kan ook bij jou. Wel verneem ik van klanten dat men zich hier niet bewust van is. Of ze zien en merken wel iets, maar ‘komen’ niet bij de informatie. En wat ik ook bemerk is dat men angst heeft, angst voor het onbekende.

Ik heb wel eens bewust foto’s gemaakt van klanten in mijn praktijk of bij deelnemers op een door mij gegeven spirituele dag en zag dan ook regelmatig orbs op de foto. Later deelde ik deze foto met de persoon en of aanwezigen. Zo kon ik ook via deze manier bevestigen dat er aanwezigheid was.